Droom jij van een zangcarrière? MNM zoekt muzikaal talent

Karen Luiken-19 april 2023 om 06:38

Kun jij zingen, wil je beroemd worden en zou jij binnenkort dolgraag je eigen single op willen nemen? Dan is MNM your place to be. De jongerenzender is met een nieuwe editie van ‘Rising Star’ op zoek naar muzikaal talent.

MNM gaat al jaren op zoek naar het strafste muzikale talent in Vlaanderen en doet ook dit jaar weer een poging. De winnaar krijgt de kans om een single op te nemen en uit te brengen. “Ons land barst van het muzikaal talent. En dat talent geven we bij MNM graag een extra zetje”, zegt Steven Lemmens van MNM. “Niets mooier dan jonge mensen de kans te geven om hun muzikaliteit aan de wereld te laten zien. Vandaag nog onbekend, maar morgen misschien MNM Rising Star.”

Artiesten als OLIVIA, Chérine, Hunter Falls en RAPHA zaten ooit in de finale van ‘MNM Rising Star’ en boeken nu grote successen. Judith won de editie van vorig jaar. "MNM Rising Star heeft mijn leven totaal veranderd”, zo klinkt het. “Niet alleen is het een geweldige ervaring, er zijn daarna ook deuren voor mij opengegaan waarvan ik niet eens wist dat ze bestonden."

Inschrijven kan door voor 7 mei een cover in te sturen via TikTok met de vermelding #mnmrisingstar. Op 26 mei vindt de finale plaats in het Sportpaleis.

Jutta Leerdam 'smoorverliefd' op Jake Paul

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:57

Jutta Leerdam is zielsgelukkig in haar nieuwe relatie. De Nederlandse schaatsster heeft in het programma ‘College Tour’ gezegd dat ze op een ‘roze wolk zit’ en ‘smoorverliefd’ is op de Amerikaanse YouTuber en bokser Jake Paul.

“Ik ben heel verliefd. Ik heb het leuk met hem”, aldus Jutta over haar liefje Jake. Ze zegt dat haar vriend superlief en absoluut geen badboy is, en reageert daarmee op de roddels die over hem rondgaan. Er wordt gezegd dat de YouTuber zich schuldig zou hebben gemaakt aan seksueel misbruik. “Het zijn roddels”, zegt Jutta daarover.

De lovebrids maakten in april bekend een setje te zijn. Dat deden ze in een video waarin ze vertelden dat ze hun relatie eigenlijk geheim wilden houden. “Maar het nieuws lekte uit door paparazzi”, zo klonk het uit de mond van Jake.

EOTB-sterren Megan en Joey samen op vakantie

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:35

Megan Desaever lijkt weer gelukkig te zijn in de liefde. Ze is op vakantie met Joey Ceti, de man die haar ook tijdens ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ gezelschap houdt. Dat blijkt uit foto’s die op social media worden gedeeld.

Megan kwam naar ‘Ex On The Beach’ als ex van Dylan. Maar hem vindt ze niet langer interessant. Ze laat haar oog al bij binnenkomst vallen op Joey en gaat met hem op date. Niet veel later duikt ze met hem het bed in.

Dat het niet bij één avontuurtje of slechts een prille vakantieliefde is gebleven, maakt Megan nu duidelijk met nieuwe foto’s op haar Instagram. Daarop is ze samen met Joey te zien. Ze zijn op reis in Egypte en bezoeken onder meer de tempels van Luxor.

Hoewel deelnemers van ‘Ex On The Beach’ niet voor het einde van van het programma bekend mogen maken hoe de afloop zal zijn, lijkt Megan met de foto’s wel te bevestigen dat zij en Joey meer dan alleen vrienden zijn.

Ontdek meer