Deze fragmenten uit 'De Mol' mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-24 april 2023 om 06:46

Gisteren was het alweer tijd voor de tweede aflevering van ‘De Mol’. Daarin zagen we hoe Ruben onthulde welk Miley Cyrus-liedje zijn lievelings is, hoe goed sommige deelnemers kunnen toneelspelen én wie het programma moest verlaten. Uitzending gemist? Deze fragmenten houden je up to date.

Eén op één
De kandidaten worden één per één opgehaald met de taxi en naar een restaurant gebracht. Daar wacht hen een verrassing die ze niet zagen aankomen: een één op één-gesprek met de mol.

Groep verliest 'beste cheerleader' ooit
In deze fase van het spel kunnen er geen fouten meer gemaakt worden. Ook deze week moet iemand het spel verlaten en voor deze kandidaat stop het hier. Maar niet na een “dikke pieper”.

Afvaller in tranen
Elke week moet iemand het spel verlaten. Deze week was de afvaller Thomas. Dit is zijn eerste reactie op zijn exit.

Reactie Café de Mol
De exit van de week: dat was even schrikken voor de Mol-speurders in Café De Mol.

Reactie van dochters
Thomas zijn dochter wisten van niets en kwamen het te weten bij de eerste aflevering van 'Café De Mol'. Zijn vrouw filmde hun hilarische reactie.

Zo zag je Thomas nog nooit
Dennis verrast Thomas met een foto uit de oude doos: "Ik dacht dat die verbrand waren."

Een muzikale ode
Hoe kan de afvaller beter geëerd worden dan met een ode door de mannen van Supercontent?

'De Verhulstjes': Gert doet verrassend goed karaoke-optreden

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:49

Geef Gert Verhulst een podium en een microfoon en hij zorgt gegarandeerd voor een feestje. Tijdens de cruise met zijn familie beklimt hij het podium tijdens een karaoke-avond. Hij had gehoopt dat Victor dat zou doen, maar als zijn zoon de kans niet pakt, besluit hij er zelf voor te gaan. Met ‘Les Champs-Elysées’ van Joe Dassin brengt hij de beste act van de karaoke-avond.

Zien: trailer van tweede seizoen 'House of the Dragons'

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:37

Goed nieuws voor fans van ‘House of the Dragons’. HBO heeft flink wat nieuwe informatie gedeeld over het tweede seizoen van de serie. Er komen nieuwe castleden bij, we weten (ongeveer) wanneer we het vervolg kunnen verwachten én er is een nieuwe trailer.

Laten we beginnen met de twee nieuwe castleden. Tom Taylor kruipt in de huid van Lord Cregan Stark, Clinton Liberty in die van Addam of Hull, Jamie Kenna gaat Ser Alfred Broome spelen, Kieran Brew wordt Hugh, Tom Bennett is verantwoordelijk voor de rol van Ulf en Vincent Regan wordt voor de serie getransformeerd tot Ser Rickard Thorne.

Eerder aangekondigde nieuwkomers zijn Abubakar Salim als Alyn van Hull, Gayle Rankin als Alys Rivers, Freddie Fox als Ser Gwayne Hightower en Simon Russell Beale als Ser Simon Strong.

Dan de releasedatum. Een precieze dag waarop de show verschijnt, is er nog niet. Maar HBO maakt wel bekend dat het tweede seizoen van ‘House of the Dragons’, dat uit acht afleveringen zal bestaan, in de zomer van 2024 naar het scherm komt. Wat je daarvan kunt verwachten? Dat zie je in onderstaande beelden!

Ontdek meer