Dit zijn de elf deelnemers van 'Special Forces'

Karen Luiken-19 april 2023 om 06:40

Elf bekende gezichten gaan binnenkort een fysieke en mentale strijd aan in ‘Special Forces: Wie Durft Wint’. Nadat eerder al duidelijk werd dat Francisco Schuster en Laura Tesoro mee zullen doen, is nu ook de rest van de deelnemers bekend.

Naast de twee eerder genoemde namen zijn ook Francesco Planckaert, Steven Laureys, Nick Bril, Hannelore Simoens, Dirk Van Tichelt, Davy Parmentier, Georges-Louis Bouchez en Ann en Koen Wauters vanaf 1 mei in ‘Special Forces: Wie Durft Wint’ te zien.

Deze elf deelnemers wagen zich aan de zwaarste training ter wereld. Ze worden uit hun comfortabele leventje gehaald en krijgen meedogenloze fysieke en psychologische tests voor hun kiezen. Ze worden gestript van privacy en status, want naam en faam zijn obstakels binnen de opleiding. Slaapgebrek, honger en fysieke uitputting: ze krijgen er allemaal mee te maken.

'Special Forces: Wie Durft Wint' is vanaf maandag 1 mei om 20.35 uur te zien bij VTM.

Lea Michele zwanger van tweede kindje

Karen Luiken-28 maart 2024 om 15:11

De familie van Lea Michele wordt binnenkort uitgebreid met een nieuw lid. De ‘Glee’-ster laat via Instagram weten zwanger te zijn van haar tweede kindje met haar man Zandy Reich.

Het nieuws wordt gedeeld met een reeks foto’s waar Lea met een babybuik op te zien is. “Mama, papa en Ever zijn dolblij”, staat erbij geschreven. Ever is het eerste zoontje van Lea en Zandy. Hij kwam drie jaar geleden ter wereld.

Lea en Zandy zijn oude vrienden van elkaar en begonnen in 2017 met daten. Twee jaar later trouwden ze tijdens een intieme ceremonie in Noord-Californië.

Ashley haalt 20.000 euro uit groepspot 'Big Brother'

Karen Luiken-28 maart 2024 om 15:07

Ashley heeft er veel voor over om de halve finale van ‘Big Brother’ te bereiken. Heel veel zelfs. De blondine heeft maar liefst 20.000 uit de groepspot gehaald om zichzelf te redden. En daar is natuurlijk niet iedereen blij mee... “Dit is een enorm lage actie”, klinkt het in onderstaande sneak preview.

Ontdek meer