Deze broek van ASOS heeft een ingebouwde string

Karen Luiken-16 september 2021 om 03:50

Een verontrustende trend uit de jaren ’90 lijkt een comeback te maken. Ken je de broeken nog die zo laag zaten dat je string er ver (maar echt heel ver) bovenuit kwam? Nou, die komen – als het aan Asos ligt – weer vrolijk terug op de fashionmarkt.

De webshop verkoopt een broek die gepaard gaat met een string. Dat heeft z’n voordelen en z’n nadelen. Aan de ene kant betekent het dat je geen los ondergoed hoeft te kopen. Aan de andere kant moet je je ook bedenken dat als je het kledingstuk in huis haalt, je zéér sexy over straat zal lopen.

Aan de voorkant ziet het item eruit als een normale broek met krokodillenprint. Maar draai je jezelf om, dan krijg je een weinig verhullende achterkant met een zwarte string die behoorlijk zichtbaar is.

Interesse? De broek is nu in de sale en kost slechts 25 euro.

In april worden de meeste sexy mensen geboren

Karen Luiken-14 oktober 2021 om 07:24

Ben jij in april geboren? Grote kans dat jij super hot bent. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat in deze maand de meeste sexy mensen worden geboren.

Wetenschappers van FROM MARS zochten volgens Ladbible uit in welke maand de meeste hete beroemdheden het levenslicht zagen. Ze gebruikten lijsten met daarop de namen van de 500 meest sexy celebs in de categorieën man en vrouw. Hoewel we niet helemaal weten hoe de sexiness van een persoon precies wordt gemeten, blijkt het grootste deel in april te zijn geboren. Daarna volgen de maanden augustus, februari, december en september. In de middenmoot vallen maart, oktober, november, januari en mei. Ben jij in juli of juni jarig? Dan bungel je ergens onderaan de lijst.

De maand april telt maar liefst zestig sexy beroemdheden, waaronder Emma Watson en ‘Wonder Woman’-actrice Gal Gadot. In augustus, de maand die op de tweede plaats is geëindigd, zijn Hollywood-sterren als Chris Hemsworth en Blake Lively jarig. Brons gaat naar muzikale talenten als Harry Styles en Rihanna, die in februari zijn geboren.

Man verliest penis en ballen na ernstig ongeluk

Karen Luiken-13 oktober 2021 om 04:49

Een ritje onder invloed van alcohol is een man uit Amerika een paar jaar geleden duur komen te staan. Paul Berry besloot na een paar drankjes in de auto te stappen en verloor midden in de nacht de macht over het stuur. Hij raakte zodanig gewond dat zijn penis en ballen geamputeerd moesten worden.

Het gebeurde op 10 mei 2014. Paul was gaan drinken met een vriend en besloot ondanks zijn beschonken toestand toch in zijn auto te stappen. Een actie waar hij jaren later nog steeds spijt van heeft. Op de weg verloor hij de macht over het stuur en vloog hij over de kop. “De auto rolde een paar keer en ik werd uit de achterruit geslingerd”, vertelt hij volgens Ladbible. “Het voertuig kwam uiteindelijk op mij terecht.”

Paul overleefde het ongeluk maar nét. Hij liep een breuk op in zijn nek op slechts één centimeter afstand van een plek die hem had kunnen verlammen. Ook brak hij beide heupen, bekken, twee ribben, zijn kaak en neus. Zijn geslachtsdelen waren verpletterd door een stuk metaal. Chirurgen hebben zijn penis en ballen proberen te redden, maar dat mocht niet baten. Er zat niets anders op dan amputatie.

“De dokter kwam binnen en vroeg me of ik bevroren sperma had voor het geval ik kinderen wilde”, aldus Paul. “Ze moesten mijn mannelijkheid amputeren. Het is alsof ze een boom hebben omgehakt en er slechts een stronk van
over is.”

Ontdek meer