Zien: nieuwe trailer van tweede seizoen 'Locke & Key'

Karen Luiken-16 september 2021 om 12:49

Niet iedereen zit te springen tot de herfst aanbreekt. Het zal meer gaan regenen, de dagen worden korter, de nachten kouder. Toch is er een goede reden waarom je juist wél uit zou moeten kijken naar het volgende seizoen. Netflix komt namelijk met een aantal nieuwe pareltjes en één daarvan is het tweede seizoen van ‘Locke & Key’.

De serie volgt drie broers en zussen die, na de moord op hun vader, naar hun voorouderlijk huis verhuizen om daar te ontdekken dat de woning magische sleutels heeft. De stukjes metaal zijn meer dan alleen een hulpmiddel om deuren mee te openen. Het zijn magische sleutels die hen een breed scala aan krachten geven.

De cast bestaat uit Darby Stanchfield, Jackson Robert Scott, Connor Jessup, Emilia Jones en Bill Heck. Zij zullen vanaf 22 oktober te zien zijn in het nieuwe seizoen van ‘Locke & Key’. Hieronder zie je de nieuwste beelden in de vorm van een trailer.

Nieuwe HBO-serie 'The Gilded Age' nu op Streamz

Dieter Blarinckx-25 januari 2022 om 07:11

Wie fan is van de glitter & glamour van ‘Downton Abbey’ moet zeker de nieuwe HBO-serie ’The Gilded Age’ eens een kans geven.

De langverwachte nieuwe reeks van schrijver en producent Julian Fellowes, de producer ook van ‘Downton Abbey’, staat vanaf vandaag op Streamz!

‘The Gilded Age’ volgt Cynthia Nixon (vooral bekend als Miranda uit ‘Sex and the City’ in de rol van de ongehuwde Ada Brook en Christine Baranski als weduwe Agnes van Rhijn. Beiden zijn zussen en leden van de New Yorkse aristocratie. Ze nemen hun arme nichtje Marian in huis, die net op tijd arriveert om de bijzonder rijke nieuwe buren te leren kennen.

Stream ‘The Gilded Age’ nu via Streamz!

Zien: eerste teaser van 'Pinocchio' is binnen!

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 20:34

Verfilmingen van bekende sprookjes zijn tegenwoordig overal te vinden. Van de grote klassiekers van Disney, tot de kleinere en minder bekende verfilmingen. En nu werd de eerste teaser trailer gepost van Netflix' nieuwste sprookjesverfilming: 'Pinocchio'.

De legendarische regisseur Guillermo del Toro kroop voor deze speciale animatiefilm in de regisseursstoel en creëerde een wel zeer specifieke verfilming van het bekende sprookje. Hij zal - naar eigen zeggen - het sprookje vertellen "vanuit een geheel nieuw standpunt".

'Pinocchio' zal vanaf december te streamen zijn via Netflix.

Check de teaser trailer hieronder:

Ontdek meer