Kerstserie in de maak voor Netflix

Karen Luiken-19 april 2023 om 06:50- Foto:

Photo by Kieran White on Unsplash

Het duurt nog 250 dagen voor kerst aanbreekt, maar toch komt Netflix nu alvast in de feestsfeer. De streamingsdienst werkt aan een gloednieuwe kerstserie.

De reeks draagt de naam ‘One Day in December’ en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Josie Silver. Laurie speelt de hoofdrol in het verhaal, die er vrij zeker van is dat liefde op het eerste gezicht niet bestaat. Een gedachte waar ze op terugkomt als ze op een besneeuwde dag in december een man door een beslagen busraam ziet. Ze weet meteen dat hij de ware is, maar verliest hem dan uit het oog. Totdat haar beste vriendin Sarah hem een jaar later voorstelt als haar nieuwe lover.

Lucy Boynton, bekend van ‘Bohemian Rhapsody’, kruipt voor de in 2024 te verwachten serie in de huid van Laurie.

Geemotoneerde Katy Perry neemt in stijl afscheid van 'American Idol'

Chelsy Vanlerberghe-21 mei 2024 om 08:22

Katy Perry droeg een bijzondere jurk als eerbetoon aan 'American Idol'-deelnemers tijdens haar laatste aflevering als jurylid. Na 7 seizoenen in de jury nam de popster nu in stijl afscheid van de populaire talentenshow.

De 'California Gurls'-zangeres trad zelf op in een spectaculaire jurk met een zilveren korset, een zwarte strik en een gigantische rok met gezichten van 168 'American Idol'-deelnemers. Om de jurk goed te laten zien, stond ze op een hoog platform. Ze vertelde aan Entertainment Tonight dat ze de top 24 deelnemers van elk seizoen op haar rok had gezet als eerbetoon.

Tijdens de show droeg ze ook een gouden korset met zeven lange rozen, één voor elk seizoen dat ze jurylid was. Ze deelde foto's van de look op Instagram met de tekst: "🥀 7 rozen voor 7 seizoenen 🥀."

Toen winnaar Abi Carter 'What Was I Made For?' van Billie Eilish zong, werd Katy Perry emotioneel. Eerder in de show zongen de top 12 dames een medley van Perry's hits.

In februari kondigde Perry aan dat ze stopt met 'American Idol' om zich voor te bereiden op Rock in Rio in Brazilië. "Ik hou zoveel van 'Idol', maar ik moet mijn eigen ritme volgen," zei ze tijdens een interview met Jimmy Kimmel.

'Vampire Diaries'-ster gewond door ongeluk

Karen Luiken-21 mei 2024 om 08:10

Nina Dobrev heeft een bezoekje moeten brengen aan het ziekenhuis. De ‘Vampire Diaries’-actrice is gewond geraakt bij een ongeluk met een elektrische fiets.

Nina deelde maandag twee foto’s op haar Instagram-account. Op één van de beelden is ze glimlachend te zien terwijl ze op een elektrische fiets zit, op het andere plaatje ligt ze met een nek- en kniebrace in een ziekenhuisbed. “Hoe het begon versus hoe het gaat”, schrijft Nina erbij.

Het is niet bekend welke verwondingen ze precies heeft opgelopen en hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren.

Ontdek meer