BTS-zanger J-Hope begint aan dienstplicht in leger

Karen Luiken-18 april 2023 om 16:12

Het is een zware dag voor fans van BTS. Ze hebben afscheid moeten nemen van zanger J-Hope, die nu aan zijn militaire dienstplicht in Zuid-Korea moet beginnen.

Om de zanger uit te zwaaien hebben fans een bus met daarop een foto van J-Hope geregeld. Die werd in de buurt van de militaire basis in de stad Wonju geplaatst. Naast fans waren ook verschillende leden van BTS aanwezig om J-Hope uit te zwaaien.

J-Hope is al het tweede BTS-lid dat in militaire dienst moet. Het is in Zuid-Korea verplicht om twee jaar het leger in te gaan als je een man van tussen de 18 en 28 jaar oud bent. De leden van BTS mochten daar vanwege hun succesvolle carrières wat langer wachten.

Gemoederen raken verhit in de 'Big Brother'

Karen Luiken-23 februari 2024 om 16:04

Hoe langer de bewoners van 'Big Brother' in het huis zitten, hoe hoger de gemoederen oplopen. Ashley is in de aflevering van vanavond, niet voor de eerste keer, het onderwerp van gesprek. Ze doet en zegt dingen waar niet al haar medekandidaten het mee eens zijn. "Niet normaal hoe hard zij de sfeer in de groep bepaalt," hoor je Ronahi tegen Tyron zeggen in onderstaande sneak preview.

Voetballer Noa Lang te zien in eigen documentaire

Karen Luiken-23 februari 2024 om 11:40

Er is een documentaire over voetballer Noa Lang gemaakt. Amazon Prime maakt in een persbericht bekend dat de serie vanaf nu op de streamingsdienst te zien is.

De docu draagt de naam ‘Lastpak: Noa Lang’ en geeft de kijker een exclusief kijkje in het leven van de 24-jarige voetballer. “Van ruzies op het veld tot confrontaties thuis, ‘Lastpak: Noa Lang’ neemt je mee in het confronterende verhaal van Noa Lang, een man die zijn droomtransfer najaagt in een harde wereld, waar de messen zijn geslepen en fouten snel gemaakt zijn”, zo klinkt het in een omschrijving.

Naast Noa Lang komen ook andere voetballers aan het woord. Onder meer Erik ten Hag, Alfred Schreuder, Denzel Dumfries en Jurriën Timber maken hun opwachting. Ook de ouders van Noa Lang komen in beeld.

Ontdek meer