Eigen docu gaf Lewis Capaldi 'deprimerend' inzicht

Karen Luiken-17 april 2023 om 10:48

Lewis Capaldi heeft pas bij het zien van zijn eigen documentaire het besef gekregen hoe groot de impact van zijn Gilles de la Tourette op zijn leven eigenlijk is. Dat zegt de zanger in een gesprek met The Independent.

De documentaire ‘How I’m Feeling’ geeft een intieme kijk op het leven van Lewis Capaldi, zowel op het gebied van muziek als privé. Een van de onderwerpen die uitgebreid besproken wordt, is de aandoening waar hij aan lijdt: Gilles de la Tourette. “Ik besefte niet hoe erg mijn Gilles de la Tourette mijn leven overnam tot ik de beelden bekeek”, zegt Lewis. “Toen ik de eerste versie zag, vond ik het zo deprimerend. Ik was verrast dat ik niet aan het einde stierf.”

Gilles de la Tourette zorgt er bij Lewis voor dat verschillende tics zoals onwillekeurige geluiden en bewegingen zijn dagelijks leven beïnvloeden. Die symptomen kunnen erger worden als hij optreedt. Zo erg zelfs, dat de zanger mogelijk moet stoppen met zijn muziekcarrière. Daar zei hij in een eerder interview het volgende over: “Als het zover komt dat ik mezelf onherstelbare schade toebreng, stop ik ermee. Ik hou niet van overdrijven, maar er is een zeer reële mogelijkheid dat ik moet stoppen met muziek.”

Millie Bobby Brown in geheim getrouwd

Karen Luiken-25 mei 2024 om 10:29

Millie Bobby Brown is in het huwelijksbootje gestapt. The Sun meldt dat de ‘Stranger Things’-ster afgelopen weekend in het geheim het jawoord heeft gegeven aan Jake Bongiovi.

Het was een kleine ceremonie met een select clubje gasten. “Het was een rustige, romantische aangelegenheid waar hun naaste familie bij aanwezig was toen ze hun geloften aflegden”, zegt een bron. Later dit jaar zou het koppel nog een grotere ceremonie plannen.

Millie en Jake werden in de zomer van 2021 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt. Twee jaar later ging Jake op één knie.

Justin Bieber deelt foto's babybump Hailey Bieber

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 15:41

Baby, baby, baby, oh! Justin Bieber heeft zijn 293 miljoen Instagramvolgers getrakteerd op foto's van een stralende Hailey en haar groeiende babybuikje.

Op de foto's is te zien hoe Hailey trots haar handen op haar babybump houdt. In een chique zwart jasje met een doorschijnend topje straalt ze op een van de kiekjes, terwijl op een andere foto haar buik liefdevol ontbloot is onder een kort, wit topje. Om van te smelten!

Justin en Hailey kondigden twee weken geleden aan in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Er gingen al langer geruchten dat Hailey zwanger zou zijn. Wanneer baby Bieber er aan komt, hebben ze nog niet onthuld.

Ontdek meer