Droom jij van een zangcarrière? MNM zoekt muzikaal talent

Karen Luiken-19 april 2023 om 06:38

Kun jij zingen, wil je beroemd worden en zou jij binnenkort dolgraag je eigen single op willen nemen? Dan is MNM your place to be. De jongerenzender is met een nieuwe editie van ‘Rising Star’ op zoek naar muzikaal talent.

MNM gaat al jaren op zoek naar het strafste muzikale talent in Vlaanderen en doet ook dit jaar weer een poging. De winnaar krijgt de kans om een single op te nemen en uit te brengen. “Ons land barst van het muzikaal talent. En dat talent geven we bij MNM graag een extra zetje”, zegt Steven Lemmens van MNM. “Niets mooier dan jonge mensen de kans te geven om hun muzikaliteit aan de wereld te laten zien. Vandaag nog onbekend, maar morgen misschien MNM Rising Star.”

Artiesten als OLIVIA, Chérine, Hunter Falls en RAPHA zaten ooit in de finale van ‘MNM Rising Star’ en boeken nu grote successen. Judith won de editie van vorig jaar. "MNM Rising Star heeft mijn leven totaal veranderd”, zo klinkt het. “Niet alleen is het een geweldige ervaring, er zijn daarna ook deuren voor mij opengegaan waarvan ik niet eens wist dat ze bestonden."

Inschrijven kan door voor 7 mei een cover in te sturen via TikTok met de vermelding #mnmrisingstar. Op 26 mei vindt de finale plaats in het Sportpaleis.

Met dit lied gaat België naar het Eurovisiesongfestival

Karen Luiken-20 februari 2024 om 09:10

Het is bekend met welk liedje België het songfestival moet veroveren. Mustii treedt tijdens het liedjesfestijn op met het nummer ‘Before The Party’s Over’.

Het nummer is gemaakt met Pierre Dumoulin en Ben Leclercq en is volgens Mustii een ode aan het leven. “Ik wilde dat dit nummer een optimistische, euforische uitbarsting van energie zou zijn”, aldus de zanger in een persbericht. “In het nummer trek ik een metafoor tussen een lange avond feesten (met zijn hoogte- en dieptepunten, zijn ups en downs) en het leven. Voor de val, voor het allemaal voorbij is, moet je het leven ten volle leven.”

Het songfestival begint op dinsdag 7 mei met de eerste halve finale. Mustii treedt op tijdens de tweede halve finale op donderdag 9 mei. Op zaterdag 11 mei vindt de finale plaats.

BTS-lid J-hope kondigt nieuw album aan

Karen Luiken-20 februari 2024 om 07:17

Tijdens de pauze van BTS werkt bandlid J-hope hard aan zijn solocarrière. De artiest heeft aangekondigd binnenkort met een nieuw album én een docuserie te komen.

Zowel de plaat als de serie krijgt de naam ‘Hope on the Street’ en verschijnt eind maart. Eerst is het de beurt aan de docuserie, die op 28 maart verschijnt op Prime Video en een inkijkje geeft in de opnames die J-hope voor zijn album maakte. Een dag later, op 29 maart, verschijnt het album, waar in het totaal zes nummers op komen te staan.

De plaat volgt ‘Jack In The Box’ op, het album dat J-hope in 2022 uitbracht.

Ontdek meer