Liedje uit 'Super Mario'-film in race voor Oscar

Karen Luiken-15 april 2023 om 09:53

Het liedje ‘Peaches’ uit ‘The Super Mario Bros. Movie’ gaat keihard viral. Het nummer is in een week tijd ruim acht miljoen keer beluisterd op YouTube en maakt zelfs kans op een Oscar. Dat meldt Variety.

De powerballad, gezongen door Jack Black die de stem van Bowser inspreekt, komt in aanmerking voor de prijs van beste song bij de Oscars. Het liedje neemt het in die categorie op tegen nummers van onder anderen Dua Lipa, Bruce Springsteen, Lady Gaga en Paul McCartney.

‘Peaches’ gaat over de onbeantwoorde liefde van Bowser. Het nummer is geschreven door Black Jack, filmregisseurs Aaron Horvath en Michael Jelenic en door Eric Osmond en John Spiker.

Je luistert het hier:

Nieuw koppel-alert in 'Big Brother'?

Karen Luiken-19 februari 2024 om 14:31

Komt het eerste koppel tot stand in ‘Big Brother’? De kans zit er dik in. De chemie tussen Dilano en Sabeau is onmiskenbaar en dat merken de twee bewoners zelf ook. Tijdens een avondwandeling bespreken ze hun gevoelens. Sneak preview!

'Barbie' valt flink in de prijzen bij People's Choice Awards

Karen Luiken-19 februari 2024 om 07:47

‘Barbie’ heeft zondagavond flink wat prijzen in de wacht gesleept tijdens de uitreiking van de People’s Choice Awards in Los Angeles. De film won maar liefst vijf awards.

‘Barbie’ was voor acht prijzen genomineerd, waarvan er uiteindelijk vijf werden verzilverd. De film werd verkozen tot ‘Film van het jaar’ en ‘Comedy van het jaar’. Verder kreeg Ryan Gosling voor zijn rol als Ken de prijs voor ‘Mannelijke filmster van het jaar’ en deed Margot Robbie als Barbie hetzelfde voor ‘Vrouwelijke filmster van het jaar’. De vijfde prijs ging naar America Ferrera, die voor haar rol in ‘Barbie’ een prijs kreeg voor ‘Filmoptreden van het jaar’.

Andere prijswinnaars waren onder anderen Taylor Swift met twee beeldjes (‘Vrouwelijke artiest van het jaar’ en ‘Popartiest van het jaar’), BTS-zanger Jung Kook (‘Mannelijke artiest van het jaar’) en Beyoncé (‘R&B ster van het jaar’).

Ontdek meer