Slecht nieuws voor 'Big Brother'-ster Danny

Karen Luiken-23 april 2023 om 08:44

Het gaat niet zo lekker met Danny uit ‘Big Brother’. De realityster moest dit weekend naar het ziekenhuis omdat zijn achillespees is afgescheurd. Dat laat hij weten via social media.

“Achillespees afgescheurd, ik wacht nog steeds op de dokter voor de uitslag”, aldus Danny zaterdagavond vanuit het ziekenhuis. Hij wist toen nog niet of hij geopereerd moest worden of gips zou krijgen, maar die informatie heeft hij een dag later wel. “Vannacht gespalkt met gips en naar huis. Vanochtend vroeg ben ik gebeld om terug te komen voor een operatie omdat ze al een plekkie hadden.”

Danny wordt later vandaag geopereerd en zal dan moeten herstellen. “I will come back stronger”, zegt hij nog.

Deze actrice speelt hoofdrol in live action-versie 'Moana'

Karen Luiken-13 juni 2024 om 08:05

De nieuwe Moana is bekend. Na een lange zoektocht brengt Disney nu naar buiten dat Catherine Laga’aia de hoofdrol zal spelen in de live action-versie van de animatiefilm.

Catherine is zeventien jaar oud en komt uit Australië. “Ik ben heel blij dat ik dit personage mag omarmen, want Moana is een van mijn favorieten”, zegt ze in een verklaring. “Mijn grootvader komt uit Fa’aala’, Palauli, in Savai’i. En mijn grootmoeder komt uit Leulumoega Tuai op het hoofdeiland ‘Upolu in Samoa. Ik voel me vereerd dat ik de kans krijg om Samoa en alle Pacifische eilandbewoners te eren en om jonge meisjes te vertegenwoordigen die op mij lijken.”

De actrice sluit zich aan bij Dwayne Johnson, die de rol van Maui op zich neemt. Andere acteurs die in ‘Moana’ te zien zullen zijn, zijn John Tui als Moana’s vader, Frankie Adams als Moana’s moeder en Rena Owen als Gramma Tala.

Met deze zwangerschapskwaaltjes kampt EOTB-ster Ayleen

Karen Luiken-13 juni 2024 om 05:51

Het leven van Ayleen uit ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ is in een korte tijd flink veranderd. Zat ze een paar maanden geleden nog samen met een legioen aan exen op een tropisch paradijs, nu is ze zwanger van haar eerste kindje en kampt ze met allerlei kwaaltjes.

In een video op Instagram, die een paar weken geleden al is opgenomen, laat Ayleen weten met welke zwangerschapskwaaltjes ze moet dealen. Ze is naar eigen zeggen niet heel moe geweest, maar wel lui. En ze heeft krampjes. “Alsof ik ongesteld moet worden”, zegt ze. “Ik ben heel misselijk geweest en heb drie keer gekotst. Maar ik ben niet elke dag supermisselijk.” Toen ze nog niet wist dat ze in verwachting was, had ze rare hoofdpijn en werd ze duizelig. “Toen ik op de bank lag, begon alles te draaien.”

Ayleen maakte vorige week bekend zwanger te zijn. De vader van het kindje is de ex van Ayleen, die niet bekend is en met wie ze na de opnames van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ een relatie kreeg.

Ontdek meer