Goldband komt met nieuwe muziek én kortfilm

Karen Luiken-14 april 2023 om 07:03

Goldband gaat als een speer. Het trio, bestaande uit Milo Driessen, Karel Gerlach en De Het Boaz, scoort hit na hit. En nu hebben ze iets nieuws uitgebracht. De heren komen met een EP én kortfilm, beide met de naam ‘Rommel’.

Op de EP geeft de Haagse band hun fans een kijkje in het diepste van hun ziel door ingewikkelde en pijnlijke onderwerpen op een benaderbare en gevatte manier aan te snijden. Er staan in het totaal drie nummers op: ‘Het Gesprek’, ‘Rommel’ en ‘Paniekaanval’.

De driedelige mini-EP is door regisseur Sam de Jong vertaald naar een kortfilm met Milo, Karel en Boaz in de hoofdrol. Via absurdistische karakters en ‘Take That’-achtige choreografie worden kijkers meegenomen langs verschillende zondes en de onontkoombare gevolgen daarvan.

De kortfilm is vanaf vandaag om 11.00 uur te zien via het YouTube-kanaal van Goldband.

Jutta Leerdam 'smoorverliefd' op Jake Paul

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:57

Jutta Leerdam is zielsgelukkig in haar nieuwe relatie. De Nederlandse schaatsster heeft in het programma ‘College Tour’ gezegd dat ze op een ‘roze wolk zit’ en ‘smoorverliefd’ is op de Amerikaanse YouTuber en bokser Jake Paul.

“Ik ben heel verliefd. Ik heb het leuk met hem”, aldus Jutta over haar liefje Jake. Ze zegt dat haar vriend superlief en absoluut geen badboy is, en reageert daarmee op de roddels die over hem rondgaan. Er wordt gezegd dat de YouTuber zich schuldig zou hebben gemaakt aan seksueel misbruik. “Het zijn roddels”, zegt Jutta daarover.

De lovebrids maakten in april bekend een setje te zijn. Dat deden ze in een video waarin ze vertelden dat ze hun relatie eigenlijk geheim wilden houden. “Maar het nieuws lekte uit door paparazzi”, zo klonk het uit de mond van Jake.

EOTB-sterren Megan en Joey samen op vakantie

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:35

Megan Desaever lijkt weer gelukkig te zijn in de liefde. Ze is op vakantie met Joey Ceti, de man die haar ook tijdens ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ gezelschap houdt. Dat blijkt uit foto’s die op social media worden gedeeld.

Megan kwam naar ‘Ex On The Beach’ als ex van Dylan. Maar hem vindt ze niet langer interessant. Ze laat haar oog al bij binnenkomst vallen op Joey en gaat met hem op date. Niet veel later duikt ze met hem het bed in.

Dat het niet bij één avontuurtje of slechts een prille vakantieliefde is gebleven, maakt Megan nu duidelijk met nieuwe foto’s op haar Instagram. Daarop is ze samen met Joey te zien. Ze zijn op reis in Egypte en bezoeken onder meer de tempels van Luxor.

Hoewel deelnemers van ‘Ex On The Beach’ niet voor het einde van van het programma bekend mogen maken hoe de afloop zal zijn, lijkt Megan met de foto’s wel te bevestigen dat zij en Joey meer dan alleen vrienden zijn.

Ontdek meer