Webreeks ‘wtFOCK’ lijkt terug te keren met nieuwe cast!

Maxine Decaluwé-18 april 2023 om 12:25- Foto:

Pinterest

De jongerenreeks ‘wtFOCK’ hint naar een nieuw seizoen! Het huidige instagramaccount werd plots vrijgemaakt voor een wel heel geheimzinnige post. De boodschap lijkt te verwijzen naar een nieuw en onbekend hoofdpersonage Ada, ook de andere leden van de cast zijn bekend!

In juni 2021 kwam er een einde aan de populaire webreeks 'wtFOCK'. Althans, daar ging iedereen toch vanuit. Gisterenavond vervloog die gedachte, want fans spotten een nieuwe post op het officiële Instagramaccount. De boodschap luidt "'t Leven is niet zwart-wit", maar daar kunnen we niet veel van afleiden. Wat we wel weten, is dat Ada het hoofdpersonage van de mogelijks nieuwe verhaallijn zal zijn.

Ook op TikTok is er een officieel account aangemaakt, dat voorlopig nog leeg is. Het zou dus kunnen dat de reeks via TikTok gestreamd zal worden. Daarnaast deelde acteur Jean Janssens - bekend van onder andere Campus 12, D5R, en Lisa - een promovideo, waarin hij cornflakes eet en een pakketje ontvangt. Dat blijkt een T-shirt, met het typische 'wtFOCK'-lettertype, te zijn waarop ‘zaterdag 21:15’ staat gedrukt.

Houd je ogen en oren dus maar goed open, want het nieuwe seizoen lijkt deze week nog te starten!

Opnames laatste seizoen 'Handmaid's Tale' van start

Karen Luiken-07 september 2024 om 13:16

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar het zesde seizoen van ‘The Handmaid’s Tale’ komt eindelijk dichterbij. Via Instagram wordt bekendgemaakt dat de opnames van het slotstuk van de serie van start zijn gegaan én dat we het eindresultaat in het voorjaar van 2025 kunnen verwachten.

“Raad eens wie er terug is?”, staat er bij een foto van Elisabeth Moss geschreven. Zij speelt al jaren June Osborne, het hoofdpersonage van ‘The Handmaid’s Tale’, en zal ook in het nieuwe seizoen weer te zien zijn. “De productie van het laatste seizoen is eindelijk van start gegaan. ‘The Handmaid’s Tale’ keert in het voorjaar van 2025 terug.”

Het zesde seizoen, dat helaas ook het laatste seizoen zal zijn, had er eigenlijk allang moeten zijn. De komst ervan werd in 2022 al aangekondigd en de opnames zouden in 2023 van start gaan, maar vanwege de grote staking in Hollywood ging dat plan helaas niet door.

Zevende seizoen 'Love is Blind' start volgende maand

Karen Luiken-07 september 2024 om 08:43

Fans van ‘Love is Blind’ hoeven zich niet te vervelen. De nieuwe seizoenen volgen zich in een rap tempo op. Nadat eerder dit jaar het zesde seizoen op Netflix verscheen, is het volgende maand alweer tijd voor het zevende deel van de realityreeks.

Het zevende seizoen speelt zich af in Washington DC en stuurt een nieuwe groep singles naar een groot huis waar ze zonder afleidingen van de buitenwereld hun zoektocht naar een zielsverwant starten. In zogenoemde pods voeren ze gesprekken met elkaar zonder elkaar te kunnen zien. Vinden ze een bijzondere klik die niet gebaseerd is op het uiterlijk? Dan verloven ze zich en gaan ze in de echte wereld hun connectie verder onderzoeken.

De nieuwe afleveringen gaan op 2 oktober van start.

Ontdek meer