Joan doet boekje open over reden van breuk met Mert

Karen Luiken-17 september 2021 om 06:31

De breuk van Joan en Mert komt bij veel fans als een verrassing. Hoewel de relatie van de ‘Love Island’-winnaars niet altijd over rozen is gegaan, hadden veel mensen niet zien aankomen dat ze er een punt achter zouden zetten. In een gesprek met De Roddelloog vertelt Joan meer over de reden van die beslissing.

“We hadden allebei een ander soort leven en beiden ook wel twijfels over of het wel werkte”, aldus Joan. “We moesten er wel een streep doorheen zetten op een gegeven moment.”

De realityster vertelt dat het simpelweg niet meer lekker liep. Er waren zowel aan haar kant als aan zijn kant te veel twijfels. “Toen hebben we de knoop doorgehakt", vervolgt ze.

Of fans kunnen hopen op een verzoening? Waarschijnlijk niet. “We hebben het echt geprobeerd, maar de koek is op. We gaan nu verder met ons eigen leven.”

Vijfde seizoen 'Cobra Kai' heeft een trailer

Karen Luiken-17 augustus 2022 om 06:33

Goed nieuws voor fans van ‘Cobra Kai’. Nog geen week nadat Netflix de eerste beelden van het vijfde seizoen deelde, wordt er nu een gloednieuwe trailer gedropt. En wij hebben de beelden!

Het nieuwe seizoen is vanaf 9 september te zien bij Netflix. Vanaf dan komen we er eindelijk achter hoe de gebeurtenissen uit het vierde seizoen verdergaan. Zo gaan Johnny en Robby na de schokkende resultaten uit het All Valley-karatetoernooi op zoek naar Miguel, die de bus richting Mexico heeft genomen. En moet Daniel LaRusso ondertussen een oude vriend om hulp vragen.

Veel oude gezichten keren terug in het vijfde seizoen, maar er zal ook ruimte zijn voor nieuwe castleden.

'Look Both Ways' met Lili Reinhart vanaf morgen te zien

Karen Luiken-16 augustus 2022 om 05:01

Netflix zet woensdag ‘Look Both Ways’ online, een romantische comedy met ‘Riverdale’-ster Lili Reinhart in de hoofdrol.

De film gaat over Natalie, wiens leven uiteenspat na een wild avontuurtje met een vriend. Vanaf het moment dat ze een zwangerschapstest doet, splitst de werkelijkheid zich op in tweeën. Aan de ene kant zien we hoe Natalies leven eruitziet als de zwangerschapstest postief blijkt, in het andere verhaal is de test negatief en vertrekt ze naar Los Angeles voor haar werk.

Naast Lili Reinhart spelen ook Danny Ramirez en David Corenswet een rol in 'Look Both Ways'. Bekijk hier alvast de trailer:

Ontdek meer