Slecht nieuws voor 'Big Brother'-ster Danny

Karen Luiken-23 april 2023 om 08:44

Het gaat niet zo lekker met Danny uit ‘Big Brother’. De realityster moest dit weekend naar het ziekenhuis omdat zijn achillespees is afgescheurd. Dat laat hij weten via social media.

“Achillespees afgescheurd, ik wacht nog steeds op de dokter voor de uitslag”, aldus Danny zaterdagavond vanuit het ziekenhuis. Hij wist toen nog niet of hij geopereerd moest worden of gips zou krijgen, maar die informatie heeft hij een dag later wel. “Vannacht gespalkt met gips en naar huis. Vanochtend vroeg ben ik gebeld om terug te komen voor een operatie omdat ze al een plekkie hadden.”

Danny wordt later vandaag geopereerd en zal dan moeten herstellen. “I will come back stronger”, zegt hij nog.

Nederland maakt liedje songfestival bekend

Karen Luiken-29 februari 2024 om 16:30

Een dikke week nadat Mustii het nummer bekendmaakte waarmee hij België op het Eurovisiesongestival vertegenwoordigt, is het nu de beurt aan Nederland. Bij onze noorderburen is het Joost Kleine die in mei het podium in de Zweedse stad Malmö zal betreden en dat doet hij met het liedje ‘Europapa’.

Joost Klein noemt ‘Europapa’ een nummer met een typisch Nederlands geluid, waarvoor hij samenwerkte met dj Paul Elstak en rapper Donnie. Het nummer is een ode aan de overleden vader van de artiest. “Die leerde mij dat grenzen zijn bedacht door mensen en dat je de wereld dus zelf ook kunt bedenken.”

Het songfestival begint op dinsdag 7 mei met de eerste halve finale. Joost Klein treedt net als Mustii op tijdens de tweede halve finale op donderdag 9 mei. Op zaterdag 11 mei vindt de finale plaats.

Spel leidt tot vurige discussie in 'Big Brother'

Karen Luiken-29 februari 2024 om 16:20

Wat begint als een onschuldig spel, ontaardt in een vurige discussie tussen de bewoners van ‘Big Brother’. Van lachen tot schreeuwen, de emoties lopen hoog op. En dat komt allemaal door een pannenkoek... “Je moet je fouten inzien", klinkt het in onderstaande sneak preview.

Ontdek meer