Joan doet boekje open over reden van breuk met Mert

Karen Luiken-17 september 2021 om 06:31

De breuk van Joan en Mert komt bij veel fans als een verrassing. Hoewel de relatie van de ‘Love Island’-winnaars niet altijd over rozen is gegaan, hadden veel mensen niet zien aankomen dat ze er een punt achter zouden zetten. In een gesprek met De Roddelloog vertelt Joan meer over de reden van die beslissing.

“We hadden allebei een ander soort leven en beiden ook wel twijfels over of het wel werkte”, aldus Joan. “We moesten er wel een streep doorheen zetten op een gegeven moment.”

De realityster vertelt dat het simpelweg niet meer lekker liep. Er waren zowel aan haar kant als aan zijn kant te veel twijfels. “Toen hebben we de knoop doorgehakt", vervolgt ze.

Of fans kunnen hopen op een verzoening? Waarschijnlijk niet. “We hebben het echt geprobeerd, maar de koek is op. We gaan nu verder met ons eigen leven.”

Zien: trailer 'Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses'

Dieter Blarinckx-16 oktober 2021 om 10:09

De eerste trailer van de gloednieuwe game show 'Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses' werd gisteren gedropt! In deze vierdelige spelshow gaat Dame Helen Mirren op zoek naar de grootste fans van 'Harry Potter'.

Vanaf 28 november zal de show te zien zijn op tv, zo'n vier weken lang. Ook zal deze rechtsreeks te streamen zijn via HBO Max, en dus hopelijk bij ons in Vlaanderen via Streamz.

In de show komen verschillende opdrachten, trivia en speciale gasten aan bod. Vier weken lang gaan ze telkens op zoek naar dé grootste Potterheads.

'Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses', vanaf 28 november te zien!

Check hieronder alvast de trailer:

Superman komt uit de kast in nieuwe strip

Karen Luiken-12 oktober 2021 om 15:57

Jonathan Kent, de nieuwe Superman en tevens zoon van Clark Kent en Lois Lane, komt in een nieuwe strip van DC Comics uit de kast. Hij zal binnenkort een romantische relatie aangaan met een mannelijke vriend.

De nieuwe Superman is een moderne versie van zijn vader. Sinds de serie ‘Superman: Son of Kal-El’ bestreed hij al bosbranden als gevolg van de klimaatverandering, verijdelde hij een schietpartij op een middelbare school en protesteerde hij tegen de deportatie van vluchtelingen in Metropolis.

Na deze gebeurtenissen vond Tom Taylor, het brein achter Supermans nieuwe serie, het passend om Jonathan Kent op iemand van hetzelfde geslacht te laten vallen. En die persoon in kwestie zal Jay Nakamura zijn, een collega die in de derde comic uit de serie al eens opdook. De twee werden goede vrienden, maar dat blijkt nu dus meer te zijn.

“Superman is altijd een symbool geweest voor hoop, waarheid en gerechtigheid”, aldus Tom Taylor. “Dat symbool staat nu voor meer dan dat. Meer mensen kunnen vanaf nu iets van zichzelf terugzien in een van de machtigste superhelden uit de comicwereld.”

Ontdek meer