Dikste kat ter wereld gaat viraal en vindt nieuwe thuis

Maxine Decaluwé-24 april 2023 om 08:15- Foto:

Facebook/Patches' Journey

Ooit zelf al eens een kat gewogen? Dan zal het gewicht alleszins minder zwaar zijn dan dat van de Amerikaanse kat Patches. Het dier weegt maar liefst 18,3 kilogram! De opvallende uitstraling van de kat ging meteen viraal en dat had positieve gevolgen.

Volgens dierengezondheidscentrum WebMD for pets zouden de meeste huiskatten zo'n 4,5 kilogram moeten wegen, hoewel de grootte kan variëren afhankelijk van het ras en de lichaamsbouw. Patches is hierop een uitzondering, want ze lijdt aan drastisch overgewicht. Dierenasiel Richmond Animal Care and Control (RACC) in Virginia deed een oproep om het dier een gezonde thuis te geven.

De oproep van het lieftallige dier ging vrijwel meteen viraal en leverde bijna 3.500 likes, 1.700 reacties en 1.800 shares op. Het asiel deelde een amusante video, waarop twee medewerkers te zien zijn die worstelen om Patches uit zijn kooi te dragen. Het bijschrift luidde: "Ben je vandaag wakker geworden en heb je gezegd: 'laten we de grootste kat adopteren die iemand ooit gezien heeft?' Zo ja, dan hebben wij dé kat voor jou!"

RACC-directeur Christie Chipps Peters, onthulde dat Patches met zijn huidige grootte naar het asiel kwam. "We weten niet hoe hij zo groot is geworden," zei ze. Dankzij de virale post is Patches nu geadopteerd. "De nieuwe eigenaar heeft een plan om hem langzaam en veilig te helpen afvallen", gaat ze verder.

Laten we dit verhaal als een reminder nemen dat een gezonde levensstijl niet alleen voor mensen, maar ook voor onze geliefde huisdieren belangrijk is. En wie weet, heb jij thuis ook wel plek voor een megakat zoals Patches!

'Bottom teeth talker' of 'top teeth talker'? Trend gaat viraal op TikTok

Chelsy Vanlerberghe-08 mei 2024 om 09:22

Als je praat, toon je dan je onderste of je bovenste tanden? De kans is groot dat je er nog nooit over hebt nagedacht, tot nu. Op TikTok gaat een trend viraal waarin mensen ontdekken of ze 'bottom teeth talkers' of 'top teeth talkers' zijn. En het is allemaal dankzij Megan Fox!

midden van de eindeloze lip-syncs, dansgevechten en kookvideo's, is er een nieuwe trend opgedoken waarbij mensen hun eigen praatgewoontes onder de loep nemen. En dit allemaal dankzij Megan Fox.

Het begon allemaal met een TikTok-gebruiker die trucjes deelde om te 'praten als Megan Fox'. Volgens haar moet je je onderste tanden laten zien en door je tanden heen praten om echt de Fox-vibe te krijgen. Daarnaast moet je ook willekeurig met je hoofd knikken, je ogen samenknijpen en je mond een beetje open houden. Vooral 'je onderste tanden laten zien', bleef bij mensen hangen, omdat ze zich realiseerden dat ze daar nog nooit op hadden gelet.

Andere TikTokkers lip-syncen nu op het nummer 'Hide Away' van Daya om te ontdekken hoe ze praten. 'Bottom teeth talkers' zijn teleurgesteld, terwijl 'top teeth talkers' blij zijn met de uitkomst. Deze trend bestaat eigenlijk al sinds 2022, maar krijgt nu extra aandacht omdat Megan Fox weer vaak in de media is. De meeste mensen hopen dat ze 'top teeth talkers' zijn, omdat dat volgens hen aantrekkelijker is. Maar ach, Megan Fox is een 'bottom teeth talker' en voor haar lijkt het wel te werken.

Uitverkocht: 600$ jeans met 'urinevlek'

Chelsy Vanlerberghe-03 mei 2024 om 14:02

Wie had gedacht dat in je broek plassen ooit modieus zou zijn? Het Brits-Italiaans modemerk Jordanluca zorgt voor ophef online, dankzij hun 'Stain Stonewash' jeans. De broek heeft namelijk een donkere vlek vlakbij het kruis, waardoor het lijkt alsof er een ongelukje gebeurd is.

De 'urinevlek jeans' maakte zijn debuut tijdens Milan Fashion Week. En raad eens? De lichtere versies van de jeans, die $610 USD kosten, zijn online helemaal uitverkocht. Het is niet duidelijk wanneer Jordanluca de jeans met vlekken in het kruis opnieuw zal aanvullen, maar mensen kunnen zich registreren om een melding te ontvangen als ze weer beschikbaar zijn.

Je kunt de look eenvoudig namaken zonder veel geld uit te geven door gewoon een paar jeans te pakken dat je al hebt en er een vloeistof naar keuze over te gooien. Of door er gewoon in te plassen natuurlijk...

Ontdek meer