Nieuw seizoen 'Sex Education' staat eindelijk op Netflix

Karen Luiken-17 september 2021 om 06:25

We voelen een seriemarathon aankomen. Na lang wachten keren Otis, Maeve, Eric en hun vrienden namelijk eindelijk terug naar Netflix. Het derde seizoen staat vanaf vandaag online!

In de nieuwe afleveringen staat fans heel wat te wachten. Waar Otis in het eerste seizoen nooit seks had, heeft hij dat nu om de haverklap. Eric en Adam zijn officieel een setje en Jean is zwanger. Ondertussen heeft Aimee het feminisme ontdekt en wordt Jackson verliefd. Dat allemaal terwijl Hope, het nieuwe schoolhoofd, probeert Moordale weer een degelijke reputatie te geven.

Naast de originele castleden zullen we in het derde seizoen ook een aantal nieuwe gezichten spotten. Zo komt Peter Groff op bezoek, de succesvollere-maar-niet-zo-bescheiden oudere broer van Mr. Groff. Zijn rol wordt vertolkt door Jason Isaacs. Verder krijgt Moordale er met Cal (Dua Saleh) een nieuwe genderneutrale leerling bij en speelt Indra Ove de rol van Elsie’s pleegmoeder Anna.

Disney onthult logo ‘Percy Jackson’-serie

Dieter Blarinckx-26 januari 2022 om 07:26

Disney heeft gisterenavond officieel bekendgemaakt dat de langverwachte serie ‘Percy Jackson and the Olympians’ wel degelijk in the works is. Dat maakte ook de auteur van de boeken, Rick Riordan, bekend via de kanalen van Disney. Naast dat leuke nieuws, werd ook het officiële logo gedropt.

De serie is al in productie sinds mei 2020 en zal eind dit jaar al te streamen zijn via Disney+. Véél is er helaas nog niet geweten, maar wat we wél al met zekerheid kunnen zeggen is dat de serie meer het echte verhaal van de boeken zal volgen en niet zozeer een remake zal zijn van de twee films.

Check het logo en de aankondiging hier:

Opnames vijfde seizoen 'Selling Sunset' afgerond

Karen Luiken-25 januari 2022 om 16:34

Het is nog even wachten op een releasedatum, maar de opnames van het vijfde seizoen van ‘Selling Sunset’ zijn afgerond. Dat laat castlid Mary Fitzgerald weten op Instagram.

In de nieuwe afleveringen krijgen we opnieuw een kijkje in de wereld van Mary, Christine, Maya, Chrishell en Heather. We volgen de dames terwijl ze als makelaar de meest prachtige huizen verkopen en zien hoe het er in hun privélevens aan toe gaat.

Waar fans voornamelijk met smart op zitten wachten, zijn beelden van de romance tussen Chrishell en haar baas Jason. De relatie is inmiddels weer voorbij, maar dat mag de pret niet drukken.

Een ander onderwerp om naar uit te kijken, is de drama die zich rondom Christine afspeelt. Want besluit ze om na al die ruzies uit het vierde seizoen om te blijven bij Oppenheim Group, of stopt ze (voorgoed)?

Genoeg drama dus. En da’s maar goed ook, want na het vijfde seizoen volgen er nóg twee seizoenen. Dat hebben bronnen bevestigd in een gesprek met Us Weekly.

Ontdek meer