Doe jij te lang over een selfie? Boete!

Karen Luiken-24 april 2023 om 06:49

Uitgebreid de tijd nemen voor het maken van een selfie zit er in het Italiaanse dorpje Portofino niet meer in. Daar kun je een boete krijgen als je te lang stilstaat op dezelfde plek.

In de zomer puilt het in Portofino uit van de toeristen. Duizenden mensen komen op het dorpje met zo’n vijfhonderd inwoners af en nemen vaak uitgebreid de tijd om op bepaalde plekken van het uitzicht te genieten of selfies te maken. Volgens de burgemeester levert dat soms gevaarlijke situaties op.

Om daar een einde aan te maken, worden er vanaf deze zomer boetes uitgedeeld aan mensen die tussen 10.00 en 18.00 uur te lang stilstaan bij populaire hotspots. Enne, dat is geen flauw bedrag: de bekeuring bedraagt maar liefst 275 euro. Na 18.00 uur mag men wel weer uitgebreid de tijd nemen voor het nemen van selfies.

Nieuwe 'Uncharted'-rollercoaster krijgt vette trailer

Dieter Blarinckx-29 mei 2023 om 15:56

Vanaf 17 juni kunnen fans van de 'Uncharted'-franchise zich helemaal onderdompelen in de actie dankzij deze gloednieuwe en allereerste rollercoaster die gebaseerd is op de games en de gelijknamige film. En hier is een eerste vette trailer!

Deze nieuwe coaster, die volledig in teken zal staan van de immens ppopulaire actiefranchise, staat in het Spaanse pretpark PortAventura World. In de coaster zullen bezoekers zich in de avontuurlijke wereld van de populaire games en film wanen.

Het verhaal van de coaster zal verdergaan op het verhaal van de film, en als we deze eerste beelden mogen geloven, wordt het een hevige rit boordevol actie!

Check hieronder alvast de eerste trailer en ontdek 'Uncharted: The Enigma of Penitence' vanaf 17 juni zélf in PortAventura!

Bizar: man heeft seks met Holle Bolle Gijs in de Efteling

Dieter Blarinckx-27 mei 2023 om 16:30

Op het wereldwijde web kom je vaak de meest bizarre en ongelooflijke verhalen tegen. Zo ook dat van deze 30-jarige man die betrapt werd op seks met Holle Bolle Gijs in het Nederlandse themaperk Efteling.

Bezoekers van de Efteling zullen even vreemd opgekeken hebben toen ze afgelopen zaterdag een 30-jarige man seks zagen hebben met Holle Bolle Gijs. Hij ging flink tekeer met de iconische Efteling-held, maar werd al snel betrapt en opgepakt.

De man, afkomstig uit Almere, werd meteen ondervraagd en hij bleef zijn “relatie” met Holle Bolle Gijs verdedigen. Naar eigen zeggen had hij al “een langere tijd een relatie met Gijs”. Bij zijn vorige bezoek zou hij ruzie gekregen hebben met Holle Bolle Gijs, dus nu was het tijd voor de goedmaakseks.

Ondertussen werd hij vrijgelaten, maar mag hij nooit meer een voet binnenzetten in de Efteling. Zijn relatie met Holle Bolle Gijs zal dus op de klippen lopen…

Ontdek meer