Volgende seizoen 'De Mol' al bevestigd

Karen Luiken-20 april 2023 om 06:32

Het huidige seizoen van ‘De Mol’ is nog niet eens afgelopen, maar toch weten we nú al dat er een nieuw seizoen komt. Dat heeft redactiemedewerker Koen De Poorter verklapt in de podcast ‘Achter De Schermen’.

Het elfde seizoen van ‘De Mol’ is momenteel in volle gang en blijkbaar wordt er behind the scenes dus ook al gewerkt aan een twaalfde seizoen. Over kandidaten weten we nog niks, maar volgens Koen De Poorter is de locatie wel al bekend. “Gisteren zijn we begonnen aan het volgende seizoen”, zo klinkt het. “Eigenlijk duurt het veertien maanden om ‘De Mol’ te maken.”

De opstart van zo’n nieuw seizoen begint met het verzinnen van een locatie. “Die weten we al”, aldus Koen. Maar er moeten volgens hem ook nieuwe proeven bedacht worden. “Dat is het lastigste deel.”

We zijn benieuwd!

Derde ‘Paddington’-film heeft nieuwe trailer

Karen Luiken-13 juni 2024 om 05:49

Het leukste beertje uit het universum keert terug. In de eerste maand van het nieuwe jaar komt ‘Paddington in Peru’ naar het grote scherm en de eerste trailer van die film is nu verschenen.

De titel zegt het natuurlijk al, maar in het derde deel van de ‘Paddington’-filmreeks gaat Paddington naar Peru. Hij bezoekt het land om zijn geliefde tante Lucy te bezoeken, die nu in het Home for Retired Bears woont. Met de Brown Family op sleeptouw, volgt een spannend avontuur wanneer een mysterie hen in een onverwachte reis stort door het Amazone regenwoud en naar de bergtoppen van Peru.

‘Paddington in Peru’ verschijnt in november 2024 al op het witte doek in het Verenigd Koninkrijk, maar in België en Nederland moeten we wat langer geduld hebben. Hier komt de film in januari 2025 uit.

Alle afleveringen derde seizoen ‘Bridgerton’ nu te zien

Karen Luiken-13 juni 2024 om 05:49

Soms vliegen vier weken in een sneltreinvaart voorbij, soms duren ze tergend lang. De afgelopen vier weken vallen onder de laatste categorie. Hoe dat komt? Het wachten op het tweede deel van het derde seizoen van ‘Bridgerton’ was killing. Maaar lieve mensen, jullie geduld wordt vandaag beloond. Het complete derde seizoen is vanaf nu namelijk ein-de-lijk te zien op Netflix!

In het eerste deel van het derde seizoen zagen we hoe Colin Bridgerton en Penelope Featherington zich verloofden, en hoe de ton daar vol verbazing op reageerde. In het tweede deel staat het huwelijk tussen de twee centraal, terwijl Penelope haar alter ego als Lady Whistledown nog steeds voor haar grote liefde probeert te verbergen. Maar of haar dat gaat lukken...?

Onderstaande trailer geeft een klein voorproefje. De rest zie je op Netflix. Veel kijkplezier!

Ontdek meer