Goed nieuws voor EOTB-ster Dusty

Karen Luiken-17 september 2021 om 06:40

Het gaat langzaam maar zeker beter met Dusty Taconis. De ‘Ex On The Beach: Double Dutch’-ster raakte twee maanden geleden zwaargewond bij een ernstig ongeluk en moest toen met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht. Maar hoe slecht het toen met hem ging, zo goed gaat het nu. In een filmpje geeft hij een positieve update over zijn gezondheid.

Dusty kwam bij het ongeluk hard ten val en liep daarbij meerdere hersenbloedingen op. Eenmaal in het ziekenhuis moest hij een paar dagen aan de beademing. Het was niet zeker of hij het wel zou redden.

Dat laatste is gelukkig wel gebeurd. Dusty leerde opnieuw praten, lopen en schrijven. Ook moest hij naar een revalidatiecentrum om te herstellen. Daar heeft hij een tijdje moeten overnachten, maar inmiddels is hij weer thuis. “Yes, yes, yes, dames en heren. Het is voor het eerst weer wakker worden in mijn eigen huisje”, zegt hij in een video op Instagram. “Ik ga naar de sportschool en ga weer heel veel meer leuke dingen doen. Ik ben weer een beetje de oude aan het worden.”

EOTB-ster Sharon stelt dochtertje voor met nieuwe foto

Karen Luiken-16 oktober 2021 om 08:03

Fans van Sharon Ipema krijgen langzaam maar zeker steeds meer te weten over haar pasgeboren baby. Nadat de ‘Ex On The Beach’-ster eerder deze week beviel van een dochtertje en niet veel later haar naam onthulde, deelt ze nu een eerste foto van de kleine spruit.

“Mijn lieve kleine meisje, wat ben je mooi en wat hou ik nu al veel van jou”, aldus moeder Sharon bij het beeld. “May you always know my little one you were whised for, longed for, prayed for and wanted. I love you.”

Het meisje kwam op 11 oktober ter wereld en kreeg de naam Zaya. Fans die benieuwd zijn naar meer details over de zwangerschap van Sharon, kunnen binnenkort naar ‘A Star is Born’ kijken. Daarin worden verschillende bekende en zwangere ouders gevolgd tijdens hun reis richting het moeder- of vaderschap. Sharon Ipema is één van de deelnemers.

'A Star is Born' is vanaf 27 oktober te zien bij Videoland.

Terrortwin Sharon maakt naam dochtertje bekend

Karen Luiken-14 oktober 2021 om 06:58

Sharon Ipema is deze week voor het eerst moeder geworden van een dochtertje. De naam hield de ‘Ex On The Beach’-ster nog even geheim, maar ook die is inmiddels bekend.

Het kleine meisje heeft de naam Zaya gekregen en zag op 11 oktober het levenslicht. Dat blijkt uit een bericht dat Sharon op Instagram heeft geplaatst. “Onze dochter Zaya is geboren! Ze weegt 3260 gram en is 47 centimeter lang. Ik heb te veel berichtjes om ze allemaal te kunnen beantwoorden, maar ik wil iedereen super erg bedanken.”

Sharon heeft haar volgers tijdens haar zwangerschap regelmatig updates gegeven. Ze deelde foto’s van haar buik en maakte het geslacht bekend. Wie benieuwd is naar meer, kan binnenkort naar ‘A Star is Born’ kijken. In die nieuwe realityserie wordt de zwangere Sharon gevolgd tijdens haar reis richting het moederschap.

Ontdek meer