Webreeks ‘wtFOCK’ lijkt terug te keren met nieuwe cast!

Maxine Decaluwé-18 april 2023 om 12:25- Foto:

Pinterest

De jongerenreeks ‘wtFOCK’ hint naar een nieuw seizoen! Het huidige instagramaccount werd plots vrijgemaakt voor een wel heel geheimzinnige post. De boodschap lijkt te verwijzen naar een nieuw en onbekend hoofdpersonage Ada, ook de andere leden van de cast zijn bekend!

In juni 2021 kwam er een einde aan de populaire webreeks 'wtFOCK'. Althans, daar ging iedereen toch vanuit. Gisterenavond vervloog die gedachte, want fans spotten een nieuwe post op het officiële Instagramaccount. De boodschap luidt "'t Leven is niet zwart-wit", maar daar kunnen we niet veel van afleiden. Wat we wel weten, is dat Ada het hoofdpersonage van de mogelijks nieuwe verhaallijn zal zijn.

Ook op TikTok is er een officieel account aangemaakt, dat voorlopig nog leeg is. Het zou dus kunnen dat de reeks via TikTok gestreamd zal worden. Daarnaast deelde acteur Jean Janssens - bekend van onder andere Campus 12, D5R, en Lisa - een promovideo, waarin hij cornflakes eet en een pakketje ontvangt. Dat blijkt een T-shirt, met het typische 'wtFOCK'-lettertype, te zijn waarop ‘zaterdag 21:15’ staat gedrukt.

Houd je ogen en oren dus maar goed open, want het nieuwe seizoen lijkt deze week nog te starten!

Deze nieuwe serie van Netflix wil je zien

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:36

Netflix heeft een nieuw pareltje in de aanbieding dat absoluut op je watch-list mag. Sinds kort is op de streamingsdienst ‘Anthracite’ te zien, een thriller met een spannend verhaal.

‘Anthracite’ gaat over een oude moordzaak die wordt heropend wanneer een journalist verdwijnt. Online speurwerk leidt naar zijn dochter naar een bergplaatsje dat wordt geheerst door een geheimzinnige sekte. Eenmaal daar gebeuren er niet alleen vreemde, maar ook gevaarlijke dingen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Hatik, Noémie Schmidt en Camille Lou. Verder is er ook een rol weggelegd voor de Belgische Nicolas Godart.

Tweede seizoen spin-off 'Pretty Little Liars' volgende maand op Streamz

Karen Luiken-21 april 2024 om 11:24

Het tweede seizoen van de spin-off van ‘Pretty Little Liars’ komt volgende maand naar Streamz. De reeks draagt de naam ‘Summer School’ en is het vervolg op ‘Original Sin’. Op 10 mei verschijnt de eerste aflevering.

Na de schrijnende gebeurtenissen van ‘Original Sin’ worden de Pretty Little Liars geconfronteerd met een lot dat erger is dan de dood: de zomerschool. Maar Millwood High is niet het enige dat in de weg staat van hun leuke zomerbaantjes en nieuwe liefdesinteresses. Een nieuwe slechterik, die al dan niet een connectie heeft met A, is naar de stad gekomen en gaat hen allemaal op de proef stellen.

Onderstaande trailer geeft een eerste voorproefje. De rest kun je over een paar weken bewonderen.

Ontdek meer