Maksim Stojanac lanceert debuutsingle!

Dieter Blarinckx-16 september 2021 om 18:16

De 23-jarige Maksim Stojanac, beter bekend van de Ketnet-reeks #LikeMe, heeft supergroot nieuws bekendgemaakt: hij lanceert immers zijn debuutsingle op 23 september! Dat werd groots bekendgemaakt via sociale media en met een grote projectie op 't MAS in Antwerpen.

'Vechten Voor Je' zal de eerste solosingle zijn van Maksim, en je kan 'm nu al pre-orderen via deze link!

Check zijn aankondiging hieronder:

Kanye West brengt volgende maand nieuw album uit

Karen Luiken-28 januari 2022 om 09:34

Fans van Kanye West kunnen zich opmaken voor nieuwe muziek. De rapper is van plan volgende maand een nieuw album uit te brengen.

Het gaat om de opvolger van de plaat ‘Donda’, die afgelopen zomer na meerdere vertragingen eindelijk verscheen. Het album zou eigenlijk in 2020 al gereleased worden, maar dat plan verschoof omdat Kanye nooit helemaal tevreden was met het eindresultaat. Hetzelfde gebeurde met zijn plaat ‘Jesus Is King’.

Het is te hopen dat Kanye zich nu wel aan zijn belofte houdt. Mocht dat het geval zijn, dan kunnen we zijn nieuwe muziek op 2 februari verwachten. Het album is geproduceerd door Future.

Lil Kleine in nieuw album openhartig over Ibiza-incident

Karen Luiken-28 januari 2022 om 08:44

Lil Kleine heeft vandaag zijn nieuwe album ‘Ibiza Stories’ uitgebracht. De titel van de plaat verklapt het al een beetje, maar in zijn nieuwe muziek spreekt de rapper zich openhartig uit over de veelbesproken situatie op Ibiza.

Het is nu maanden geleden dat Lil Kleine en zijn verloofde Jaimie Vaes veelvuldig in het nieuws kwamen na het inmiddels beruchte incident op Ibiza. Het is nog altijd niet bekend wat daar precies gebeurd is, maar Jaimie omschreef het eerder als een ‘turbulente avond met een incident dat nóóit had mogen gebeuren’.

Voor Jorik Scholten, echte naam van Lil Kleine, staat het nieuwe album symbool als afsluiting van deze periode. "Op persoonlijk gebied heb ik veel meegemaakt afgelopen jaar. Ik ben door een groeiproces gegaan dat niet alleen Jorik Scholten, maar ook Lil Kleine volwassen heeft gemaakt”, zegt de artiest. “Ik hoop dat ik dit over heb kunnen brengen met mijn album zodat ik deze turbulente periode voor eens en altijd kan afsluiten. Ik wil mijn fans bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun, deze is voor jullie!"

De plaat bevat gastbijdragen van verschillende sterren als Boef, Ronnie Flex, ADF Samski en Yssi SB. ‘Ibiza Stories’ is geproduceerd door $hirak.

Ontdek meer