Streamingsdienst HBO Max wordt Max

Karen Luiken-13 april 2023 om 15:08

Warner Bros. en Discovery hebben de handen ineen geslagen voor een nieuwe streamingsdienst. De twee entertainmentbedrijven lanceren samen het platform Max, een nieuwe versie van HBO Max.

Het nieuwe streamingsplatform krijgt meer content dan het huidige HBO Max. Niet alleen series van HBO zijn er straks op terug te vinden, maar ook titels van DC Comics, Warner Bros, TLC, Discovery Channel en Food Network.

Onder andere ‘Harry Potter’, ‘Game of Thrones’ en ‘Batman’ komen straks op de streamingsdienst te staan. Net als de onlangs aangekondigde nieuwe spin-off over ‘Game of Thrones’ en de nieuwe serie van ‘Harry Potter’.

Mensen die nu al lid zijn van HBO Max, krijgen straks automatisch een profiel op Max. Nieuwe leden kunnen kiezen tussen drie abonnementen, waarvan de goedkoopste advertenties bevat en zo’n negen euro kost. De tweede keuze is een reclamevrij abonnement en gaat zo’n veertien euro kosten. Voor de derde (en duurste) betaal je zo’n achttien euro. Daar krijg je maandelijks zo’n honderd downloads en vier gelijktijdige streams voor terug.

Max is vanaf volgende maand beschikbaar in de Verenigde Staten. België zal waarschijnlijk later volgen, al is het nog niet bekend wanneer precies.

Millie Bobby Brown in geheim getrouwd

Karen Luiken-25 mei 2024 om 10:29

Millie Bobby Brown is in het huwelijksbootje gestapt. The Sun meldt dat de ‘Stranger Things’-ster afgelopen weekend in het geheim het jawoord heeft gegeven aan Jake Bongiovi.

Het was een kleine ceremonie met een select clubje gasten. “Het was een rustige, romantische aangelegenheid waar hun naaste familie bij aanwezig was toen ze hun geloften aflegden”, zegt een bron. Later dit jaar zou het koppel nog een grotere ceremonie plannen.

Millie en Jake werden in de zomer van 2021 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt. Twee jaar later ging Jake op één knie.

Netflix lost trailer van eerste Spaanse sportdocu 'LALIGA: All Access'

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 14:02

Netflix heeft de officiële teaser trailer vrijgegeven van 'LALIGA: All Access', over de bekende Spaanse voetbalcompetitie. De serie, meteen ook de allereerste Spaanse sportdocumentaire, is vanaf 19 juli beschikbaar.

LALIGA gaat niet alleen over voetbal; het gaat over passie, het gaat over spanning. LALIGA wordt beslist op het veld, maar ook daarbuiten: in de kleedkamer, op de tribunes, in de buitenwijken van het stadion, op de wedstrijddag. “We volgen de ontwikkelingen van revelatie Girona maar zien ook van dichtbij hoe de carrières van spelers zoals Rakitic bij Sevilla, Mata bij Getafe en Muniaín bij Athletic Bilbao dit seizoen eindigden. En we zien van dichtbij hoe spelers en fans de grote derby's van het land beleven, en natuurlijk ook El Clásico.”

De uitvoerend producent van de docuserie, Alex Martínez Roig, prijst het project als een primeur voor een van 's werelds grootste voetbalcompetities en benadrukt het belang van het menselijk maken van atleten. De serie belooft de diversiteit en kracht van LALIGA te laten zien, samen met de band tussen fans en clubs, en de persoonlijke uitdagingen van spelers en coaches.

De documentairereeks richt zich op de LALIGA-competitie van 2023-2024, een van de beste voetbalcompetities ter wereld. Unieke clubs strijden het hele seizoen met hun sterke en zwakke punten. Met onbeperkte toegang achter de schermen en persoonlijke verhalen, belooft 'LALIGA: All Access' een must-watch te worden voor fans van een van de meest gevolgde competities ter wereld.

Ontdek meer