Deze vijf figuren keren terug in 'The Masked Singer'

Karen Luiken-14 april 2023 om 06:59

De tiende aflevering van ‘The Masked Singer’ wordt er een voor in de boekjes. Vanavond keren vijf bekende figuren uit eerdere seizoenen terug. Miss Poes, Wolf, Konijn, Ridder en Koningin maken allemaal een comeback!

De vijf gemaskerde zangers uit de vorige seizoenen gaan in de aflevering van vanavond in duet met de vijf resterende masked singers uit het huidige seizoen: Hippo, Fox Lady, Champignon, Tovenaar en Raaf. Dat doen ze zonder te weten wie er achter de maskers schuilgaat. Ook zij speuren mee naar de identiteit van de mysterieuze zangers.

“Onze Masked Singers zingen vanavond geen duel, maar een duet”, zegt Jens Dendoncker. “Dat is één letter en een wereld van verschil. Sandra Kim, Loredana, CAMILLE, Kevin Janssens en Conner Rousseau maken een comeback en zingen samen met de overgebleven masked singers. Het worden vijf bijzondere duetten, want ze hebben niet samen gerepeteerd en weten dus niet wie er in de pakken zit. Een soort 'Blind Getrouwd', maar dan met liedjes en zonder drama achteraf.”

Selena Gomez emotioneel na staande ovatie van 9 (!) minuten

Karen Luiken-19 mei 2024 om 13:01

Selena Gomez heeft tijdens het filmfestival van Cannes een staande ovatie van maar liefst negen minuten gekregen voor de film ‘Emilia Pérez’, waar ze samen met Zoe Saldaña en Karla Sofía Gascón in te zien is. Volgens Variety is het de grootste staande ovatie ooit op het filmfestival.

Selena hield het tijdens de staande ovatie niet droog. Terwijl het publiek negen minuten lang klapte, toeterde, floot en juichte, veegde de zangeres haar tranen weg. Haar collega’s Zoe en Karla gaven elkaar een emotionele knuffel.

De film ‘Emilia Pérez’ gaat over Rita, een advocaat wiens kantoor eerder geneigd is criminelen te helpen dan gerechtigheid te vinden. Ze vindt een onverwachte uitweg wanneer Manitas, de gevreesde leider van een drugskartel, haar rekruteert om hem te helpen bij het voltooien van een geslachtsveranderende operatie om de vrouw te worden die hij altijd al wilde zijn. Selena speelt zijn nietsvermoedende vrouw.

'Europapa' populair in heel Europa

Karen Luiken-19 mei 2024 om 12:55

Het nummer ‘Europapa’ gaat als een trein sinds de diskwalificatie van Joost Klein bij het Eurovisiesongfestival. Sterker nog: het liedje doet het in veel landen beter dan ‘The Code’, de song waarmee de Zwitserse Nemo het liedjesfestijn won. Dat meldt de Telegraaf.

In een week tijd is ‘Europapa’ zo’n 25 miljoen keer gestreamd via Spotify. Het nummer kwam in verschillende Europese hitlijsten terecht en bereikte in Nederland, Vlaanderen én Litouwen de eerste plaats. In Finland belandde het liedje op de tweede plek, in Zweden op de vierde en in IJsland op de zesde. Verder is Joost Klein ook binnen gekomen in de hitlijsten van de landen Noorwegen, Duitsland, Ierland, Groot-Brittannië, Griekenland en Wallonië.

Wereldwijd hoor ‘Europapa’ bij de vijftig meest gestreamde singles en afgelopen vrijdag werd het bovendien de meest beluisterde songfestivalinzending van dit jaar.

Ontdek meer