Op deze datum verschijnt nieuw seizoen 'Selling Sunset'

Karen Luiken-21 april 2023 om 06:35

De drama uit ‘Selling Sunset’ continues. Na vijf succesvolle seizoenen werd onlangs het zesde seizoen aangekondigd en de releasedatum daarvan is inmiddels ook bekend. Netflix laat weten dat fans de nieuwe afleveringen op 19 mei kunnen verwachten.

In het nieuwe seizoen keren Chrishell Stause, Heather El Moussa, Davina Potratz, Mary Fitzgerald, Chelsea Lazkani, Emma Hernan en Amanza Smith terug voor een nieuwe portie drama. Bazen Brett en Jason Oppenheim gaan verder met waar ze goed in zijn - peperdure huizen verkopen - en er worden twee nieuwe gezichten aan de makelaarsgroep toegevoegd: Nicole Young en Bre Tiesi.

Eén van de weinige originals die niet terugkeert is diva Christine Quinn. Het zal je niet verbazen dat haar voormalige vriendin Mary daar heel blij mee is. Verder laat het zesde seizoen ook meer los over de relatie van Chrishell met G Flip en over haar voormalige relatie met haar baas.

'Geordie Shore'-ster Holly bevallen van eerste kindje

Karen Luiken-07 juni 2023 om 08:48

De ‘Geordie Shore’-familie heeft er een nieuw lid bij gekregen. Holly Hagan is bevallen van een kindje, laat ze weten via social media.

Holly en haar man Jacob hebben een zoontje gekregen dat ze de naam Alpha-Jax Blyth hebben gekregen. Het is voor beiden het eerste kindje.

Holly en Jacob leerden elkaar in 2017 kennen tijdens een vakantie op Ibiza. Vorig jaar gaven ze elkaar het jawoord op datzelfde eiland. “Gefeliciteerd met ons jubileum”, schreef Jacob gisteren op Instagram. “Precies een jaar geleden trouwen we op Ibiza. Nu zitten we met ons zoontje in onze babybubbel. Wat een jaar is het geweest.”

Apple gaat stoppen met autocorrectie bij woordje 'fuck'

Karen Luiken-07 juni 2023 om 08:28

Apple leek het lange tijd niet te willen accepteren dat mensen soms ‘fuck’ willen typen. Telkens als het woordje werd gebruikt, maakte de autocorrectie er automatisch het woordje ‘duck’ van. Maar dat is binnenkort verleden tijd.

Na twintig jaar klagen over de autocorrectie van Apple wordt er nu eindelijk geluisterd. Apple gaat het voor gebruikers mogelijk maken om ‘fuck’ te typen zonder automatisch te worden gecorrigeerd. Dat heeft Craig Federighi, softwarechef van het bedrijf, dinsdag aangekondigd tijdens een conferentie in Californië. Hij zegt dat de toestellen van Apple een ‘lerend’ toetsenbord krijgen. Als jij een woord wilt typen dat het toetsenbord eigenlijk niet kent maar dat jij vaak gebruikt, gaat hij het vanzelf herkennen.

De verandering wordt naar verwachting ingevoerd met de nieuwe iOS 17, die dit najaar beschikbaar zal zijn als software-update.

Ontdek meer