BTS komt met nieuwe muziek

Karen Luiken-15 april 2023 om 07:15- Foto:

Reuters

Pauze of niet, BTS komt binnenkort met nieuwe muziek. De zeven heren van de groep brengen volgende maand een nummer uit. En dat terwijl ze vorig jaar nog aankondigden zich allemaal op solowerk te zullen gaan richten.

Het liedje in kwestie wordt de soundtrack van de nieuwe animatiefilm ‘Bastions’. Alle leden van BTS zijn erop te horen. Het is niet bekend wanneer het precies is opgenomen, maar volgens Billboard zou dat gebeurd kunnen zijn nog voordat Jin afgelopen december in dienst trad voor zijn verplichte Zuid-Koreaanse militaire dienst.

De soundtrack van ‘Bastions’ komt waarschijnlijk op 12 mei uit, twee dagen voor de première van de film. Het wordt het eerste nummer van BTS sinds ‘Bad Decisions’, dat vorig jaar samen met Benny Blanco en Snoop Dogg werd uitgebracht.

Millie Bobby Brown in geheim getrouwd

Karen Luiken-25 mei 2024 om 10:29

Millie Bobby Brown is in het huwelijksbootje gestapt. The Sun meldt dat de ‘Stranger Things’-ster afgelopen weekend in het geheim het jawoord heeft gegeven aan Jake Bongiovi.

Het was een kleine ceremonie met een select clubje gasten. “Het was een rustige, romantische aangelegenheid waar hun naaste familie bij aanwezig was toen ze hun geloften aflegden”, zegt een bron. Later dit jaar zou het koppel nog een grotere ceremonie plannen.

Millie en Jake werden in de zomer van 2021 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt. Twee jaar later ging Jake op één knie.

Mars wint MNM Start To DJ 2024

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 16:34

Mars is gekroond tot winnaar van de wedstrijd MNM Start To DJ 2024. Daarmee treedt hij in de voetsporen van Ninette, 5NAPBACK en MagiK. De 16-jarige Mars, alias Lars, is één van de jongste winnaars van MNM Start To DJ. Als winnaar mag hij draaien op Tomorrowland en wordt hij één van de huis-dj’s van MNM.

Zes kandidaten haalden de halve finale, waar de DJ's het tegen elkaar opnamen in verschillende battles. Een deskundige jury, waaronder DJ Licious, DJ Tola OG en Jael Ost, bepaalde wie naar de finale ging. Hide N Seek, Guilini en Mars waren de gelukkigen die doorstootten naar de finale die plaatsvond in de Mesa Bar in Antwerpen. Uiteindelijk kozen de MNM-luisteraars Mars als hun favoriet.

"Het is ongelofelijk, ik ben sprakeloos! Ik wil mijn mama en papa bedanken die me hebben gesteund en gepusht. Ik heb superveel zin in Tomorrowland en in wat de toekomst brengt. Dikke shout-out naar de andere finalisten, de jury en alle stemmers!” klinkt het bij Mars.

Ontdek meer