Joan doet boekje open over reden van breuk met Mert

Karen Luiken-17 september 2021 om 06:31

De breuk van Joan en Mert komt bij veel fans als een verrassing. Hoewel de relatie van de ‘Love Island’-winnaars niet altijd over rozen is gegaan, hadden veel mensen niet zien aankomen dat ze er een punt achter zouden zetten. In een gesprek met De Roddelloog vertelt Joan meer over de reden van die beslissing.

“We hadden allebei een ander soort leven en beiden ook wel twijfels over of het wel werkte”, aldus Joan. “We moesten er wel een streep doorheen zetten op een gegeven moment.”

De realityster vertelt dat het simpelweg niet meer lekker liep. Er waren zowel aan haar kant als aan zijn kant te veel twijfels. “Toen hebben we de knoop doorgehakt", vervolgt ze.

Of fans kunnen hopen op een verzoening? Waarschijnlijk niet. “We hebben het echt geprobeerd, maar de koek is op. We gaan nu verder met ons eigen leven.”

Toneelacteur ‘Harry Potter and the Cursed Child’ ontslagen wegens wangedrag

Karen Luiken-25 januari 2022 om 07:31

James Snyder, een acteur uit de Broadway-productie van ‘Harry Potter and the Cursed Child’, is ontslagen. Een medespeelster heeft hem volgens BBC beschuldigd van wangedrag.

Producenten zeggen in november een klacht tegen James Snyder, die Harry Potter speelde in het theaterstuk, te hebben ontvangen. Hij is toen onmiddellijk uit de productie geschorst in afwachting van een afhankelijk onderzoek. Na afloop van dat onderzoek is afgelopen zondag bevestigd dat het contract officieel is beëindigd.

De klacht werd ingediend door Diane Davis, die Ginny Potter speelt in de show, de vrouw van Harry Potter. De actrice heeft na de beschuldiging verlof genomen. Het is nog niet bekend wanneer ze terugkomt. Ook is er niets duidelijk over de aard van haar klacht.

Efteling maakt grootse uitbreidingsplannen bekend

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 16:29

Het Nederlandse themapark Efteling heeft vandaag groot nieuws bekendgemaakt: ze deelden immers hun grootse uitbreidingsplannen! Naast een spiksplinternieuw hotel met 143 kamers, restaurants en wellness, zal ook het Spookslot plaatsmaken voor een nieuw themagebied.

“Nieuws! Efteling opent in 2024 een nieuw hotel en een themagebied! 🤩 Het hotel krijgt 143 kamers, twee restaurants en een wellnessgedeelte. 💆 Daarnaast start binnenkort ook de bouw van een vernieuwd themagebied met een nieuwe overdekte attractie. 😱 Hiervoor zal de bekende attractie Spookslot uit 1978 na de zomer plaatsmaken”, staat te lezen op hun sociale media.

Het gloednieuwe hotel wordt het grootste hotel binnen het resort, met zo'n 143 kamers, 7 verdiepingen, 2 restaurants en een spa. Heel bijzonder: bezoekers kunnen vanaf 2024 dan ook voor het eerst overnachten ín het attractiepark. Het vernieuwde themagebied met overdekte attractie wordt aangelegd tussen de Pardoes Promenade, Baron 1898 en Max & Moritz. Hiervoor zal de bekende attractie Spookslot plaatsmaken. Dat wil dus helaas wel zeggen dat het Spookslot gesloopt zal worden.

Check de plannen in de post hieronder:

Ontdek meer