Rita Ora te zien tijdens eerste finale Eurovisiesongfestival

Maxine Decaluwé-14 april 2023 om 15:50- Foto:

Insta/ritaora

De artiesten die zullen optreden tijdens de halve finales van het Eurovisiesongfestival, zijn bekend. De grootste naam daarbij is ongetwijfeld die van singer-songwriter Rita Ora. Zij zal optreden tijdens de eerste halve finale op dinsdag 9 mei.

Ondanks dat de komende editie van het Eurovisiesongfestival plaatsvindt in Liverpool, wordt Oekraïne, het winnende land van vorig jaar, toch betrokken. Zo zal het festival gepresenteerd worden door drie Britten én een Oekraïense. Ook de acts, die we te zien en horen krijgen tussen de deelnemende songs, zal door Oekraïense artiesten opgevoerd worden.

De eerste halve finale op dinsdag 9 mei zal geopend worden door host Julia Sanina en haar band ‘The Hardkiss’. Daarnaast zal Rita Ora als intervalact, een medley brengen van haar grootste hits. Als kers op de taart zal de Britse superster voor het eerst haar nieuwe single ‘Praising You’ brengen!

Gustaph, die ons land vertegenwoordigt, maakt het podium op 11 mei tijdens de tweede halve finale onveilig. We verwachten onder andere Mariya Yaremchuk, die Oekraïne in 2014 vertegenwoordigde en zesde werd met het nummer ‘Tick-Tock’. Daarnaast zullen er ook drie dragqueens optreden, om alle doelgroepen aan te spreken.

De gastoptredens uit de grote finale op 13 mei, worden later aangekondigd. Aftellen maar!

Ziggy maakt indruk bij ‘American Idol’

Karen Luiken-28 februari 2024 om 06:59

Ziggy Krassenberg is door naar de volgende ronde in ‘American Idol’. De uitzending met de Nederlandse zanger, die bekendheid verwierf door zijn deelname aan ‘K2 zoekt K3’, zal binnenkort te zien zijn op de Amerikaanse beeldbuis.

Ziggy zong Lady Gaga’s nummer ‘Million Reasons’ voor het oog van de wereldberoemde juryleden Katy Perry, Lionel Richie en Luke Bryan. Zij waren zo enthousiast, dat ze de kleurrijke zanger door lieten gaan naar de volgende ronde.

De grote droom van Ziggy is om door te breken en daar heeft hij in de afgelopen jaren al hard aan gewerkt. Naast ‘K2 zoekt K3’ deed hij ook al mee aan ‘Idols’ en ‘The Voice’. Dat liep helaas niet zoals gepland - als in: de zanger ging er nooit vandoor met de winst - maar nu doet hij een nieuwe poging.

Bekijk hieronder de auditie van Ziggy:

Justin Timberlake komt deze zomer naar Antwerpen

Karen Luiken-23 februari 2024 om 07:30

Justin Timberlake komt naar ons land! De zanger geeft op zaterdag 3 augustus een concert in het Sportpaleis in Antwerpen.

Een maand geleden kondigde Justin zijn wereldtour The Forget Tomorrow World Tour aan, waar de show in Antwerpen een onderdeel van is.

De tour start op 29 april in Vancouver en gaat langs allerlei delen van de wereld. In de zomer trekt Justin door Europa. Naast een show in Antwerpen geeft hij ook concerten in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Denemarken, Polen en Groot-Brittannië.

Kaartjes voor de show gaan op vrijdag 1 maart in de verkoop.

Ontdek meer