Droom jij van een zangcarrière? MNM zoekt muzikaal talent

Karen Luiken-19 april 2023 om 06:38

Kun jij zingen, wil je beroemd worden en zou jij binnenkort dolgraag je eigen single op willen nemen? Dan is MNM your place to be. De jongerenzender is met een nieuwe editie van ‘Rising Star’ op zoek naar muzikaal talent.

MNM gaat al jaren op zoek naar het strafste muzikale talent in Vlaanderen en doet ook dit jaar weer een poging. De winnaar krijgt de kans om een single op te nemen en uit te brengen. “Ons land barst van het muzikaal talent. En dat talent geven we bij MNM graag een extra zetje”, zegt Steven Lemmens van MNM. “Niets mooier dan jonge mensen de kans te geven om hun muzikaliteit aan de wereld te laten zien. Vandaag nog onbekend, maar morgen misschien MNM Rising Star.”

Artiesten als OLIVIA, Chérine, Hunter Falls en RAPHA zaten ooit in de finale van ‘MNM Rising Star’ en boeken nu grote successen. Judith won de editie van vorig jaar. "MNM Rising Star heeft mijn leven totaal veranderd”, zo klinkt het. “Niet alleen is het een geweldige ervaring, er zijn daarna ook deuren voor mij opengegaan waarvan ik niet eens wist dat ze bestonden."

Inschrijven kan door voor 7 mei een cover in te sturen via TikTok met de vermelding #mnmrisingstar. Op 26 mei vindt de finale plaats in het Sportpaleis.

Deze actrice speelt hoofdrol in live action-versie 'Moana'

Karen Luiken-13 juni 2024 om 08:05

De nieuwe Moana is bekend. Na een lange zoektocht brengt Disney nu naar buiten dat Catherine Laga’aia de hoofdrol zal spelen in de live action-versie van de animatiefilm.

Catherine is zeventien jaar oud en komt uit Australië. “Ik ben heel blij dat ik dit personage mag omarmen, want Moana is een van mijn favorieten”, zegt ze in een verklaring. “Mijn grootvader komt uit Fa’aala’, Palauli, in Savai’i. En mijn grootmoeder komt uit Leulumoega Tuai op het hoofdeiland ‘Upolu in Samoa. Ik voel me vereerd dat ik de kans krijg om Samoa en alle Pacifische eilandbewoners te eren en om jonge meisjes te vertegenwoordigen die op mij lijken.”

De actrice sluit zich aan bij Dwayne Johnson, die de rol van Maui op zich neemt. Andere acteurs die in ‘Moana’ te zien zullen zijn, zijn John Tui als Moana’s vader, Frankie Adams als Moana’s moeder en Rena Owen als Gramma Tala.

Kevin Jonas onder het mes voor huidkanker

Karen Luiken-13 juni 2024 om 05:52

Kevin Jonas is onlangs onder het mes gegaan voor huidkanker. Een moedervlek op zijn gezicht bleek een basaalcelcarcinoom te zijn.

De zanger maakt het nieuws bekend via Instagram, waar hij een video deelt van voor en na de operatie. “Vandaag laat ik een basaalcercarinoom van mijn hoofd verwijderen”, aldus Kevin. “Het is een klein huidkankermannetje dat is gaan groeien en nu moet ik geopereerd worden om het te laten verwijderen.”

Na de operatie mocht Kevin weer naar huis om de wond te laten herstellen. “Zorg ervoor dat je je moedervlekken laat checken”, waarschuwt hij zijn volgers.

Ontdek meer