'Dune' vanaf vandaag in de bioscoop!

Dieter Blarinckx-15 september 2021 om 17:28

Eindelijk! Vanaf vandaag kan je bij een bioscoop in jouw buurt gaan kijken naar de allernieuwste prent van Denis Villeneuve, 'Dune'.

De film volgt het verhaal van Paul Atreides (gespeeld door Timothée Chalamet), de jongste uit een machtig geslacht in een galactisch keizerrijk. Het jaar is 10191, ruimtereizen is mogelijk dankzij ‘specie’, een verslavende drug die helderziend maakt. Gemuteerde, permanent stonede navigators plannen een veilig pad tussen de sterren, hun gilde heeft een monopolie op ruimtereizen. Specie komt alleen voor op woestijnplaneet Arrakis, maar 400 meter lange zandwormen en geharde guerrillastrijders, de inheemse Fremen, bemoeilijken de winning.

De film ging eigenlijk vorig jaar al uitkomen, maar daar stak het coronavirus natuurlijk een stokje voor. Gelukkig wat uitstel geen afstel, want de eerste recensies van de film zijn lovend enthousiast!

Ontdek 'Dune' nu in de bioscoop!

Wordt Ryan Gosling Ken in nieuwe ‘Barbie’-film?

Dieter Blarinckx-24 oktober 2021 om 13:58

Actrice Margot Robbie kruipt binnenkort in de huid van één van de bekendste speelgoedfiguren ooit: Barbie. Maar wie haar Ken zal spelen, is nog niet bekend. Al lijkt het erop dat niemand minder dan Ryan Gosling interesse heeft in de rol. Althans, dat schrijft het Amerikaanse magazine Deadline.

De rol werd al meermaals bij Gosling voorgelegd, maar die moest door zijn drukke agenda telkens weigeren. Toch vond hij nu blijkbaar een gaatje en is hij in gesprek om de details verder te bespreken.

De film zou volgend jaar al geshoot worden, met Greta Gerwig in de regisseursstoel.

Deze ‘Harry Potter’-acteur komt naar Gent en Brugge!

Dieter Blarinckx-24 oktober 2021 om 07:00

Potterheads, pak alvast een veer en neem jullie agenda erbij! Er is gisteren namelijk heel magisch nieuws bekendgemaakt, want één van de iconische ‘Harry Potter’-acteurs komt naar ons land! Om de opening van The Wizard Store feestelijk en magisch te vieren, komt niemand minder dan Mark Williams naar Gent & Brugge!

Williams ken je vooral als Arthur Weasley, de vader van de familie Weasley (Wemel in het Nederlands), die in 7 van de 8 films te zien is. Op 15 januari stopt de acteur in The Wizard Store in Brugge, de dag erop zakt hij af naar de Onderstraat in Gent.

Je kan ‘m ontmoeten, zijn handtekening vragen en er zelfs mee op de foto! Maar let op: hier zal je wel voor moeten betalen! Voor een selfie betaal je zo’n 10 euro, 30 voor een handtekening en 35 voor de twee!

Heb je graag meer info? Hier kan je alles terugvinden!

Ontdek meer