Animatiestudio 'Stranger Things' komt van Studio100

Karen Luiken-14 april 2023 om 17:37

Misschien heb je het al gelezen: Netflix komt binnenkort met een animatieserie over ‘Stranger Things’. Dat nieuws werd eerder deze week bekendgemaakt, maar nu blijkt dat niemand minder dan Studio 100 die show gaat maken.

Om precies te zijn komt de serie uit handen van Flying Bark Productions, een van de internationale animatiestudio’s van Studio 100. Dit bedrijf heeft de nieuwe animatiereeks samen met de Duffer-broers, die ook de originele ‘Stranger Things’ bedachten, ontwikkeld en geproduceerd.

"We hebben altijd gedroomd van een geanimeerde ‘Stranger Things’ in de trant van de zaterdagochtend tekenfilms waar we mee opgroeiden, en om deze droom gerealiseerd te zien is absoluut heel spannend”, zeggen Matt en Ross Duffer. “De scripts en het artwork zijn ongelooflijk, en we kunnen niet wachten om meer met ons publiek te delen! Het avontuur gaat verder.”

VTM zoekt kandidaten voor nieuwe quizshow

Karen Luiken-14 juni 2024 om 09:04

VTM krijgt er binnenkort een gloednieuwe quizshow bij. In ‘The Floor’ nemen honderd mensen het tegen elkaar op in spannende duels. And guess what? Jij kan een van die deelnemers zijn! Er wordt gezocht naar kandidaten.

In ‘The Floor’ staan honderd deelnemers allemaal op een eigen vlak op een gigantische quizvloer. De spelregels zijn simpel: een kandidaat daagt een tegenspeler in een aangrenzend vak uit voor een quizduel. De winnaar wint het vak, de verliezer verlaat ‘The Floor’. Wie is in de laatste aflevering de grote winnaar en wint een geldprijs?

Om deel te nemen aan ‘The Floor’ is een brede algemene kennis vereist. Denk jij aan die eis te voldoen? Je kunt je inschrijven via de website van VTM.

Het is nog niet bekend wanneer ‘The Floor’ op televisie wordt uitgezonden.

'Vampire Diaries'-ster kan nog niet lopen na ongeluk

Karen Luiken-14 juni 2024 om 07:04

Nina Dobrev heeft een nieuwe gezondheidsupdate gegeven. De ‘Vampire Diaries’-ster raakte twee maanden geleden gewond bij een ongeluk en moest onder het mes.

De actrice heeft wekenlang thuis gezeten, maar ging deze week voor het eerst de deur uit voor een optreden in een aflevering van ‘The Talk’. Daarin vertelt ze dat ze een knieoperatie heeft ondergaan en dat ze sindsdien met een ‘gigantische brace’ door het leven gaat. “Ik kan nog niet zelfstandig lopen”, aldus Nina. “Ik heb een gebroken knie en een kapotte kruisband en meniscus.”

Het ongeluk gebeurde toen Nina op een crossmotor zat. Ze viel, landde verkeerd en moest naar het ziekenhuis worden gebracht. “Ik raad het af, jongens”, zegt ze over het rijden op een crossmotor. “Ik heb mijn lesje geleerd: stap nooit op een crossmotor. Ik deed een wheelie, verloor de controle, kreeg een terugslag en de motor vloog door. Gelukkig viel het voertuig niet op mij, volgens de dokter was het dan veel erger geweest.”

Ontdek meer