Streamingsdienst HBO Max wordt Max

Karen Luiken-13 april 2023 om 15:08

Warner Bros. en Discovery hebben de handen ineen geslagen voor een nieuwe streamingsdienst. De twee entertainmentbedrijven lanceren samen het platform Max, een nieuwe versie van HBO Max.

Het nieuwe streamingsplatform krijgt meer content dan het huidige HBO Max. Niet alleen series van HBO zijn er straks op terug te vinden, maar ook titels van DC Comics, Warner Bros, TLC, Discovery Channel en Food Network.

Onder andere ‘Harry Potter’, ‘Game of Thrones’ en ‘Batman’ komen straks op de streamingsdienst te staan. Net als de onlangs aangekondigde nieuwe spin-off over ‘Game of Thrones’ en de nieuwe serie van ‘Harry Potter’.

Mensen die nu al lid zijn van HBO Max, krijgen straks automatisch een profiel op Max. Nieuwe leden kunnen kiezen tussen drie abonnementen, waarvan de goedkoopste advertenties bevat en zo’n negen euro kost. De tweede keuze is een reclamevrij abonnement en gaat zo’n veertien euro kosten. Voor de derde (en duurste) betaal je zo’n achttien euro. Daar krijg je maandelijks zo’n honderd downloads en vier gelijktijdige streams voor terug.

Max is vanaf volgende maand beschikbaar in de Verenigde Staten. België zal waarschijnlijk later volgen, al is het nog niet bekend wanneer precies.

Billie Eilish bevestigt coming out

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:13

Billie Eilish heeft haar coming out bevestigd. De zangeres liet onlangs in een interview doorschemeren dat ze zich aangetrokken voelt tot vrouwen, maar had toen niet door dat ze daarmee uit de kast kwam. “Ik dacht dat mensen het wel wisten”, zegt ze nu.

Twee weken geleden heeft Billie in een interview met Variety voor het eerst toegegeven dat ze op vrouwen valt. “Ik hou zoveel van ze”, zei ze. “Ik hou van ze als mensen. Ik voel me tot hen aangetrokken als mensen. Ik voel me fysiek tot ze aangetrokken, maar ik ben ook geïntimideerd door hun schoonheid en aanwezigheid.”

Billie ging er verder niet op door, maar bevestigt nu dat deze onthulling inderdaad betekent dat ze queer is. “Ik wilde er geen groot ding van maken”, zei ze dit weekend tijdens het Variety’s Hitmakers Event in Los Angeles. “Maar was het dan niet duidelijk? Ik dacht dat mensen het wel wisten.”

De zangeres is blij dat het ‘hoge woord’ er nu uit is. “Het is leuk dat mensen het weten. Ik ben van de vrouwen”, zegt ze.

Ellen en Marie hebben het moeilijk in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:09

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’. De familie is op reis en maakt een cruisetocht op zee. Soms gaat dat goed, soms iets minder. Want als het schip zich op woelige wateren bevindt, krijgen Ellen en Marie het allebei moeilijk. Even liggen lijkt dan het beste, maar is dat wel zo? Sneak preview!

Ontdek meer