Rihanna hint naar geslacht tweede baby

Maxine Decaluwé-14 april 2023 om 12:20- Foto:

Insta/rihannaofficiall

We weten al langer dan vandaag dat Rihanna (35) hoogzwanger is, maar het geslacht van de baby was tot op heden nog een groot geheim. Tot afgelopen woensdag, want samen met haar vriend A$AP Rocky, is ze gespot tijdens een uitje naar de shoppingmall.

De zangeres, die in verwachting is van haar tweede kindje, ging woensdag in LA op zoek naar babykleding. Dat merkten enkele fans op, want in hun ogen is dit al een baby reveal. Rihanna keek namelijk in de rekken naar een pastelroze romper, waardoor fans denken dat ze een meisje verwacht.

Toch zijn er ook fans die zich niet meteen laten meeslepen door de speculaties. Iemand haalde aan dat Rihanna bij haar vorige zwangerschap iedereen op een dwaalspoor zette door meisjeskleding te kopen, maar uiteindelijk van een jongen beviel. “Ze trolt jullie allemaal, hier trappen we niet meer in", klinkt het op Twitter.

Rihanna en A$AP Rocky maakten hun relatie in 2021 publiekelijk en verwelkomden in mei 2022 hun eerste kindje. De naam van hun zoon is nog steeds niet bekend. Ook de exacte uitgerekende datum van hun tweede baby houdt het koppel geheim.

Suzan & Freek in het geheim getrouwd

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:30

Suzan & Freek zijn afgelopen weekend in het geheim in het huwelijksbootje gestapt. De twee laten na afloop via Instagram weten dat ze elkaar het jawoord hebben gegeven.

De grote dag vond zaterdag plaats. “Wat een droomweekend, we zijn getrouwd”, schrijft het getrouwde stel bij een tweetal foto’s. “Een weekend lang alleen maar liefde, heerlijk tafelen, janken om de speeches en gedanst tot we niet meer konden, en dat alles met de allerliefste vrienden en familie om ons heen.”

Suzan & Freek zijn al jaren samen. Ze maakten in de zomer van 2022 bekend dat ze verloofd waren.

Billie Eilish bevestigt coming out

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:13

Billie Eilish heeft haar coming out bevestigd. De zangeres liet onlangs in een interview doorschemeren dat ze zich aangetrokken voelt tot vrouwen, maar had toen niet door dat ze daarmee uit de kast kwam. “Ik dacht dat mensen het wel wisten”, zegt ze nu.

Twee weken geleden heeft Billie in een interview met Variety voor het eerst toegegeven dat ze op vrouwen valt. “Ik hou zoveel van ze”, zei ze. “Ik hou van ze als mensen. Ik voel me tot hen aangetrokken als mensen. Ik voel me fysiek tot ze aangetrokken, maar ik ben ook geïntimideerd door hun schoonheid en aanwezigheid.”

Billie ging er verder niet op door, maar bevestigt nu dat deze onthulling inderdaad betekent dat ze queer is. “Ik wilde er geen groot ding van maken”, zei ze dit weekend tijdens het Variety’s Hitmakers Event in Los Angeles. “Maar was het dan niet duidelijk? Ik dacht dat mensen het wel wisten.”

De zangeres is blij dat het ‘hoge woord’ er nu uit is. “Het is leuk dat mensen het weten. Ik ben van de vrouwen”, zegt ze.

Ontdek meer