Goed nieuws voor EOTB-ster Dusty

Karen Luiken-17 september 2021 om 06:40

Het gaat langzaam maar zeker beter met Dusty Taconis. De ‘Ex On The Beach: Double Dutch’-ster raakte twee maanden geleden zwaargewond bij een ernstig ongeluk en moest toen met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht. Maar hoe slecht het toen met hem ging, zo goed gaat het nu. In een filmpje geeft hij een positieve update over zijn gezondheid.

Dusty kwam bij het ongeluk hard ten val en liep daarbij meerdere hersenbloedingen op. Eenmaal in het ziekenhuis moest hij een paar dagen aan de beademing. Het was niet zeker of hij het wel zou redden.

Dat laatste is gelukkig wel gebeurd. Dusty leerde opnieuw praten, lopen en schrijven. Ook moest hij naar een revalidatiecentrum om te herstellen. Daar heeft hij een tijdje moeten overnachten, maar inmiddels is hij weer thuis. “Yes, yes, yes, dames en heren. Het is voor het eerst weer wakker worden in mijn eigen huisje”, zegt hij in een video op Instagram. “Ik ga naar de sportschool en ga weer heel veel meer leuke dingen doen. Ik ben weer een beetje de oude aan het worden.”

Modeontwerper Thierry Mugler overleden

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:37

De Franse modeontwerper Thierry Mugler is afgelopen zondag overleden. Hij is 73 jaar geworden.

Het verdrietige nieuws is via Instagram bekendgemaakt door het team van de ontwerper. “We vinden het verschrikkelijk om aan te moeten kondigen dat Mr. Manfred Thierry Mugler op zondag 23 januari is overleden”, klinkt het. “Dat hij in vrede mag rusten.”

Thierry stopte in 2002 met designen, maar besloot in 2019 toch nog een uitzondering voor Kim Kardashian te maken. De jurk die zij droeg tijdens het Met Gala was door hem ontworpen.

Een andere klant was Beyoncé. Zij reageert net als veel andere sterren op het overlijden van Thierry. “Rust zacht”, schrijft ze.

Zien: Nora Gharib haalt twee 10'en in DWTS

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 06:51

Wie afgelopen zaterdag naar 'Dancing With The Stars' keek, zag hoe Nora Gharib met een passionele dans de eerste twee tienen binnenhaalde. De jury was lovend over haar dans met Adrián Baringa, haar vaste danspartner dit seizoen.

Nora vertelde voor de dans dat ze het moeilijk heeft om die passionele kant in haar naar voren te brengen. Aan de jury vertelde ze dat ze deze opdracht ook meer als een acteeropdracht zag, waardoor dat passionele er volledig doorkwam. En met goed resultaat, want voor de eerste keer in de geschiedenis van 'Dancing With The Stars' werden er twee tienen uitgedeeld!

Check haar passionele moves vanaf 03:27!

Ontdek meer