Webreeks ‘wtFOCK’ lijkt terug te keren met nieuwe cast!

Maxine Decaluwé-18 april 2023 om 12:25- Foto:

Pinterest

De jongerenreeks ‘wtFOCK’ hint naar een nieuw seizoen! Het huidige instagramaccount werd plots vrijgemaakt voor een wel heel geheimzinnige post. De boodschap lijkt te verwijzen naar een nieuw en onbekend hoofdpersonage Ada, ook de andere leden van de cast zijn bekend!

In juni 2021 kwam er een einde aan de populaire webreeks 'wtFOCK'. Althans, daar ging iedereen toch vanuit. Gisterenavond vervloog die gedachte, want fans spotten een nieuwe post op het officiële Instagramaccount. De boodschap luidt "'t Leven is niet zwart-wit", maar daar kunnen we niet veel van afleiden. Wat we wel weten, is dat Ada het hoofdpersonage van de mogelijks nieuwe verhaallijn zal zijn.

Ook op TikTok is er een officieel account aangemaakt, dat voorlopig nog leeg is. Het zou dus kunnen dat de reeks via TikTok gestreamd zal worden. Daarnaast deelde acteur Jean Janssens - bekend van onder andere Campus 12, D5R, en Lisa - een promovideo, waarin hij cornflakes eet en een pakketje ontvangt. Dat blijkt een T-shirt, met het typische 'wtFOCK'-lettertype, te zijn waarop ‘zaterdag 21:15’ staat gedrukt.

Houd je ogen en oren dus maar goed open, want het nieuwe seizoen lijkt deze week nog te starten!

Viktor is kwijt in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-09 december 2023 om 09:18

Was jij vroeger ook altijd kwijt als klein kind? Die streek is Viktor Verhulst nog steeds niet kwijt. In een nieuwe aflevering van 'De Verhulstjes' is te zien hoe Ellen, Marie en Gert naarstig naar hem op zoek zijn als ze door een gids worden geroepen om te vertrekken naar een bootactiviteit. Geen ideale timing... Sneak preview!

Derde seizoen 'And Just Like That' komt in 2025

Karen Luiken-08 december 2023 om 08:54

Streamingsdienst HBO Max heeft een vervroegd kerstcadeautje voor fans van ‘And Just Like That’. Met een filmpje worden er meer details bekendgemaakt over het derde seizoen van de ‘Sex and the City’ spin-off.

HBO Max deelt een promotiefilmpje van titels die in 2024 en 2025 naar de streamingsdienst komen. Eén daarvan is ‘And Just Like That’, waarvan het derde seizoen in 2025 wordt verwacht.

Andere titels die in de video voorbijkomen, zijn ‘House of the Dragon’, ‘Night Country’, ‘The Regime’, ‘The Sympathizer’, ‘Industry’, ‘The Last of Us’ en ‘Euphoria’.

Kijk mee!

Ontdek meer