Deze broek van ASOS heeft een ingebouwde string

Karen Luiken-16 september 2021 om 03:50

Een verontrustende trend uit de jaren ’90 lijkt een comeback te maken. Ken je de broeken nog die zo laag zaten dat je string er ver (maar echt heel ver) bovenuit kwam? Nou, die komen – als het aan Asos ligt – weer vrolijk terug op de fashionmarkt.

De webshop verkoopt een broek die gepaard gaat met een string. Dat heeft z’n voordelen en z’n nadelen. Aan de ene kant betekent het dat je geen los ondergoed hoeft te kopen. Aan de andere kant moet je je ook bedenken dat als je het kledingstuk in huis haalt, je zéér sexy over straat zal lopen.

Aan de voorkant ziet het item eruit als een normale broek met krokodillenprint. Maar draai je jezelf om, dan krijg je een weinig verhullende achterkant met een zwarte string die behoorlijk zichtbaar is.

Interesse? De broek is nu in de sale en kost slechts 25 euro.

Pringles en Crocs lanceren schoen waar je chips in kan bewaren

Chelsy Vanlerberghe-17 april 2024 om 12:42

Met de nieuwe collectie van Crocs kan je aantonen dat je smaak hebt. En dat mag zeer letterlijk genomen worden, want het schoenmerk is een samenwerking aangegaan met chipsproducent Pringles. Ze brengen samen een speciale collectie op de markt, die onder andere bestaat uit boots waar je aan de zijkant je chips kunt bewaren. Handig!

De twee merken hebben de handen in elkaar geslagen om een speciale versie van de klassieke 'Crush Boot' te maken. Deze versie is anders dan normaal, met een langere kraag en extra zakken, perfect voor een klein blikje Pringles.

Naast de Crush Boot hebben Crocs en Pringles ook samengewerkt aan een chipsversie van de Classic Slide en de Classic Clog voor dit project. En ze hebben zelfs een speciale limited edition chipsmaak bedacht: 'Croc-tail Party', die naar watermeloen, chili en limoen smaakt.

De Pringles x Crocs-schoenen zijn nu verkrijgbaar, maar op is op.

Deze luchtvaartmaatschappij biedt hondvriendelijke vluchten aan

Karen Luiken-17 april 2024 om 06:51- Foto:

Photo by REGINE THOLEN on Unsplash

Een verre reis maken met je hond? Dat gaat met de komst van een nieuwe luchtvaartmaatschappij een stuk makkelijker. BARK Air biedt sinds kort eerste klasvluchten aan voor jou en je trouwe viervoeter.

Tot nu toe is het best lastig om met je hond naar een ander continent te vliegen. Kleine hondjes mogen vaak met het baasje mee het vliegtuig in, maar grote honden worden in een klein hok in het ruim gezet, wat vaak tot stressvolle situaties leidt. BARK Air, een samenwerking tussen het hondenspeelgoedbedrijf BARK en een jetcharterservice, wil daar verandering in brengen. De nieuwe luchtvaartmaatschappij biedt luxe vluchten met een vipbehandeling aan voor zowel de hond als zijn baasje.

Wat daar allemaal bij zit inbegrepen? Het skippen van de drukke controleposten op het vliegtuig, een heerlijke maaltijd, kalmerende geurtjes, muziek, ruisonderdrukkende koptelefoons, kalmeringsvesten, een drankje naar keuze bij het opstijgen, speeltjes, dekentjes en heerlijke traktaties.

Goedkoop zijn de vluchten – zoals je misschien al wel verwacht – helaas niet. Voor een enkele reis betaal je zo’n 5.600 euro voor baas en hond.

Ontdek meer