BTS-zanger J-Hope begint aan dienstplicht in leger

Karen Luiken-18 april 2023 om 16:12

Het is een zware dag voor fans van BTS. Ze hebben afscheid moeten nemen van zanger J-Hope, die nu aan zijn militaire dienstplicht in Zuid-Korea moet beginnen.

Om de zanger uit te zwaaien hebben fans een bus met daarop een foto van J-Hope geregeld. Die werd in de buurt van de militaire basis in de stad Wonju geplaatst. Naast fans waren ook verschillende leden van BTS aanwezig om J-Hope uit te zwaaien.

J-Hope is al het tweede BTS-lid dat in militaire dienst moet. Het is in Zuid-Korea verplicht om twee jaar het leger in te gaan als je een man van tussen de 18 en 28 jaar oud bent. De leden van BTS mochten daar vanwege hun succesvolle carrières wat langer wachten.

Taylor Swift nu alweer vrijgezel?

Karen Luiken-06 juni 2023 om 05:41- Foto:

Reuters

De romance tussen Taylor Swift en Matt Healy was van korte duur. TMZ meldt dat de twee na een maand daten uit elkaar zijn.

Over de reden van de breuk is bij TMZ niks bekend, maar een bekende van het koppel verklaart dat Taylor weer single is. Entertaiment Tonight denkt wel meer details te hebben. Een bron daarvan zegt dat Taylor en Matt het allebei extreem druk hebben en momenteel niet bij elkaar passen.

De twee muzikanten werden vorige maand voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat Matt bij een concert van Taylor verscheen. Daarna werden de twee vaker met elkaar gespot.

Taylor was voor Matt zes jaar samen met Joey Alwyn.

Lewis Capaldi cancelt shows vanwege gezondheid

Karen Luiken-06 juni 2023 om 05:34- Foto:

© Joel Hoylaerts

Lewis Capaldi gaat de komende tijd meer rust nemen. De zanger laat via Instagram weten dat hij een aantal shows moet cancelen omdat hij kampt met mentale klachten.

Het gaat om de optredens die gepland stonden tot 24 juni. Op die dag staat hij op het podium van Glastonbury, een optreden dat hij graag door wil laten gaan. “De afgelopen maanden zijn zowel mentaal als fysiek heel zwaar geweest”, aldus Lewis. “Ik ben sinds kerst al niet meer thuis geweest en dat eist nu zijn tol.”

Lewis gaat tijd voor zichzelf nemen en hoopt er weer klaar voor te zijn op Glastonbury. “Ik heb deze drie weken nodig om weer Lewis ut Glasgow te worden, om tijd thuis door te brengen en dingen met familie en vrienden te doen. Ik hoop dat iedereen dat begrijpt.”

Ontdek meer