Ed Sheeran na heftige gebeurtenissen: 'Nu pas volwassen'

Karen Luiken-17 april 2023 om 06:35- Foto:

Reuters

Ed Sheeran is zich pas volwassen gaan voelen toen er heftige dingen in zijn leven gebeurden. Dat kwam in de laatste paar jaar van zijn leven, zo schrijft de zanger op Instagram.

“Ik heb me nooit volwassen gevoeld tot de afgelopen paar jaar. Wanneer het zware leven begon”, aldus Ed. “Het raakt me dat iedereen dit overkomt, het maakt niet uit hoe oud je bent.”

De zanger verloor onlangs zijn beste vriend Jamal Edwards en bij zijn vrouw Cherry werd een tumor ontdekt. Ondertussen werd hij vader van twee kindjes. “Vrienden van mij verloren hun ouders toen ze tieners waren en ze werden op slag volwassen door de pure levensechte aard van verdriet. Ik heb het gevoel dat verdriet, depressie en angst een einde maken aan jeugd- en speelsheid, omdat het zo echt, definitief en allesomvattend is.”

Kit Connor en Rachel Zegler worden Romeo en Juliet

Chelsy Vanlerberghe-16 april 2024 om 14:19

Kit Connor en Rachel Zegler maken hun debuut op Broadway. Kit Connor, die je kan kennen van zijn rol in 'Heartstopper', zal deze herfst in de huid kruipen van Romeo. Rachel Zegler, die onlangs de hoofdrol speelde in de prequel van 'The Hunger Games', speelt zijn geliefde.

'Romeo + Juliet' wordt een moderne versie van het klassieke verhaal van Shakespeare. De musical gaat over de romance van twee jonge Italianen, waarvan hun families in de clinch liggen. In tegenstelling tot het toneelstuk uit 1579, zal deze versie zich richten op de TikTok-generatie. De slogan luidt dan ook: "The youth is fucked." Volgends de makers 'behoort Shakespeare's tijdloze tragedie nu tot een nieuwe generatie aan de rand van de afgrond'.

Logan Paul wordt papa

Chelsy Vanlerberghe-16 april 2024 om 12:45

Gezinsuitbreiding bij de familie Paul! YouTuber en worstelaar Logan Paul en zijn vriendin Nina Agdal verwachten samen een kindje. Dat meldt het koppel zelf op Instagram.

"Another Paul coming this Fall 👶🏼," schrijft de Amerikaanse influencer bij de Instagramfoto waar hij trots de echo toont. Het geluk kan niet op voor de twee lovebirds, want er staat binnenkort ook een trouw op de planning. Logan Paul vroeg het Deens model in juli ten huwelijk. Cute!

Ontdek meer