Kerstserie in de maak voor Netflix

Karen Luiken-19 april 2023 om 06:50- Foto:

Photo by Kieran White on Unsplash

Het duurt nog 250 dagen voor kerst aanbreekt, maar toch komt Netflix nu alvast in de feestsfeer. De streamingsdienst werkt aan een gloednieuwe kerstserie.

De reeks draagt de naam ‘One Day in December’ en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Josie Silver. Laurie speelt de hoofdrol in het verhaal, die er vrij zeker van is dat liefde op het eerste gezicht niet bestaat. Een gedachte waar ze op terugkomt als ze op een besneeuwde dag in december een man door een beslagen busraam ziet. Ze weet meteen dat hij de ware is, maar verliest hem dan uit het oog. Totdat haar beste vriendin Sarah hem een jaar later voorstelt als haar nieuwe lover.

Lucy Boynton, bekend van ‘Bohemian Rhapsody’, kruipt voor de in 2024 te verwachten serie in de huid van Laurie.

Billie Eilish bevestigt coming out

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:13

Billie Eilish heeft haar coming out bevestigd. De zangeres liet onlangs in een interview doorschemeren dat ze zich aangetrokken voelt tot vrouwen, maar had toen niet door dat ze daarmee uit de kast kwam. “Ik dacht dat mensen het wel wisten”, zegt ze nu.

Twee weken geleden heeft Billie in een interview met Variety voor het eerst toegegeven dat ze op vrouwen valt. “Ik hou zoveel van ze”, zei ze. “Ik hou van ze als mensen. Ik voel me tot hen aangetrokken als mensen. Ik voel me fysiek tot ze aangetrokken, maar ik ben ook geïntimideerd door hun schoonheid en aanwezigheid.”

Billie ging er verder niet op door, maar bevestigt nu dat deze onthulling inderdaad betekent dat ze queer is. “Ik wilde er geen groot ding van maken”, zei ze dit weekend tijdens het Variety’s Hitmakers Event in Los Angeles. “Maar was het dan niet duidelijk? Ik dacht dat mensen het wel wisten.”

De zangeres is blij dat het ‘hoge woord’ er nu uit is. “Het is leuk dat mensen het weten. Ik ben van de vrouwen”, zegt ze.

Ellen en Marie hebben het moeilijk in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:09

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’. De familie is op reis en maakt een cruisetocht op zee. Soms gaat dat goed, soms iets minder. Want als het schip zich op woelige wateren bevindt, krijgen Ellen en Marie het allebei moeilijk. Even liggen lijkt dan het beste, maar is dat wel zo? Sneak preview!

Ontdek meer