Belangrijk detail bekend over tweede seizoen 'House of the Dragon'

Karen Luiken-17 april 2023 om 17:37

Ryan Condal, showrunner van ‘House of the Dragon’, heeft een belangrijk detail onthuld over het vervolg van de serie. Hij verklapt dat het verhaal van het tweede seizoen van de ‘Game of Thrones’ spin-off verdergaat waar het eerste seizoen is gestopt.


De opnames van het tweede seizoen zijn inmiddels van start gegaan. “We gaan verder waar we zijn gebleven. Ik heb er zin in”, zegt Ryan Condal tegen Deadline. “Ik ben heel blij dat we het volgende hoofdstuk kunnen vertellen. Om te zien wat er gebeurt nu Viserys er niet meer is en de zaken niet langer in de gaten houdt.”

Eerder zei de showrunner al dat ‘alle favoriete personages binnenkort weer zullen samenzweren aan de raadstafels, marcheren met hun legers en hun draken ten strijde zullen trekken’. Sounds good!

Schrijf je in voor het derde seizoen van 'LoveMe'!

Joyce Vander Auwera-22 september 2023 om 16:00

Ben jij de perfect match van Ellen? Ontdek het snel...

Win het hart van Ellen, die eerder al te zien was in 'Ex On The Beach: Double Dutch' en 'Shot In The Dark'! Ben jij een sportieve grappenmaker met een loyale en eerlijke ziel? Heb je zin in het leven, ben je speels maar toch toekomstgericht en een tikkeltje avontuurlijk? Dan ben jij degene die we zoeken! 💘 Samen met Streamz gaan we op zoek naar de grote liefde van Ellen in seizoen 3 van 'LoveMe'.

Waarom nog wachten? Schrijf je nu in voor een betoverend liefdesavontuur en wie weet verover jij Ellen haar hartje... Hopelijk tot snel! ❤️

Netflix deelt nieuws over 'Squid Game: The Challenge'

Karen Luiken-22 september 2023 om 14:48

Woensdag 22 november. Onthoud die datum. Dat is namelijk de dag waarop Netflix de langverwachte realitygameshow ‘Squid Game: The Challenge’ online gooit, zo maakt de streamingsdienst bekend met een nieuwe teaser.

‘Squid Game: The Challenge’ wordt een serie met de grootste cast én hoogste geldprijs in de geschiedenis van realitytelevisie. Maar liefst 456 mensen zullen gaan strijden om de jackpot van 4,56 miljoen dollar.

In een enorme afvalrace, verdeeld over tien afleveringen, spelen de deelnemers verschillende spelletjes. Ze worden één voor één geëlimineerd, totdat er slechts een winnaar over blijft.

Ontdek meer