Deze fragmenten uit 'De Mol' mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-17 april 2023 om 06:37

De zesde aflevering van ‘De Mol’ zit erop. Van familiereacties tot een blessure en van een ode aan Lieselot tot een nieuwe eliminatie. Deze fragmenten mag je niet gemist hebben.

Families aan het woord
Kunnen onze kandidaten de mol zijn? Hun familie en geliefden beantwoorden de vraag na een dag samenwerken in Tuscon.

Eerste reactie
Elke week volgen we de afvaller net na de eliminatie. Hoe heeft die het avontuur beleeft? En heeft die ergens spijt van?

Het avontuur eindigt voor...
Ook na de vijfde aflevering moet iemand De Mol verlaten. En dat gebeurt deze week met heel wat nostalgie naar de voorbije afleveringen.

Ode aan Lieselot
Hoe kan de afvaller beter geëerd worden dan met een ode door de mannen van Supercontent?

Bodycam
Thomas heeft last van een 'boobooke', zoals hij het zelf noemt. Gelukkig is Dokter Commy er om hem te verzorgen.

Een terugblik
Lieselot blikt terug op een fantastisch avontuur met zweepslagen, een berg stront en vooral: haar grote hart.

Millie Bobby Brown in geheim getrouwd

Karen Luiken-25 mei 2024 om 10:29

Millie Bobby Brown is in het huwelijksbootje gestapt. The Sun meldt dat de ‘Stranger Things’-ster afgelopen weekend in het geheim het jawoord heeft gegeven aan Jake Bongiovi.

Het was een kleine ceremonie met een select clubje gasten. “Het was een rustige, romantische aangelegenheid waar hun naaste familie bij aanwezig was toen ze hun geloften aflegden”, zegt een bron. Later dit jaar zou het koppel nog een grotere ceremonie plannen.

Millie en Jake werden in de zomer van 2021 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt. Twee jaar later ging Jake op één knie.

Netflix lost trailer van eerste Spaanse sportdocu 'LALIGA: All Access'

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 14:02

Netflix heeft de officiële teaser trailer vrijgegeven van 'LALIGA: All Access', over de bekende Spaanse voetbalcompetitie. De serie, meteen ook de allereerste Spaanse sportdocumentaire, is vanaf 19 juli beschikbaar.

LALIGA gaat niet alleen over voetbal; het gaat over passie, het gaat over spanning. LALIGA wordt beslist op het veld, maar ook daarbuiten: in de kleedkamer, op de tribunes, in de buitenwijken van het stadion, op de wedstrijddag. “We volgen de ontwikkelingen van revelatie Girona maar zien ook van dichtbij hoe de carrières van spelers zoals Rakitic bij Sevilla, Mata bij Getafe en Muniaín bij Athletic Bilbao dit seizoen eindigden. En we zien van dichtbij hoe spelers en fans de grote derby's van het land beleven, en natuurlijk ook El Clásico.”

De uitvoerend producent van de docuserie, Alex Martínez Roig, prijst het project als een primeur voor een van 's werelds grootste voetbalcompetities en benadrukt het belang van het menselijk maken van atleten. De serie belooft de diversiteit en kracht van LALIGA te laten zien, samen met de band tussen fans en clubs, en de persoonlijke uitdagingen van spelers en coaches.

De documentairereeks richt zich op de LALIGA-competitie van 2023-2024, een van de beste voetbalcompetities ter wereld. Unieke clubs strijden het hele seizoen met hun sterke en zwakke punten. Met onbeperkte toegang achter de schermen en persoonlijke verhalen, belooft 'LALIGA: All Access' een must-watch te worden voor fans van een van de meest gevolgde competities ter wereld.

Ontdek meer