Deze fragmenten uit 'De Mol' mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-24 april 2023 om 06:46

Gisteren was het alweer tijd voor de tweede aflevering van ‘De Mol’. Daarin zagen we hoe Ruben onthulde welk Miley Cyrus-liedje zijn lievelings is, hoe goed sommige deelnemers kunnen toneelspelen én wie het programma moest verlaten. Uitzending gemist? Deze fragmenten houden je up to date.

Eén op één
De kandidaten worden één per één opgehaald met de taxi en naar een restaurant gebracht. Daar wacht hen een verrassing die ze niet zagen aankomen: een één op één-gesprek met de mol.

Groep verliest 'beste cheerleader' ooit
In deze fase van het spel kunnen er geen fouten meer gemaakt worden. Ook deze week moet iemand het spel verlaten en voor deze kandidaat stop het hier. Maar niet na een “dikke pieper”.

Afvaller in tranen
Elke week moet iemand het spel verlaten. Deze week was de afvaller Thomas. Dit is zijn eerste reactie op zijn exit.

Reactie Café de Mol
De exit van de week: dat was even schrikken voor de Mol-speurders in Café De Mol.

Reactie van dochters
Thomas zijn dochter wisten van niets en kwamen het te weten bij de eerste aflevering van 'Café De Mol'. Zijn vrouw filmde hun hilarische reactie.

Zo zag je Thomas nog nooit
Dennis verrast Thomas met een foto uit de oude doos: "Ik dacht dat die verbrand waren."

Een muzikale ode
Hoe kan de afvaller beter geëerd worden dan met een ode door de mannen van Supercontent?

Holi: zo duur was het kapsel van Halle Bailey in 'The Little Mermaid'

Karen Luiken-30 mei 2023 om 14:17

De gloednieuwe film ‘The Little Mermaid’ heeft veel geld gekost. In het totaal zo’n 200 miljoen dollar, waarvan een behoorlijk deel naar de oranje lokken van hoofdrolspeelster Halle Bailey zijn gegaan.

Het was belangrijk dat Halle, die al jaren dreadlocks draagt, oranje haar zou krijgen voor haar hoofdrol in ‘The Little Mermaid’. Ze hadden natuurlijk een pruik voor haar kunnen kopen, maar in plaats daarvan werd gekozen voor een andere optie. Een veel duurdere optie. Haarstyliste Camille Friend werd ingeschakeld en zorgde ervoor dat de dreadlocks van Halle een oranje gloed kregen.

Hoe ze dat heeft gedaan? De bestaande dreadlocks van Halle zijn bewaard gebleven en daar zijn drie verschillende kleuren rood omheen gewikkeld. “We hebben de interne structuur van haar haren niet aangepast”, vertelt de haarstyliste volgens Variety. Wel moesten er soms stukken haar verwijderd worden en opnieuw worden aangebracht.

Al met al heeft het uren geduurd voordat het kapsel van Halle perfect was. En tja, dat kost natuurlijk geld. “Minimaal 140.000 euro”, zegt de haarstyliste.

'The Witcher' verlengd met vijfde seizoen

Karen Luiken-30 mei 2023 om 05:51

Hoewel het derde en vierde seizoen nog niet eens zijn verschenen, hebben de makers van ‘The Witcher’ nú al bekendgemaakt dat er ook al een vijfde seizoen van de hitserie in aantocht is.

Het derde seizoen zal vanaf 29 juni op Netflix te zien zijn. De opnames van het vierde seizoen zijn nog niet van start gegaan, maar toch zijn de voorbereidingen voor het vijfde seizoen al wel begonnen. Casting director Sophie Holland zegt dat de eerste stappen zijn gezet.

Acteur Henry Cavill is in het derde seizoen voor de laatste keer te zien als Geralt van Rivia, die hij al sinds het begin van de serie speelt. Daarna wordt de rol over genomen door Liam Hemsworth.

Ontdek meer