Populaire Zuid-Koreaanse zanger Moonbin (25) overleden

Karen Luiken-20 april 2023 om 07:20

De Zuid-Koreaanse Moonbin, lid van de populaire groep Astro, is op 25-jarige leeftijd overleden. Volgens verschillende media gaat het waarschijnlijk om zelfmoord.

Fantiago, het label van de popband Astro, heeft het overlijden bevestigd in een verklaring op social media. Daarin staat dat Moonbin op 19 april zijn laatste adem uitblies.

“Astro-lid Moonbin heeft ons plotseling verlaten om een ster aan de hemel te worden”, zo klinkt het. “Hoewel we ons verdriet niet kunnen vergelijken met het verdriet dat de nabestaanden voelen, die een geliefde zoon en broer verliezen, rouwen de Astro-leden, mede Fantiago-artiesten, bedrijfsleiders en werknemers met groot verdriet en in shock om de overledene.”

Wie vragen heeft rond zelfdoding, kan terecht op de Zelfmoordlijn via het gratis nummer 1813 of op zelfmoord1813.be.

Ariana Grande deelt teaser nieuwe muziekvideo

Chelsy Vanlerberghe-28 mei 2024 om 07:32

Nieuwe music video van Ariana Grande? Yes please! De popster heeft een teaser gedeeld op Instagram waarin we een voorproefje krijgen van de nieuwe video voor 'The Boy Is Mine', een nummer van haar nieuwste album 'Eternal Sunshine'.

In de 10-seconden durende clip draait een man een kraan open en duikt hij met zijn gezicht in de gootsteen, terwijl een griezelige hand met klauwen de deur openmaakt. De volledige video verschijnt op 7 juni. Eerder dit jaar kwamen al video's uit voor 'We Can’t Be Friends (Wait for Your Love)' en 'Yes, And?' De video van 'We Can’t Be Friends (Wait for Your Love)' heeft verwijzingen naar de film Eternal Sunshine of the Spotless Mind, waarin Grande's personage herinneringen aan haar ex wist. De teaser van “The Boy is Mine” is echter wat donkerder.

'The Boy is Mine', dat online geruchten over haar relatie met Ethan Slater aanwakkerde, deelt de naam met het bekende nummer van Brandy en Monica uit 1998. In een interview met Zane Lowe zei Grande dat ze altijd al die hit wilde heruitvinden.

Joost Klein eist meer getuigen in zaak songfestival

Karen Luiken-28 mei 2024 om 07:20

Joost Klein eist dat er meer Nederlandse getuigen worden gehoord in de zaak rondom het songfestival. De Nederlandse zanger zou eigenlijk begin juni voor de Zweedse rechter moeten verschijnen, maar door zijn verzoek moet de zaak nu worden uitgesteld.

Naast het horen van meer getuigen hebben Joost en zijn advocaat ook nog een andere eis. Ze willen dat de verhoren niet in Zweden, maar in Nederland plaatsvinden. Het kan maanden duren voor zo’n verzoek geaccepteerd wordt.

De zaak gaat over een incident dat plaatsvond vlak voor de finale van het songfestival. Joost zou een cameravrouw hebben bedreigd nadat hij meerdere malen had gevraagd of ze wilde stoppen met filmen. Er zou daarbij geen fysiek contact zijn geweest. Joost werd na het incident gediskwalificeerd voor het songfestival.

Ontdek meer