Influencer laat deel van tong verwijderen om beter te kussen

Simon Smetryns-19 april 2023 om 12:00- Foto:

Instagram Rochelle Garett

Influencer Rochelle Garett (22) - online beter bekend als Xehli G - heeft een wel heel drastische beslissing genomen om haar kissing skills te verbeteren. En als we drastisch zeggen, dan is dat zeker niet overdreven.

Zou jij écht alles doen voor de liefde? Rochelle Garett heeft er alleszins veel voor over, want de influencer heeft een stuk van haar tong laten verwijderen om haar liefdesleven te verbeteren. Echt!

Volgens Garett was haar tongriem altijd al heel kort, waardoor ze last ondervond bij het spreken en kussen. Dat is het weefsel dat de onderkant van je tong verbindt met je mond. De ingreep werd haar als kind al aangeraden door artsen, maar daar vond haar moeder haar toen nog te jong voor.

“Voor mijn operatie dacht iedereen waarschijnlijk dat ik er niets van bakte. Het is een heel uniek gevoel, ik kus nu beter dan ooit.”

De influencer laat via haar socials weten dat de operatie pijnlijk, maar wel waard was. Haar kissing skills zijn er een stuk op vooruit gegaan en ook haar tong voelt losser.

Jam Press/CO Press Office

Rokers krijgen jaarlijks extra week vrij

Karen Luiken-02 juni 2023 om 06:32- Foto:

Photo by Reza Mehrad on Unsplash

Mensen die tijdens het werk meerdere keren per dag roken, krijgen jaarlijks vanwege hun verslaving een extra week vrij van hun werk. Dat blijkt uit onderzoek, meldt LadBible.

Uit cijfers van het Office for National Statistics is gebleken dat zo’n 52 procent van de rokers meerdere keren zijn werkplek verlaat om een sigaretje te roken of aan een vape te lurken. Per dag neemt die gewoonte twintig minuten in beslag.

Nu klinkt dat misschien niet als een schokkend getal, maar daar komt verandering in als je dit een jaar lang iedere werkdag doet. Dan kom je namelijk uit op een totale rooktijd van 39 uur. Oftewel: een fulltime werkweek. Veel rokers krijgen die 'gratis' zonder er andere vrije dagen of pauzemomenten voor in te hoeven leveren.

Tieners doden zwaan en eten de vogel op

Karen Luiken-02 juni 2023 om 06:27

Drie tieners hebben in New York een zwaan gedood en opgegeten. De vier jongen van het dier werden ook meegenomen. Dat melden verschillende media.

De politie sloeg deze week alarm nadat Faye, een iconische zwaan in het plaatsje Manlius, als vermist werd opgegeven. Agenten gingen op onderzoek uit en kwamen erachter dat de vogel was vermoord. Drie tieners zouden daar verantwoordelijk voor zijn. Zij slopen midden in de nacht een vijvergebied binnen en stortten zich op de vogel.

Nadat de tieners de zwaan hadden gedood, brachten ze het stoffelijk overschot naar het huis van een tante. Daar werd de vogel gekookt en opgegeten. De vier jongen van de zwaan zijn veilig teruggevonden en worden verzorgd door een bioloog.

De tieners zijn gearresteerd.

Ontdek meer