Op deze datum verschijnt nieuw seizoen 'Selling Sunset'

Karen Luiken-21 april 2023 om 06:35

De drama uit ‘Selling Sunset’ continues. Na vijf succesvolle seizoenen werd onlangs het zesde seizoen aangekondigd en de releasedatum daarvan is inmiddels ook bekend. Netflix laat weten dat fans de nieuwe afleveringen op 19 mei kunnen verwachten.

In het nieuwe seizoen keren Chrishell Stause, Heather El Moussa, Davina Potratz, Mary Fitzgerald, Chelsea Lazkani, Emma Hernan en Amanza Smith terug voor een nieuwe portie drama. Bazen Brett en Jason Oppenheim gaan verder met waar ze goed in zijn - peperdure huizen verkopen - en er worden twee nieuwe gezichten aan de makelaarsgroep toegevoegd: Nicole Young en Bre Tiesi.

Eén van de weinige originals die niet terugkeert is diva Christine Quinn. Het zal je niet verbazen dat haar voormalige vriendin Mary daar heel blij mee is. Verder laat het zesde seizoen ook meer los over de relatie van Chrishell met G Flip en over haar voormalige relatie met haar baas.

Chad Michael Murray te zien in vervolg 'Freaky Friday'

Karen Luiken-21 juli 2024 om 10:05

De cast van het langverwachte vervolg op de nostalgische film ‘Freaky Friday’ krijgt steeds meer vorm. Naast Lindsay Lohan en Jamie Lee Curtis maakt ook Chad Michael Murray een comeback. Dat laat Disney weten met een foto op Instagram.

Chad vertolkte in de originele film uit 2003 de rol van Jake, de crush van Anna Coleman. Voor het vervolg kruipt in hij de huid van datzelfde personage. “Jake is back, baby”, schrijft Disney bij een foto van de acteur. “De sequel van ‘Freaky Friday’ komt in 2025 naar het witte doek.”

Het nieuws over de komst van de sequel werd eerder dit jaar bevestigd door de hoofdrolspeelsters Lindsay Lohan en Jamie Lee Curtis. Zij deelden in juni een foto van de start van de opnames. “De Colemans zijn terug”, schreven ze toen.

Vanaf nu te zien: nieuw seizoen 'Cobra Kai'

Karen Luiken-20 juli 2024 om 11:18

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar deze week is het dan eindelijk zover: het zesde seizoen van ‘Cobra Kai’ staat op Netflix. Althans, een deel daarvan.

Het nieuwe seizoen is opgedeeld in vijftien afleveringen, waarvan de eerste vijf vanaf nu op Netflix te zien zijn. Het tweede deel verschijnt pas een hele poos later, namelijk op 28 november. Het derde en laatste deel zal pas vanaf een nog onbekende datum in 2025 te zien zijn.

Na dit seizoen stopt ‘Cobra Kai’, een reboot van ‘Karate Kid’, er definitief mee. Er komt nog wel een ‘Karate Kid’-film, maar die verschijnt pas volgend jaar.

Ontdek meer