'Kylie Jenner en Timothée Chalamet aan het daten'

Karen Luiken-18 april 2023 om 16:08

Kylie Jenner heeft een nieuwe liefde in haar leven. Na haar breuk met Travis Scott is de zangeres nu aan het daten met Timothée Chalamet. Dat meldt ET.

Heel serieus is het volgens een bron nog niet, maar Kylie en Timothée zouden het momenteel wel gezellig hebben met elkaar. “Ze houden het nog informeel. Het is niet serieus, maar Kylie geniet ervan om met Timothée om te gaan en kijkt wel waar het heen gaat”, aldus een bron.

“Het is heel leuk voor haar, voornamelijk omdat dit heel anders aanvoelt dan relaties uit het verleden. Het is nieuw en opwindend voor Kylie, ze heeft het naar haar zin.”

Ronahi niet blij met mede 'Big Brother'-bewoners

Karen Luiken-21 februari 2024 om 16:30

Ronahi is niet blij met haar medekandidaten in het ‘Big Brother’-huis. Nu blijkt dat veel mensen haar weg willen hebben en naar huis willen stemmen, is ze duidelijk aangeslagen en barst ze in tranen uit. “Ik weet hoe jullie echt over me denken”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

Zien: trailer van nieuwe oorlogsfilm 'Civil War'

Karen Luiken-21 februari 2024 om 06:53

Fan van oorlogsfilms? Dan staat er weer een mooi pareltje op je te wachten. Vanaf 17 april is de nieuwe film ‘Civil War’ te zien in de Belgische bioscopen. Dit is de trailer.

‘Civil War’ is een actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van instorting staat en in totale chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk - het grootste verhaal van hun leven: het onontkoombare einde van de Verenigde Staten zoals we het kennen.

De hoofdrollen worden vertolkt door Wagner Maura en Kirsten Dunst. De film is geschreven en geregisseerd door Alex Garland.

Ontdek meer