Webreeks ‘wtFOCK’ lijkt terug te keren met nieuwe cast!

Maxine Decaluwé-18 april 2023 om 12:25- Foto:

Pinterest

De jongerenreeks ‘wtFOCK’ hint naar een nieuw seizoen! Het huidige instagramaccount werd plots vrijgemaakt voor een wel heel geheimzinnige post. De boodschap lijkt te verwijzen naar een nieuw en onbekend hoofdpersonage Ada, ook de andere leden van de cast zijn bekend!

In juni 2021 kwam er een einde aan de populaire webreeks 'wtFOCK'. Althans, daar ging iedereen toch vanuit. Gisterenavond vervloog die gedachte, want fans spotten een nieuwe post op het officiële Instagramaccount. De boodschap luidt "'t Leven is niet zwart-wit", maar daar kunnen we niet veel van afleiden. Wat we wel weten, is dat Ada het hoofdpersonage van de mogelijks nieuwe verhaallijn zal zijn.

Ook op TikTok is er een officieel account aangemaakt, dat voorlopig nog leeg is. Het zou dus kunnen dat de reeks via TikTok gestreamd zal worden. Daarnaast deelde acteur Jean Janssens - bekend van onder andere Campus 12, D5R, en Lisa - een promovideo, waarin hij cornflakes eet en een pakketje ontvangt. Dat blijkt een T-shirt, met het typische 'wtFOCK'-lettertype, te zijn waarop ‘zaterdag 21:15’ staat gedrukt.

Houd je ogen en oren dus maar goed open, want het nieuwe seizoen lijkt deze week nog te starten!

Nieuwe reeks ‘The Idol’ met The Weeknd vanaf nu te zien

Karen Luiken-06 juni 2023 om 05:57

Goed nieuws voor iedereen die wanhopig op zoek is naar nieuw kijkvoer. De streamingsdiensten HBO Max en Streamz hebben deze week de veelbelovende serie ‘The Idol’ gelanceerd.

‘The Idol’ gaat over de aankomende popster Jocelyn en een zelfhulpgoeroe, die toevallig ook nachtclubeigenaar en sekteleider is.

De hoofdrollen worden gespeeld door Lily-Rose (dochter van Johnny Depp) en The Weeknd. Ze worden in de cast vergezeld door Troye Sivan, Dan Levy, Suzanna Son, Moses Sumney, Rachel Sennot, Hari Nef, Mike Dean, Jane Adams, Eli Roth, Da’vine Joy Randolph, Ramsey Sound, Hank Azaria en Jenny Ruby Jane.

Twee nieuwe jagers in volgend seizoen 'Het Jachtseizoen'

Karen Luiken-04 juni 2023 om 10:05

‘Het Jachtseizoen’ krijgt een tweede seizoen mét nieuwe jagers. Naast Laura Tesoro doen dit keer ook Nora Gharib en Julie Van den Steen mee aan het zenuwslopende kat-en-muisspel.

In het nieuwe seizoen ontsnappen er opnieuw acht bekende duo’s uit hun cel. Hun doel? Vier uur lang uit de handen blijven van Laura, Nora en Julie. Ze mogen slechts één hulpmiddel op voorhand regelen, verder krijgen ze niets. Geen gsm, geen geld en ook geen medelijden. Ze mogen niet langer dan twintig minuten in hetzelfde voertuig zitten, kunnen enkel in openbare gebouwen schuilen en hun feloranje overalls moeten ze ten allen tijde aanhouden. Een stevige portie geluk, een serieuze dosis creativiteit en alle hulp van toevallige voorbijgangers zijn dus meer dan welkom.

“Vorig seizoen slaagden we erin heel wat boeven te vangen, dus ik ben benieuwd wie we dit jaar in de boeien kunnen slaan”, zegt ervaren jagr Laura. “Ondertussen ken ik het spel, weet ik wat de valkuilen zijn en ben ik er dus meer dan ooit klaar voor! Mijn ultieme doel is vooruitdenken en de boeven een stapje voor proberen te zijn.”

De opnames van het nieuwe seizoen zijn onlangs van start gegaan. Het is nog niet bekend wanneer de afleveringen op VTM verschijnen.

Ontdek meer