Televisieserie over 'Twilight' in de maak

Karen Luiken-20 april 2023 om 07:02

Dik tien jaar na het verschijnen van de laatste ‘Twilight’-film komt er eindelijk (een soort van) vervolg. Bronnen melden aan The Hollywood Reporter dat er een televisieserie in de maak is over de bestverkochte boekenreeks van auteur Stephenie Meyer.

De reeks staat nog in de kinderschoenen en er zijn nog veel onduidelijkheden. Zo is het nog niet bekend wat de specifieke kijk op ‘Twilight’ zal zijn en of het een remake van de bekende boekenreeks wordt of misschien toch iets anders. Verder is het ook nog niet bekend welk netwerk of platform de show zal gaan uitzenden.

Stephenie Meyer zal naar verwachting betrokken zijn bij het project. Het script wordt geschreven door Sinaed Daly, die ook meewerkte aan ‘The Walking Dead’, ‘Tell Me Lies’ en ‘Raised by Wolves’.

Gemoederen raken verhit in de 'Big Brother'

Karen Luiken-23 februari 2024 om 16:04

Hoe langer de bewoners van 'Big Brother' in het huis zitten, hoe hoger de gemoederen oplopen. Ashley is in de aflevering van vanavond, niet voor de eerste keer, het onderwerp van gesprek. Ze doet en zegt dingen waar niet al haar medekandidaten het mee eens zijn. "Niet normaal hoe hard zij de sfeer in de groep bepaalt," hoor je Ronahi tegen Tyron zeggen in onderstaande sneak preview.

Voetballer Noa Lang te zien in eigen documentaire

Karen Luiken-23 februari 2024 om 11:40

Er is een documentaire over voetballer Noa Lang gemaakt. Amazon Prime maakt in een persbericht bekend dat de serie vanaf nu op de streamingsdienst te zien is.

De docu draagt de naam ‘Lastpak: Noa Lang’ en geeft de kijker een exclusief kijkje in het leven van de 24-jarige voetballer. “Van ruzies op het veld tot confrontaties thuis, ‘Lastpak: Noa Lang’ neemt je mee in het confronterende verhaal van Noa Lang, een man die zijn droomtransfer najaagt in een harde wereld, waar de messen zijn geslepen en fouten snel gemaakt zijn”, zo klinkt het in een omschrijving.

Naast Noa Lang komen ook andere voetballers aan het woord. Onder meer Erik ten Hag, Alfred Schreuder, Denzel Dumfries en Jurriën Timber maken hun opwachting. Ook de ouders van Noa Lang komen in beeld.

Ontdek meer