Dit zijn de elf deelnemers van 'Special Forces'

Karen Luiken-19 april 2023 om 06:40

Elf bekende gezichten gaan binnenkort een fysieke en mentale strijd aan in ‘Special Forces: Wie Durft Wint’. Nadat eerder al duidelijk werd dat Francisco Schuster en Laura Tesoro mee zullen doen, is nu ook de rest van de deelnemers bekend.

Naast de twee eerder genoemde namen zijn ook Francesco Planckaert, Steven Laureys, Nick Bril, Hannelore Simoens, Dirk Van Tichelt, Davy Parmentier, Georges-Louis Bouchez en Ann en Koen Wauters vanaf 1 mei in ‘Special Forces: Wie Durft Wint’ te zien.

Deze elf deelnemers wagen zich aan de zwaarste training ter wereld. Ze worden uit hun comfortabele leventje gehaald en krijgen meedogenloze fysieke en psychologische tests voor hun kiezen. Ze worden gestript van privacy en status, want naam en faam zijn obstakels binnen de opleiding. Slaapgebrek, honger en fysieke uitputting: ze krijgen er allemaal mee te maken.

'Special Forces: Wie Durft Wint' is vanaf maandag 1 mei om 20.35 uur te zien bij VTM.

Zien: voorproefje van nieuw seizoen 'Special Forces'

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:28

In afwachting van het nieuwe seizoen van ‘Special Forces’ heeft VTM vandaag een klein voorproefje van de eerste aflevering gedeeld. Daaruit blijkt al meteen dat de kandidaten geen rustige opstart krijgen...

Het nieuwe seizoen is opgenomen in Zuid-Afrika en volgt de loodzware beproevingen die rekruten Davina Simons, Saïd Boumazoughe, Loïc Van Impe, Ine Beyen, Ismaïl Abdoul, Jan Bakelants, Gers Pardoel, Lynn Van den Broeck, Nora Gharib, Olivier Deschacht en Geert Meyfroidt moeten doorstaan.

Tijdens de eerste proef moeten ze naar de kust zwemmen en hoewel dat misschien klinkt als een makkelijke opgave, is het dat niet. Het wordt al meteen duidelijk dat de elf bekende Vlamingen erg diep moeten gaan.

Benieuwd naar meer? Het nieuwe seizoen gaat maandag van start!

1
2
3
4

'All Of Us Strangers' komt volgende week naar Disney+

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:22

Het aanbod van Disney+ wordt over een paar dagen uitgebreid met een nieuw pareltje. Vanaf 24 april is de film ‘All Of Us Strangers’ te zien op de streamingsdienst.

De film gaat over Adam die in een verlaten torenflat in Londen woont. Een toevallige ontmoeting met zijn mysterieuze buurman Harry doorbreekt het ritme van zijn dagelijks leven. Terwijl er een relatie tussen hen ontluikt, verliest Adam zich in herinneringen aan het verleden. Hij voelt de drang om terug te gaan naar het stadje waar hij opgroeide en het huis waar hij als kind woonde. Daar lijken zijn ouders nog steeds te wonen, net als op de dag dat ze stierven, dertig jaar geleden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell en Claire Foy.

Ontdek meer