Influencer laat deel van tong verwijderen om beter te kussen

Simon Smetryns-19 april 2023 om 12:00- Foto:

Instagram Rochelle Garett

Influencer Rochelle Garett (22) - online beter bekend als Xehli G - heeft een wel heel drastische beslissing genomen om haar kissing skills te verbeteren. En als we drastisch zeggen, dan is dat zeker niet overdreven.

Zou jij écht alles doen voor de liefde? Rochelle Garett heeft er alleszins veel voor over, want de influencer heeft een stuk van haar tong laten verwijderen om haar liefdesleven te verbeteren. Echt!

Volgens Garett was haar tongriem altijd al heel kort, waardoor ze last ondervond bij het spreken en kussen. Dat is het weefsel dat de onderkant van je tong verbindt met je mond. De ingreep werd haar als kind al aangeraden door artsen, maar daar vond haar moeder haar toen nog te jong voor.

“Voor mijn operatie dacht iedereen waarschijnlijk dat ik er niets van bakte. Het is een heel uniek gevoel, ik kus nu beter dan ooit.”

De influencer laat via haar socials weten dat de operatie pijnlijk, maar wel waard was. Haar kissing skills zijn er een stuk op vooruit gegaan en ook haar tong voelt losser.

Jam Press/CO Press Office

Oudste hond ter wereld (31) overleden

Karen Luiken-24 oktober 2023 om 06:59

Bobi, de oudste hond ter wereld, is overleden. Zijn Portugese baasje heeft bekendgemaakt dat de harige viervoeter op 31-jarige leeftijd zijn laatste adem uitblies in een dierenziekenhuis.

De hond woonde samen met zijn baasje Leonel Costa en vier katten op een boerderij in het dorp Conqueiros in Portugal. Hij werd geboren op 11 mei 1992, toen zijn baasje nog maar acht jaar oud was.

Bobi was een Rafeiro do Alentejo, een Portugees hondenras dat normaal gesproken tien tot veertien jaar oud wordt. Maar Bobi werd veel ouder; hij wist de 31 jaar en 165 dagen aan te tikken.

Hoe Bobi het zo lang vol heeft kunnen houden? Het geheim zit ‘m volgens zijn baasje in goed eten, veel frisse lucht en nog veel meer liefde. “Bobi eet hetzelfde als wij”, zei Leonel in een eerder gesprek met Associated Press.

Geobsedeerd door beroemdheden? Dan ben je mogelijk minder intelligent

Karen Luiken-24 oktober 2023 om 06:19

Kun jij maar geen genoeg krijgen van roddels uit Hollywood? Dan hebben we helaas slecht nieuws voor je. Een nieuw onderzoek suggereert dat mensen die geobsedeerd zijn door beroemdheden mogelijk minder intelligent zijn.

Het onderzoek werd uitgevoerd onder bijna 1800 volwassenen die verschillende cognitieve tests moesten voltooien. Er werd onder meer gefocust op woordenschat en cijfersymbolen. Verder moesten ze ook vragen invullen over hoe geïnteresseerd ze waren in beroemde mensen.

De onderzoekers concludeerden dat de mensen die het meest geïnteresseerd waren in beroemdheden, vaker lagere prestaties hadden op de cognitieve tests. Het is alleen niet duidelijk of de obsessie met de beroemdheden een oorzaak of juist een gevolg was van het hebben van een lagere intelligentie.

“Hoewel het onderzoek niet bewijst dat het ontwikkelen van een sterke obsessie met je favoriete beroemdheid ervoor zorgt dat je lager scoort op cognitieve tests, suggereert het wel dat het verstandig kan zijn om de gevoelens voor je idool zorgvuldig in de gaten te houden”, zo klinkt het volgens The Independent.

Ontdek meer