Volgende seizoen 'De Mol' al bevestigd

Karen Luiken-20 april 2023 om 06:32

Het huidige seizoen van ‘De Mol’ is nog niet eens afgelopen, maar toch weten we nú al dat er een nieuw seizoen komt. Dat heeft redactiemedewerker Koen De Poorter verklapt in de podcast ‘Achter De Schermen’.

Het elfde seizoen van ‘De Mol’ is momenteel in volle gang en blijkbaar wordt er behind the scenes dus ook al gewerkt aan een twaalfde seizoen. Over kandidaten weten we nog niks, maar volgens Koen De Poorter is de locatie wel al bekend. “Gisteren zijn we begonnen aan het volgende seizoen”, zo klinkt het. “Eigenlijk duurt het veertien maanden om ‘De Mol’ te maken.”

De opstart van zo’n nieuw seizoen begint met het verzinnen van een locatie. “Die weten we al”, aldus Koen. Maar er moeten volgens hem ook nieuwe proeven bedacht worden. “Dat is het lastigste deel.”

We zijn benieuwd!

Nieuwe 'Uncharted'-rollercoaster krijgt vette trailer

Dieter Blarinckx-29 mei 2023 om 15:56

Vanaf 17 juni kunnen fans van de 'Uncharted'-franchise zich helemaal onderdompelen in de actie dankzij deze gloednieuwe en allereerste rollercoaster die gebaseerd is op de games en de gelijknamige film. En hier is een eerste vette trailer!

Deze nieuwe coaster, die volledig in teken zal staan van de immens ppopulaire actiefranchise, staat in het Spaanse pretpark PortAventura World. In de coaster zullen bezoekers zich in de avontuurlijke wereld van de populaire games en film wanen.

Het verhaal van de coaster zal verdergaan op het verhaal van de film, en als we deze eerste beelden mogen geloven, wordt het een hevige rit boordevol actie!

Check hieronder alvast de eerste trailer en ontdek 'Uncharted: The Enigma of Penitence' vanaf 17 juni zélf in PortAventura!

Bordspel van 'Stranger Things' op de markt gebracht

Karen Luiken-29 mei 2023 om 10:16

Goed nieuws voor fans die van ‘Stranger Things’ houden én graag spelletjes spelen. Er is een bordspel van de populaire Netflix-hit op de markt gebracht.

Het spel is gebaseerd op de verhaallijn van de serie. Je kiest een figuur uit dat je wil spelen en gaat vervolgens op zoek naar dingen die je kunt verzamelen. Daarmee neem je het op in een strijd tegen de demogorgon. Je zal samen moeten werken met andere spelers om het spel te kunnen winnen voor de tijd om is.

‘Stranger Things: Upside Down’, zoals het spel heet, kost omgerekend 38 euro en is verkrijgbaar via deze website.

Ontdek meer