Goldband komt met nieuwe muziek én kortfilm

Karen Luiken-14 april 2023 om 07:03

Goldband gaat als een speer. Het trio, bestaande uit Milo Driessen, Karel Gerlach en De Het Boaz, scoort hit na hit. En nu hebben ze iets nieuws uitgebracht. De heren komen met een EP én kortfilm, beide met de naam ‘Rommel’.

Op de EP geeft de Haagse band hun fans een kijkje in het diepste van hun ziel door ingewikkelde en pijnlijke onderwerpen op een benaderbare en gevatte manier aan te snijden. Er staan in het totaal drie nummers op: ‘Het Gesprek’, ‘Rommel’ en ‘Paniekaanval’.

De driedelige mini-EP is door regisseur Sam de Jong vertaald naar een kortfilm met Milo, Karel en Boaz in de hoofdrol. Via absurdistische karakters en ‘Take That’-achtige choreografie worden kijkers meegenomen langs verschillende zondes en de onontkoombare gevolgen daarvan.

De kortfilm is vanaf vandaag om 11.00 uur te zien via het YouTube-kanaal van Goldband.

Met dit lied gaat België naar het Eurovisiesongfestival

Karen Luiken-20 februari 2024 om 09:10

Het is bekend met welk liedje België het songfestival moet veroveren. Mustii treedt tijdens het liedjesfestijn op met het nummer ‘Before The Party’s Over’.

Het nummer is gemaakt met Pierre Dumoulin en Ben Leclercq en is volgens Mustii een ode aan het leven. “Ik wilde dat dit nummer een optimistische, euforische uitbarsting van energie zou zijn”, aldus de zanger in een persbericht. “In het nummer trek ik een metafoor tussen een lange avond feesten (met zijn hoogte- en dieptepunten, zijn ups en downs) en het leven. Voor de val, voor het allemaal voorbij is, moet je het leven ten volle leven.”

Het songfestival begint op dinsdag 7 mei met de eerste halve finale. Mustii treedt op tijdens de tweede halve finale op donderdag 9 mei. Op zaterdag 11 mei vindt de finale plaats.

BTS-lid J-hope kondigt nieuw album aan

Karen Luiken-20 februari 2024 om 07:17

Tijdens de pauze van BTS werkt bandlid J-hope hard aan zijn solocarrière. De artiest heeft aangekondigd binnenkort met een nieuw album én een docuserie te komen.

Zowel de plaat als de serie krijgt de naam ‘Hope on the Street’ en verschijnt eind maart. Eerst is het de beurt aan de docuserie, die op 28 maart verschijnt op Prime Video en een inkijkje geeft in de opnames die J-hope voor zijn album maakte. Een dag later, op 29 maart, verschijnt het album, waar in het totaal zes nummers op komen te staan.

De plaat volgt ‘Jack In The Box’ op, het album dat J-hope in 2022 uitbracht.

Ontdek meer