Vanavond kan je eindelijk terug clubben in Versuz!

Lore Ketels-17 september 2021 om 11:41

Vanaf 1 oktober mogen alle discotheken eindelijk terug open. Anderhalf jaar lang moesten ze de deuren sluiten, maar het einde is in zicht!

Maar goed nieuws voor iedereen die niet langer kan wachten, discotheek Versuz opent vanavond zijn deuren al voor één keer.

Ze mogen namelijk een testevent organiseren met 1500(!) aanwezigen! De resultaten hiervan zullen achteraf geanalyseerd worden, op deze manier kan er gewerkt worden aan een manier om alle clubs helemaal open te gooien op een veilige manier!

Heb jij vanavond nog niets te doen en heb je zin om helemaal los te gaan?
Goed nieuws want er zijn nog tickets te koop!
Om binnen te mogen moet je wel een Covid Safe Ticket kunnen voorleggen. Je moet dus minstens twee weken volledig gevaccineerd zijn, of over een herstelcertificaat beschikken. Ook een negatieve PCR-test van maximum 48 uur of negatieve sneltest die niet ouder is dan 24 uur volstaan.

Tickets kan je hier kopen!

Photo by Long Truong on Unsplash

Real life 'Squid Game' komt naar Nederland

Karen Luiken-15 oktober 2021 om 12:13

Mensen met stalen zenuwen kunnen dit weekend bij onze noorderburen terecht voor een potje real life 'Squid Game'. Netflix haalt één van de spellen uit de populaire serie naar Nederland en iedereen kan meedoen.

Het gaat om het spelletje ‘Red Light, Green Light’, voor sommigen beter bekend als Annemaria Koekoek. Een gigantische pop staat met haar gezicht naar een boom en roept dingen. Zodra ze praat, moet je jezelf zo snel mogelijk in haar richting bewegen. Maar als ze stopt met het maken van geluid en ze zich omdraait, moet je onmiddellijk stilstaan. Wie betrapt wordt op ook maar een minuscule beweging, overleeft het niet.

Althans, dat is in ‘Squid Game’ het geval. Bij het real life spel word je natuurlijk gewoon in leven gelaten. Je kunt morgen (zaterdag 16 oktober) van 12.00 tot 17.00 uur meedoen in Maastricht. Een dag later is Rotterdam aan de beurt. Je moet minimaal zestien jaar oud zijn om deel te kunnen nemen.

Ontmoet ook Jamie-Lee Six op de meet & greet in Technopolis!

Lore Ketels-15 oktober 2021 om 11:16

Op 27 oktober organiseert Technopolis een meet & greet met enkele van onze TAGMAG Insiders. Zo wist je al dat je Jaël, Fabian, Maximiliaan en Kessy in levende lijven kan ontmoeten. Maar, wij hebben goed nieuws!

Ook Jamie-Lee Six zal langskomen op deze meet & greet. Zij zal de vier andere TAGMAG gezichten vervoegen en zal samen met jullie kleine experimenten zo groot mogelijk proberen maken. Wie 'The Bigger The Better' op YouTube heeft gezien weet exact wat we hiermee bedoelen.

Jij kan het allemaal mee ontdekken, samen met onze Insiders. Het enige dat je er voor moet doen is je hier inschrijven, en dan zien wij jou op 27 oktober in Technopolis (Mechelen).

Tot dan!

Ontdek meer