'Star Wars: Return of the Jedi' keert terug naar de bioscoop

Karen Luiken-21 april 2023 om 06:54

‘Star Wars: Return of the Jedi’ bereikt binnenkort een belangrijke mijlpaal. Het zesde hoofdstuk in de Skywalker-saga wordt veertig jaar en om dat te vieren, laat Kinepolis de film terugkeren naar de bioscoop.

Kinepolis organiseert op zaterdag 29 en zondag 30 april in drie vestigingen in ons land een exclusieve vertoning van de klassieker. Diehard fans kunnen terecht in Antwerpen, Gent en Brussel.

‘Star Wars: Return of the Jedi’ laat zien hoe de rebellen na een gewaagde missie om Han Solo te redden van Jabba the Hutt naar Endor vertrekken om de tweede Death Star te vernietigen. Ondertussen worstelt Luke om Darth Vader terug te brengen van de Duistere Kant, zonder in de val van de keizer te trappen.

Kaartjes kunnen hier gekocht worden.

Nieuwe trailer voor 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes'

Simon Smetryns-20 september 2023 om 14:05

Vanaf 15/11 kan je in de bioscoop gaan kijken naar 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes'!

Lionsgate lanceerde vandaag nog een nieuwe trailer en oooh wat kijken we uit naar deze film!

Nieuwe romcom 'Love At First Sight' vanaf nu te zien

Karen Luiken-16 september 2023 om 08:02

Fan van de ‘To All The Boys’-reeks? Dan ga je dit ook leuk vinden. Netflix heeft de gloednieuwe film ‘Love At First Sight’ online gezet, een romcom die in het leven is geroepen door de makers van ‘To All The Boys’.

‘Love At First Sight’ gaat over Hadley, die naar Londen wil om de bruiloft van haar vader bij te wonen. Maar als ze op het vliegveld in New York aankomt, mist ze haar vliegtuig en leert ze op toevallige wijze haar droomman Oliver kennen. Er ontstaat meteen een band. Een lange nacht samen in het vliegtuig gaat in een oogwenk voorbij, maar bij de landing op Heathrow worden de twee van elkaar gescheiden en elkaar terugvinden in de chaos lijkt onmogelijk. Zal het lot tussenbeide komen en deze stoelmaatjes zielsverwanten worden?

De hoofdrollen worden gespeeld door Haley Ru Richardson (bekend van ‘The White Lotus’) en Ben Hardy.

Ontdek meer