Pokémon verzamelalbum komt volgende maand naar je toe

Karen Luiken-16 september 2021 om 03:56

Veertien nummers van veertien grote artiesten. Allemaal in het thema van Pokémon. Dat is wat je mag verwachten van ‘Pokémon 25: The Album’, een plaat die een ode brengt aan het feit dat Pikachu, Ash en hun vriendjes al een kwart eeuw in ons leven zijn.

Het album bevat allerlei nummers die een link hebben naar Pokémon. Wat dacht je bijvoorbeeld van ‘Only Wanne Be with You’, een cover die Post Malone zong tijdens het virtuele Pokémon-concert ‘P25 Music’ in februari 2021? Of ‘Electric’, die Katy Perry in mei speciaal voor de plaat uitbracht? Nieuwe nummers van Vince Staples (Got ‘Em), Cyn (Wonderful) en Mabel (Take it Home) volgden in augustus, samen met het nummer ‘Game Girl’ van Louane.

Andere songs die je terugvindt op het album zijn afkomstig van onder meer J Balvin, Jax Jones, Yaffle, Tierra Whack en Lil Yachty. Laatstgenoemde zegt er het volgende over: "Ik ben altijd al een enorme Pokémon-fan geweest en ik greep de kans om met een nummer op het album te komen dan ook met beide handen aan. Ik heb het nummer 'Believing' met veel plezier opgenomen en ik hoop dat het mijn fans ertoe aanzet hun dromen na te jagen."

‘Pokémon 25: The Album’ verschijnt op 15 oktober.

Dit is de nieuwe single van K3 (mét de nieuwe stemmen!)

Dieter Blarinckx-17 oktober 2021 om 10:50

Wie gisteren keek naar de bootcamp van 'K2 Zoekt K3', zag hoe de 15 kandidaten plots het nieuwe nummer van K3 te horen kregen aan de ontbijttafel. Maar als klap op de vuurpijl werd hen ook gezegd dat ze op één weekend tijd de tekst, choreo én zang onder de knie moesten krijgen.

Het nummer 'Waterval' bleek voor sommigen toch moeilijker dan voor anderen. Vol enthousiasme, goede moed en ook wat stress, moesten alle kandidaten hun skills komen presenteren bij de vijfkoppige jury.

Check het resultaat van 'Waterval' hieronder:

'Little Mix gaat uit elkaar'

Karen Luiken-17 oktober 2021 om 10:46

Little Mix gaat naar verluidt uit elkaar. The Sun meldt dat de meidengroep volgende maand bekend zal maken dat ze ermee stoppen. De zangeressen zouden allemaal solo willen gaan.

Bronnen melden volgens de nieuwssite weten dat ze hun splitsing medio november formeel aan zullen kondigen. “Er is veel gespeculeerd over de toekomst van Little Mix, maar het is nu heel duidelijk dat het einde van de weg bereikt is”, aldus een insider. “Er is een datum vastgesteld om het nieuws bekend te maken. De komende tour wordt een afscheid van hun fans.”

Perrie Edwards, Jade Thirlwall en Leigh-Anne Pinnock werden in 2011 bij het programma ‘X Factor’ bij elkaar gezet en vormen sindsdien Little Mix. Jesy Nelson zat lange tijd ook bij de groep, maar besloot in december vorig jaar al te stoppen.

Ontdek meer