Doodsoorzaak Aaron Carter bekend

Karen Luiken-19 april 2023 om 07:06- Foto:

Reuters

De doodsoorzaak van Aaron Carter is vastgesteld. Een medische onderzoeker zegt dat de zanger overleed door verdrinking na het innemen van medicijnen.

Aaron stierf op 5 november vorig jaar op 34-jarige leeftijd. Volgens een lijkschouwer komt dat omdat hij het kalmeringsmiddel Xanax had genomen, hij perslucht had geïnhaleerd en vervolgens in bad onder water is gegleden.

De zanger, die al een tijdje kampte met mentale problemen, laat zijn 1-jarige zoontje Prince en partner Melanie Martin achter.

Ronahi niet blij met mede 'Big Brother'-bewoners

Karen Luiken-21 februari 2024 om 16:30

Ronahi is niet blij met haar medekandidaten in het ‘Big Brother’-huis. Nu blijkt dat veel mensen haar weg willen hebben en naar huis willen stemmen, is ze duidelijk aangeslagen en barst ze in tranen uit. “Ik weet hoe jullie echt over me denken”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

Zien: trailer van nieuwe oorlogsfilm 'Civil War'

Karen Luiken-21 februari 2024 om 06:53

Fan van oorlogsfilms? Dan staat er weer een mooi pareltje op je te wachten. Vanaf 17 april is de nieuwe film ‘Civil War’ te zien in de Belgische bioscopen. Dit is de trailer.

‘Civil War’ is een actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van instorting staat en in totale chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk - het grootste verhaal van hun leven: het onontkoombare einde van de Verenigde Staten zoals we het kennen.

De hoofdrollen worden vertolkt door Wagner Maura en Kirsten Dunst. De film is geschreven en geregisseerd door Alex Garland.

Ontdek meer