Op deze datum verschijnt nieuw seizoen 'Selling Sunset'

Karen Luiken-21 april 2023 om 06:35

De drama uit ‘Selling Sunset’ continues. Na vijf succesvolle seizoenen werd onlangs het zesde seizoen aangekondigd en de releasedatum daarvan is inmiddels ook bekend. Netflix laat weten dat fans de nieuwe afleveringen op 19 mei kunnen verwachten.

In het nieuwe seizoen keren Chrishell Stause, Heather El Moussa, Davina Potratz, Mary Fitzgerald, Chelsea Lazkani, Emma Hernan en Amanza Smith terug voor een nieuwe portie drama. Bazen Brett en Jason Oppenheim gaan verder met waar ze goed in zijn - peperdure huizen verkopen - en er worden twee nieuwe gezichten aan de makelaarsgroep toegevoegd: Nicole Young en Bre Tiesi.

Eén van de weinige originals die niet terugkeert is diva Christine Quinn. Het zal je niet verbazen dat haar voormalige vriendin Mary daar heel blij mee is. Verder laat het zesde seizoen ook meer los over de relatie van Chrishell met G Flip en over haar voormalige relatie met haar baas.

Bekend gezicht in vierde seizoen 'Only Murders in the Building'

Karen Luiken-24 februari 2024 om 08:35

De sterrencast van ‘Only Murders in the Building’ krijgt er in het vierde seizoen wéér een nieuw gezicht bij. Actrice Eva Longoria heeft een rol in de serie, maakt Deadline bekend.

Exacte details over het personage dat de actrice gaat spelen, worden nog even geheimgehouden. Hetzelfde geldt voor het plot van het nieuwe seizoen: ook daar is nog niet veel over bekend. Het enige wat we tot nu toe weten, is dat de hoofdpersonen in het vierde seizoen een reis naar Los Angeles zullen maken voor ze terugkeren naar New York.

De vaste cast van de serie bestaat uit Selena Gomez, Martin Short en Steve Martin. Meryl Streep kreeg een rol in het derde seizoen en zal ook in het vierde seizoen terugkeren.

'Harry Potter'-serie verschijnt waarschijnlijk in 2026

Karen Luiken-24 februari 2024 om 08:27

Harry Potter keert terug. David Zaslav, CEO van Warner Bros. Discovery, heeft vrijdag bekendgemaakt dat de langverwachte serie over de tovenaar naar verwachting in 2026 op HBO Max verschijnt.

Een paar weken geleden was David Zaslav in Londen voor een ontmoeting met J.K. Rowling, de auteur van de wereldberoemde ‘Harry Potter’-reeks. “We brachten tijd door met J.K. en haar team”, zegt de CEO. “Beide partijen zijn blij dat we deze franchise een nieuw leven in kunnen blazen. Onze gesprekken waren geweldig en we konden niet enthousiaster zijn over wat ons te wachten staan.”

De reboot wordt een serie die net als de films gebaseerd is op de ‘Harry Potter’-boeken. Van elk boek wordt een compleet seizoen gemaakt. Het is de bedoeling dat de serie tien jaar lang gaat lopen. De reeks krijgt een compleet nieuwe cast, maar over de betrokken acteurs is nog niks bekendgemaakt.

Ontdek meer