Belly pressing: de nieuwe seks-hype op TikTok

Joyce Vander Auwera-22 april 2023 om 21:31

Heb je wel eens gehoord van de magische touch in de slaapkamer? Nee, we hebben het niet over toverstokjes of Harry Potter, maar over de nieuwste TikTok-trend: belly pressing. Klinkt niet sexy, maar hé, het werkt wel!

Wat is belly pressing dan? Het is eigenlijk heel simpel. Tijdens penetratieve seks (met de penis, speeltje of vingers), oefen je druk uit op de onderbuik van je partner om zo de G-spot te stimuleren. En het beste van alles? Vrouwen op TikTok zijn er wild van!

Nu vraag je je misschien af, is er wetenschap achter deze techniek? Jazeker! Het weefsel in de buik- en bekkengebieden (inclusief de vagina en clitoris) zijn nauw met elkaar verbonden. Dus door druk uit te oefenen op de onderbuik, kan je de G-spot stimuleren en de intensiteit van je climax verhogen.

Maar, let wel op dat je niet te hard drukt en vermijd deze techniek als je (of je partner) net hebt gegeten. Dat zou de stemming kunnen verpesten, en dat willen we natuurlijk niet.

Volgens seks- en seksuele gezondheidsexpert Sarah Mulindwa van Lovehoney is het belangrijk om je te richten op meer dan alleen penetratie tijdens seks. Er zijn zoveel manieren om je lichamelijk te stimuleren, en belly pressing is er daar zeker een van. Dus, waar wacht je nog op?!

Vrouw wil andere naam voor chlamydia om déze reden

Karen Luiken-30 mei 2023 om 04:25- Foto:

Photo by Dainis Graveris on Unsplash

Kan chlamydia alsjeblieft een andere naam krijgen? Die oproep doet een vrouw op Reddit omdat ze haar kind dolgraag de naam van de seksueel overdraagbare aandoening zou willen geven.

“Chlamydia zou een mooie meisjesnaam zijn”, aldus de dame in kwestie op Reddit. “Ik vind het gewoon geweldig klinken. Ze zouden de soa een andere naam moten geven, zodat we deze naam eindelijk kunnen gaan gebruiken.”

De vrouw vindt dat de naam lekker bekt en legt uit waarom. Ze zou het bijvoorbeeld geweldig vinden om te kunnen zeggen: “Chlamydia, kom hier!”. Of: “Heb je je huiswerk gedaan, Chlamydia?”

Of er aan haar wens voldaan wordt, is niet bekend...

Zien: TikTokker Jack Shore ontmoet K3

Dieter Blarinckx-29 mei 2023 om 15:46

De internationale TikTok-sensatie Jack Shore heeft eindelijk K3 ontmoet. De TikTokker maakt al enkele maanden video’s over de meiden van K3 en ontmoette ze zopas bij zijn thuis!

Jack Shore komt oorspronkelijk uit Jeruzalem maar woont ondertussen al een tijdje in Nederland. Bij zijn 400.000 volgers op TikTok is hij vooral bekend met zijn video’s waarin hij bekende Nederlandstalige songs beluistert en nadien analyseert. De populairste meidengroep van de lage landen, K3, passeerde al vaak de revue, maar nu kon Jack zijn idolen ook in het écht ontmoeten.

In zijn twee laatste TikTok zien we hoe Hanne, Marthe en Julia afzakten naar het huis van Jack in Nederland om samen enkele coole video’s op te nemen. Het resultaat is alleszins hartverwarmend!

Check ze hieronder:

Ontdek meer