Op deze datum verschijnt nieuw seizoen 'Never Have I Ever'

Karen Luiken-14 april 2023 om 06:50

Het vierde seizoen van ‘Never Have I Ever’ verschijnt nog voor de zomer. Netflix maakt bekend dat de nieuwe afleveringen, die helaas ook het slotstuk van de serie betekenen, vanaf 8 juni te zien zullen zijn.

In het aankomende seizoen krijgen we te zien hoe Devi in haar laatste jaar van de middelbare school zit. Haar liefdesperikelen gaan vrolijk door. Gaat ze verder met Ben, valt ze toch voor de charmes van Paxton of kiest ze voor een andere hunk?

Die laatste mogelijkheid is er ook nog, aangezien eerder al werd aangekondigd dat Michael Cimino zijn opwachting zal maken in het vierde seizoen. De acteur, vooral bekend van ‘Love, Victor’, kruipt in de huid van Ethan, een ‘stoute bad boy’ die het de andere heren niet gemakkelijk zal maken.

Viktor is kwijt in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-09 december 2023 om 09:18

Was jij vroeger ook altijd kwijt als klein kind? Die streek is Viktor Verhulst nog steeds niet kwijt. In een nieuwe aflevering van 'De Verhulstjes' is te zien hoe Ellen, Marie en Gert naarstig naar hem op zoek zijn als ze door een gids worden geroepen om te vertrekken naar een bootactiviteit. Geen ideale timing... Sneak preview!

Selena Gomez niet langer vrijgezel

Karen Luiken-08 december 2023 om 12:18- Foto:

Instagram: Selena Gomez

Selena Gomez is officieel van de vrijgezelle markt verdwenen. De actrice heeft bevestigd dat ze een relatie heeft met producer Benny Blanco.

Het nieuws kwam donderdag aan het licht, nadat een fanaccount op Instagram een foto van Selena en Benny plaatste. Selena reageerde daar zelf op met de tekst: “Hij is mijn alles en zit in mijn hart.”

Het is niet bekend hoelang Selena en Benny nu samen zijn, maar we weten wel dat de twee onlangs samen hebben gewerkt aan Selena’s nieuws nummer ‘Single Soon’. Het kersverse koppel blijkt dus zowel privé als zakelijk een gouden match.

Ontdek meer