Belangrijk detail bekend over tweede seizoen 'House of the Dragon'

Karen Luiken-17 april 2023 om 17:37

Ryan Condal, showrunner van ‘House of the Dragon’, heeft een belangrijk detail onthuld over het vervolg van de serie. Hij verklapt dat het verhaal van het tweede seizoen van de ‘Game of Thrones’ spin-off verdergaat waar het eerste seizoen is gestopt.


De opnames van het tweede seizoen zijn inmiddels van start gegaan. “We gaan verder waar we zijn gebleven. Ik heb er zin in”, zegt Ryan Condal tegen Deadline. “Ik ben heel blij dat we het volgende hoofdstuk kunnen vertellen. Om te zien wat er gebeurt nu Viserys er niet meer is en de zaken niet langer in de gaten houdt.”

Eerder zei de showrunner al dat ‘alle favoriete personages binnenkort weer zullen samenzweren aan de raadstafels, marcheren met hun legers en hun draken ten strijde zullen trekken’. Sounds good!

TAGMAG

Ronahi emotioneel in 'Big Brother' na bericht van thuisfront

Karen Luiken-28 februari 2024 om 17:37

De ‘Big Brother’-bewoners hebben wekenlang alleen elkaar. Ze zijn compleet afgesloten van de buitenwereld en ontvangen slechts af en toe – héél af en toe – een bericht van het thuisfront. Dat laatste is ook nu het geval. Als Ronahi een foto van haar familie en vrienden in haar handen krijgt, barst ze in tranen uit. "Ik en mijn man waren nooit langer dan een week apart, dus het doet veel om hem weer te zien”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

'Big Brother'-deelneemster Doriana reageert op vertrek

Karen Luiken-28 februari 2024 om 08:10

Doriana heeft afgelopen zaterdag het ‘Big Brother’-huis moeten verlaten. In een reactie op Instagram blikt ze terug op de mooie tijd en bedankt ze alle fans die haar hebben gesteund tijdens haar avontuur.

“Ik heb van elke seconde genoten en ik heb vrienden voor het leven gemaakt”, schrijft Doriana bij een reeks foto’s uit de ‘Big Brother’-villa. Maar het was niet alleen maar rozengeur en maneschijn. De blondine heeft sinds haar thuiskomst haatreacties voorbij zien komen en reageert daar nu subtiel op. “Ik wil jullie er graag aan herinneren dat dit een SPEL is. Naast het spel zijn alle bewoners lieve, leuke en oprechte mensen. Dus wees dan ook alsjeblieft lief naar elkaar.”

De persoon die Doriana het meeste mist, is Rohani. Maar ook de scheetgeuren van Tyron, Randy en Basiri worden volgens haar gemist. “Als laatste wil ik ook nog even zeggen dat al jullie lieve berichtjes mij zo veel steun hebben gegeven. Ik lees ze allemaal! Wees positief, dankbaar en geniet elke dag van het leven.”

Ontdek meer