Liedje uit 'Super Mario'-film in race voor Oscar

Karen Luiken-15 april 2023 om 09:53

Het liedje ‘Peaches’ uit ‘The Super Mario Bros. Movie’ gaat keihard viral. Het nummer is in een week tijd ruim acht miljoen keer beluisterd op YouTube en maakt zelfs kans op een Oscar. Dat meldt Variety.

De powerballad, gezongen door Jack Black die de stem van Bowser inspreekt, komt in aanmerking voor de prijs van beste song bij de Oscars. Het liedje neemt het in die categorie op tegen nummers van onder anderen Dua Lipa, Bruce Springsteen, Lady Gaga en Paul McCartney.

‘Peaches’ gaat over de onbeantwoorde liefde van Bowser. Het nummer is geschreven door Black Jack, filmregisseurs Aaron Horvath en Michael Jelenic en door Eric Osmond en John Spiker.

Je luistert het hier:

'The Witcher' verlengd met vijfde seizoen

Karen Luiken-30 mei 2023 om 05:51

Hoewel het derde en vierde seizoen nog niet eens zijn verschenen, hebben de makers van ‘The Witcher’ nú al bekendgemaakt dat er ook al een vijfde seizoen van de hitserie in aantocht is.

Het derde seizoen zal vanaf 29 juni op Netflix te zien zijn. De opnames van het vierde seizoen zijn nog niet van start gegaan, maar toch zijn de voorbereidingen voor het vijfde seizoen al wel begonnen. Casting director Sophie Holland zegt dat de eerste stappen zijn gezet.

Acteur Henry Cavill is in het derde seizoen voor de laatste keer te zien als Geralt van Rivia, die hij al sinds het begin van de serie speelt. Daarna wordt de rol over genomen door Liam Hemsworth.

Nieuwe 'Uncharted'-rollercoaster krijgt vette trailer

Dieter Blarinckx-29 mei 2023 om 15:56

Vanaf 17 juni kunnen fans van de 'Uncharted'-franchise zich helemaal onderdompelen in de actie dankzij deze gloednieuwe en allereerste rollercoaster die gebaseerd is op de games en de gelijknamige film. En hier is een eerste vette trailer!

Deze nieuwe coaster, die volledig in teken zal staan van de immens ppopulaire actiefranchise, staat in het Spaanse pretpark PortAventura World. In de coaster zullen bezoekers zich in de avontuurlijke wereld van de populaire games en film wanen.

Het verhaal van de coaster zal verdergaan op het verhaal van de film, en als we deze eerste beelden mogen geloven, wordt het een hevige rit boordevol actie!

Check hieronder alvast de eerste trailer en ontdek 'Uncharted: The Enigma of Penitence' vanaf 17 juni zélf in PortAventura!

Ontdek meer