Rihanna hint naar geslacht tweede baby

Maxine Decaluwé-14 april 2023 om 12:20- Foto:

Insta/rihannaofficiall

We weten al langer dan vandaag dat Rihanna (35) hoogzwanger is, maar het geslacht van de baby was tot op heden nog een groot geheim. Tot afgelopen woensdag, want samen met haar vriend A$AP Rocky, is ze gespot tijdens een uitje naar de shoppingmall.

De zangeres, die in verwachting is van haar tweede kindje, ging woensdag in LA op zoek naar babykleding. Dat merkten enkele fans op, want in hun ogen is dit al een baby reveal. Rihanna keek namelijk in de rekken naar een pastelroze romper, waardoor fans denken dat ze een meisje verwacht.

Toch zijn er ook fans die zich niet meteen laten meeslepen door de speculaties. Iemand haalde aan dat Rihanna bij haar vorige zwangerschap iedereen op een dwaalspoor zette door meisjeskleding te kopen, maar uiteindelijk van een jongen beviel. “Ze trolt jullie allemaal, hier trappen we niet meer in", klinkt het op Twitter.

Rihanna en A$AP Rocky maakten hun relatie in 2021 publiekelijk en verwelkomden in mei 2022 hun eerste kindje. De naam van hun zoon is nog steeds niet bekend. Ook de exacte uitgerekende datum van hun tweede baby houdt het koppel geheim.

Taylor Swift voegt extra openingsacts toe aan 'Eras Tour'

Chelsy Vanlerberghe-27 mei 2024 om 12:35

Taylor Swift heeft een verrassing voor Swifties die naar 'The Eras Tour'-show gaan in Londen. De zangeres voegt extra openingacts toe die, samen met Paramore, het publiek zullen opwarmen voordat de Amerikaanse popster zelf het podium betreedt.

"Ik heb net ontdekt dat Fortnight nummer één staat op de Britse hitlijst. Jullie zijn geweldig en ik kan niet wachten om jullie zo snel te zien", schrijft ze in een Instagramstory. "Ik dacht dat dit een leuk moment zou zijn om de eerste groep openingsacts aan te kondigen die ik aan de Londense shows zal toevoegen. Zij zullen voor Paramore optreden. Ik heb artiesten gekozen wiens muziek ik graag luister en die een extra boost zullen geven aan onze shows in Wembley."

Paramore was al eerder aangekondigd als openingsact voor de hele Europese tournee. Nu worden ook Mette, Griff en Benson Boone toegevoegd aan de affiche van 'The Eras Tour'. Voorlopig gaat het enkel om de shows die in augustus plaatsvinden in de Engelse hoofdstad.

Joost haalt uit naar Eurovisiesongfestival tijdens optreden

Chelsy Vanlerberghe-27 mei 2024 om 11:33

Joost Klein heeft een duidelijke mening over het Eurovisiesongfestival. "Fuck Eurovision" riep hij tijdens een recent optreden in Vancouver, Canada. Het publiek brulde maar al te graag met hem mee.

De Friese zanger trad 20 minuutjes op tijdens een benefietevenement van rapper bbno$ in Stanley Park. Hij beschreef zichzelf als de meest 'random' act en benadrukte dat het zijn eerste keer in Canada was.

Joost opende zijn optreden met een Engelstalig nummer, maar bracht daarna voornamelijk Nederlandstalige repertoire, inclusief 'Europapa'. Op beelden is te zien hoe het publiek uitbundig meezingt met het refrein.

Voor Joost was dit zijn tweede optreden sinds zijn diskwalificatie van het songfestival vanwege een vermeend incident achter de schermen. Na twee weken blijft het onduidelijk wat er precies is gebeurd. Desondanks blijft 'Europapa' populair in verschillende landen. Het nummer staat al twee weken lang bij de honderd meest beluisterde nummers wereldwijd op Spotify.

Ontdek meer