Volgende seizoen 'De Mol' al bevestigd

Karen Luiken-20 april 2023 om 06:32

Het huidige seizoen van ‘De Mol’ is nog niet eens afgelopen, maar toch weten we nú al dat er een nieuw seizoen komt. Dat heeft redactiemedewerker Koen De Poorter verklapt in de podcast ‘Achter De Schermen’.

Het elfde seizoen van ‘De Mol’ is momenteel in volle gang en blijkbaar wordt er behind the scenes dus ook al gewerkt aan een twaalfde seizoen. Over kandidaten weten we nog niks, maar volgens Koen De Poorter is de locatie wel al bekend. “Gisteren zijn we begonnen aan het volgende seizoen”, zo klinkt het. “Eigenlijk duurt het veertien maanden om ‘De Mol’ te maken.”

De opstart van zo’n nieuw seizoen begint met het verzinnen van een locatie. “Die weten we al”, aldus Koen. Maar er moeten volgens hem ook nieuwe proeven bedacht worden. “Dat is het lastigste deel.”

We zijn benieuwd!

Justin Timberlake komt deze zomer naar Antwerpen

Karen Luiken-23 februari 2024 om 07:30

Justin Timberlake komt naar ons land! De zanger geeft op zaterdag 3 augustus een concert in het Sportpaleis in Antwerpen.

Een maand geleden kondigde Justin zijn wereldtour The Forget Tomorrow World Tour aan, waar de show in Antwerpen een onderdeel van is.

De tour start op 29 april in Vancouver en gaat langs allerlei delen van de wereld. In de zomer trekt Justin door Europa. Naast een show in Antwerpen geeft hij ook concerten in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Denemarken, Polen en Groot-Brittannië.

Kaartjes voor de show gaan op vrijdag 1 maart in de verkoop.

Langverwachte reeks 'Avatar: The Last Airbender' vanaf nu te zien

Karen Luiken-22 februari 2024 om 13:04

De kalender geeft vandaag de datum van 22 februari aan en dat betekent voor Netflix-abonnees maar één ding: de langverwachte live action-versie van de tekenfilm ‘Avatar: The Last Airbender’ is eindelijk te zien!

De reeks gaat over de jongen Avatar Aang, een jonge Air Nomad, die de vier elementaire krachten Water, Aarde, Vuur en Lucht moet leren beheersen om een door oorlog verscheurde wereld te redden en het op te nemen tegen een wrede vijand.

De hoofdrollen worden gespeeld door Gordon Cormier als Aang, Kiawentiio Tarbell als Katara, Ian Ousley als Sokka en Dallas Liu als prins Zuko.

De serie bestaat uit acht afleveringen die elk zestig minuten kijkplezier bevatten.

Ontdek meer