Deze vijf figuren keren terug in 'The Masked Singer'

Karen Luiken-14 april 2023 om 06:59

De tiende aflevering van ‘The Masked Singer’ wordt er een voor in de boekjes. Vanavond keren vijf bekende figuren uit eerdere seizoenen terug. Miss Poes, Wolf, Konijn, Ridder en Koningin maken allemaal een comeback!

De vijf gemaskerde zangers uit de vorige seizoenen gaan in de aflevering van vanavond in duet met de vijf resterende masked singers uit het huidige seizoen: Hippo, Fox Lady, Champignon, Tovenaar en Raaf. Dat doen ze zonder te weten wie er achter de maskers schuilgaat. Ook zij speuren mee naar de identiteit van de mysterieuze zangers.

“Onze Masked Singers zingen vanavond geen duel, maar een duet”, zegt Jens Dendoncker. “Dat is één letter en een wereld van verschil. Sandra Kim, Loredana, CAMILLE, Kevin Janssens en Conner Rousseau maken een comeback en zingen samen met de overgebleven masked singers. Het worden vijf bijzondere duetten, want ze hebben niet samen gerepeteerd en weten dus niet wie er in de pakken zit. Een soort 'Blind Getrouwd', maar dan met liedjes en zonder drama achteraf.”

Billie Eilish bevestigt coming out

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:13

Billie Eilish heeft haar coming out bevestigd. De zangeres liet onlangs in een interview doorschemeren dat ze zich aangetrokken voelt tot vrouwen, maar had toen niet door dat ze daarmee uit de kast kwam. “Ik dacht dat mensen het wel wisten”, zegt ze nu.

Twee weken geleden heeft Billie in een interview met Variety voor het eerst toegegeven dat ze op vrouwen valt. “Ik hou zoveel van ze”, zei ze. “Ik hou van ze als mensen. Ik voel me tot hen aangetrokken als mensen. Ik voel me fysiek tot ze aangetrokken, maar ik ben ook geïntimideerd door hun schoonheid en aanwezigheid.”

Billie ging er verder niet op door, maar bevestigt nu dat deze onthulling inderdaad betekent dat ze queer is. “Ik wilde er geen groot ding van maken”, zei ze dit weekend tijdens het Variety’s Hitmakers Event in Los Angeles. “Maar was het dan niet duidelijk? Ik dacht dat mensen het wel wisten.”

De zangeres is blij dat het ‘hoge woord’ er nu uit is. “Het is leuk dat mensen het weten. Ik ben van de vrouwen”, zegt ze.

Ellen en Marie hebben het moeilijk in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:09

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’. De familie is op reis en maakt een cruisetocht op zee. Soms gaat dat goed, soms iets minder. Want als het schip zich op woelige wateren bevindt, krijgen Ellen en Marie het allebei moeilijk. Even liggen lijkt dan het beste, maar is dat wel zo? Sneak preview!

Ontdek meer