Deze fragmenten uit 'De Mol' mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-17 april 2023 om 06:37

De zesde aflevering van ‘De Mol’ zit erop. Van familiereacties tot een blessure en van een ode aan Lieselot tot een nieuwe eliminatie. Deze fragmenten mag je niet gemist hebben.

Families aan het woord
Kunnen onze kandidaten de mol zijn? Hun familie en geliefden beantwoorden de vraag na een dag samenwerken in Tuscon.

Eerste reactie
Elke week volgen we de afvaller net na de eliminatie. Hoe heeft die het avontuur beleeft? En heeft die ergens spijt van?

Het avontuur eindigt voor...
Ook na de vijfde aflevering moet iemand De Mol verlaten. En dat gebeurt deze week met heel wat nostalgie naar de voorbije afleveringen.

Ode aan Lieselot
Hoe kan de afvaller beter geëerd worden dan met een ode door de mannen van Supercontent?

Bodycam
Thomas heeft last van een 'boobooke', zoals hij het zelf noemt. Gelukkig is Dokter Commy er om hem te verzorgen.

Een terugblik
Lieselot blikt terug op een fantastisch avontuur met zweepslagen, een berg stront en vooral: haar grote hart.

Zien: trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'

Karen Luiken-01 december 2023 om 11:18

Het aftellen is begonnen. Naar kers (uiteraard) maar eerst naar de datum van 20 december. Dan verschijnt namelijk de film 'Bon Bini Bangkok Nights' op het witte doek!

Wanneer Judeska en Ping Ping een lening afsluiten bij de malafide Aziatische zakenmagnaat Lo Pei Chan om hun fastfoodketen F.C. Kip uit te breiden - en ze de kleine lettertjes niet lezen - raken ze alles kwijt waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Ze traceren Lo Pei in het exotische Bangkok waar hij een zwaarbewaakte villa bezit. Daar beramen ze met het hele team van F.C. Kip een gewaagd en levensgevaarlijk plan om terug te stelen wat hen is afgepakt. De heist loopt natuurlijk heel anders dan gepland, wat hachelijke maar ook zeer komische avonturen oplevert. Racende tuktuks op het Thaise platteland, adembenemende martial-arts op de Chatuchak markt en wilde vuurgevechten op Khao San Road.

Klaar voor een klein voorproefje? Bekijk hieronder de nieuwe trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'.

Maksim Stojanac leent stem uit voor hoofdrol in 'Wonka'-film

Karen Luiken-01 december 2023 om 07:32

Maksim Stojanac is gestrikt voor de Vlaamse versie van de langverwachte film ‘Wonka’. De Vlaamse acteur leent zijn stem uit voor de rol van Willy Wonka, een personage dat wordt gespeeld door Timothée Chalamet.

‘Wonka’ speelt zich vóór de gebeurtenissen uit ‘Charlie and the Chocolate Factory’ af. Kijkers worden meegenomen in de jonge jaren van Willy Wonka en krijgen avonturen te zien die hij meemaakte voordat hij de chocoladefabriek oprichtte.

Maksim Stojanac laat in een gesprek met Humo weten dat hij ontzettend veel plezier heeft gehad tijdens het inspreken van de stem van het hoofdpersonage. “Willy Wonka spelen was oprecht een van de leukste dingen die ik heb mogen doen”, zegt hij. “Ik mocht zo een interessant en liefdevol personage vertolken. En de film is zo mooi.”

‘Wonka’ is vanaf 13 december op het witte doek te zien. Naast Maksim zijn ook Bent Van Looy en Goedele Wachters in de Vlaamse versie van de film te horen.

Ontdek meer