Animatiestudio 'Stranger Things' komt van Studio100

Karen Luiken-14 april 2023 om 17:37

Misschien heb je het al gelezen: Netflix komt binnenkort met een animatieserie over ‘Stranger Things’. Dat nieuws werd eerder deze week bekendgemaakt, maar nu blijkt dat niemand minder dan Studio 100 die show gaat maken.

Om precies te zijn komt de serie uit handen van Flying Bark Productions, een van de internationale animatiestudio’s van Studio 100. Dit bedrijf heeft de nieuwe animatiereeks samen met de Duffer-broers, die ook de originele ‘Stranger Things’ bedachten, ontwikkeld en geproduceerd.

"We hebben altijd gedroomd van een geanimeerde ‘Stranger Things’ in de trant van de zaterdagochtend tekenfilms waar we mee opgroeiden, en om deze droom gerealiseerd te zien is absoluut heel spannend”, zeggen Matt en Ross Duffer. “De scripts en het artwork zijn ongelooflijk, en we kunnen niet wachten om meer met ons publiek te delen! Het avontuur gaat verder.”

Opnames tweede seizoen 'The Last of Us' starten in februari

Karen Luiken-02 december 2023 om 17:03

Het aftellen naar het tweede seizoen van ‘The Last of Us’ kan officieel beginnen nu we eindelijk weten wanneer de opnames van start gaan. Variety meldt dat de camera’s in februari beginnen met draaien.

Televisiezender HBO bevestigde volgens Amerikaanse media eerder al dat de opnames begin 2024 zouden starten, maar een precieze datum ontbrak nog. Daar is met dit nieuws verandering in gekomen.

Toch geeft dat nog geen zekerheid over wanneer het tweede seizoen in première gaat. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zei begin dit jaar dat fans in ieder geval tot eind 2024 moeten wachten, maar dat was nog voor de grote Hollywood-staking waarbij heel veel schrijvers hun werk stillegden. Inmiddels wordt het tweede seizoen niet voor 2025 verwacht.

Zien: trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'

Karen Luiken-01 december 2023 om 11:18

Het aftellen is begonnen. Naar kers (uiteraard) maar eerst naar de datum van 20 december. Dan verschijnt namelijk de film 'Bon Bini Bangkok Nights' op het witte doek!

Wanneer Judeska en Ping Ping een lening afsluiten bij de malafide Aziatische zakenmagnaat Lo Pei Chan om hun fastfoodketen F.C. Kip uit te breiden - en ze de kleine lettertjes niet lezen - raken ze alles kwijt waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Ze traceren Lo Pei in het exotische Bangkok waar hij een zwaarbewaakte villa bezit. Daar beramen ze met het hele team van F.C. Kip een gewaagd en levensgevaarlijk plan om terug te stelen wat hen is afgepakt. De heist loopt natuurlijk heel anders dan gepland, wat hachelijke maar ook zeer komische avonturen oplevert. Racende tuktuks op het Thaise platteland, adembenemende martial-arts op de Chatuchak markt en wilde vuurgevechten op Khao San Road.

Klaar voor een klein voorproefje? Bekijk hieronder de nieuwe trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'.

Ontdek meer