'The Boogeyman' aangepast omdat-ie té eng was

Karen Luiken-17 april 2023 om 14:52

Horrorfans voor wie het niet eng genoeg kan, kunnen hun hart ophalen met ‘The Boogeyman’. De film is zó angstaanjagend, dat-ie moest worden aangepast. Dat meldt Unilad.

‘The Boogeyman’ is een bewerking van een verhaal van Stephen King en is vanaf 31 mei te zien in de bioscoop. Sommige mensen hebben de film al gezien tijdens een testvertoning en daaruit is gebleken dat er behoorlijk wat enge scènes in verwerkt zijn. Een daarvan was zelfs zo eng, dat de horror moest worden aangepast.

“Het publiek schreeuwde zo hard”, zegt regisseur Rob Savage over de betreffende scène. “Ze begonnen meteen met elkaar te kletsen, met als resultaat dat ze de volgende regels tekst misten. We moesten daarom wat dingen veranderen en 45 seconden opvulling inbouwen, zodat ze geen essentiële informatie zouden missen.”

‘The Boogeyman’ gaat over de middelbare schoolstudente Sadie Harper en haar jongere zus Sawyer, die proberen de recente dood van hun moeder te verwerken. Ze krijgen hierbij weinig steun van hun vader, Will, een therapeut die met zijn eigen leed kampt. Wanneer een wanhopige patiënt onverwacht bij hen thuis opduikt op zoek naar hulp, laat hij een angstaanjagende bovennatuurlijke entiteit achter die aast op gezinnen en zich voedt met het lijden van zijn slachtoffers.

Bordspel van 'Stranger Things' op de markt gebracht

Karen Luiken-29 mei 2023 om 10:16

Goed nieuws voor fans die van ‘Stranger Things’ houden én graag spelletjes spelen. Er is een bordspel van de populaire Netflix-hit op de markt gebracht.

Het spel is gebaseerd op de verhaallijn van de serie. Je kiest een figuur uit dat je wil spelen en gaat vervolgens op zoek naar dingen die je kunt verzamelen. Daarmee neem je het op in een strijd tegen de demogorgon. Je zal samen moeten werken met andere spelers om het spel te kunnen winnen voor de tijd om is.

‘Stranger Things: Upside Down’, zoals het spel heet, kost omgerekend 38 euro en is verkrijgbaar via deze website.

Zayn bedankt fans voor 'zijn leven'

Karen Luiken-29 mei 2023 om 10:09

Zayn Malik is zijn fans erg dankbaar. Via social media brengt hij een ode aan de mensen ‘aan wie hij zijn leven te danken heeft’.

“ik wil iedereen bedanken die mij heeft gesteund tijdens deze geweldige reis”, schrijft Zayn. “Met name de fans aan wie ik mijn leven te danken heb. Ik hou van jullie en zie alles wat jullie voor me doen.”

Zayn gaat inmiddels al een paar jaar solo nadat hij in 2015 besloot One Direction te verlaten. De overige vier bandleden - Liam Payne, Harry Styles, Niall Horan en Louis Tomlinson - gingen nog even samen door, maar werken inmiddels ook allemaal aan hun solocarrière.

Ontdek meer