Eigen docu gaf Lewis Capaldi 'deprimerend' inzicht

Karen Luiken-17 april 2023 om 10:48

Lewis Capaldi heeft pas bij het zien van zijn eigen documentaire het besef gekregen hoe groot de impact van zijn Gilles de la Tourette op zijn leven eigenlijk is. Dat zegt de zanger in een gesprek met The Independent.

De documentaire ‘How I’m Feeling’ geeft een intieme kijk op het leven van Lewis Capaldi, zowel op het gebied van muziek als privé. Een van de onderwerpen die uitgebreid besproken wordt, is de aandoening waar hij aan lijdt: Gilles de la Tourette. “Ik besefte niet hoe erg mijn Gilles de la Tourette mijn leven overnam tot ik de beelden bekeek”, zegt Lewis. “Toen ik de eerste versie zag, vond ik het zo deprimerend. Ik was verrast dat ik niet aan het einde stierf.”

Gilles de la Tourette zorgt er bij Lewis voor dat verschillende tics zoals onwillekeurige geluiden en bewegingen zijn dagelijks leven beïnvloeden. Die symptomen kunnen erger worden als hij optreedt. Zo erg zelfs, dat de zanger mogelijk moet stoppen met zijn muziekcarrière. Daar zei hij in een eerder interview het volgende over: “Als het zover komt dat ik mezelf onherstelbare schade toebreng, stop ik ermee. Ik hou niet van overdrijven, maar er is een zeer reële mogelijkheid dat ik moet stoppen met muziek.”

Opnames tweede seizoen 'The Last of Us' starten in februari

Karen Luiken-02 december 2023 om 17:03

Het aftellen naar het tweede seizoen van ‘The Last of Us’ kan officieel beginnen nu we eindelijk weten wanneer de opnames van start gaan. Variety meldt dat de camera’s in februari beginnen met draaien.

Televisiezender HBO bevestigde volgens Amerikaanse media eerder al dat de opnames begin 2024 zouden starten, maar een precieze datum ontbrak nog. Daar is met dit nieuws verandering in gekomen.

Toch geeft dat nog geen zekerheid over wanneer het tweede seizoen in première gaat. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zei begin dit jaar dat fans in ieder geval tot eind 2024 moeten wachten, maar dat was nog voor de grote Hollywood-staking waarbij heel veel schrijvers hun werk stillegden. Inmiddels wordt het tweede seizoen niet voor 2025 verwacht.

Zien: trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'

Karen Luiken-01 december 2023 om 11:18

Het aftellen is begonnen. Naar kers (uiteraard) maar eerst naar de datum van 20 december. Dan verschijnt namelijk de film 'Bon Bini Bangkok Nights' op het witte doek!

Wanneer Judeska en Ping Ping een lening afsluiten bij de malafide Aziatische zakenmagnaat Lo Pei Chan om hun fastfoodketen F.C. Kip uit te breiden - en ze de kleine lettertjes niet lezen - raken ze alles kwijt waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Ze traceren Lo Pei in het exotische Bangkok waar hij een zwaarbewaakte villa bezit. Daar beramen ze met het hele team van F.C. Kip een gewaagd en levensgevaarlijk plan om terug te stelen wat hen is afgepakt. De heist loopt natuurlijk heel anders dan gepland, wat hachelijke maar ook zeer komische avonturen oplevert. Racende tuktuks op het Thaise platteland, adembenemende martial-arts op de Chatuchak markt en wilde vuurgevechten op Khao San Road.

Klaar voor een klein voorproefje? Bekijk hieronder de nieuwe trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'.

Ontdek meer