Overleef deze horrormarathon en krijg 1.000 dollar!

Dieter Blarinckx-13 april 2023 om 07:12

Ben jij helemaal zot van horrorfilms? Geen schrik van killerclowns of paranormale activiteiten en heb je zin om een centje bij te verdienen? Dan hebben wij misschien wel een mooie kans voor jou!

De twee Amerikaanse bedrijven cabletv.com en highspeedinternet.com zijn namelijk op zoek naar horrorfans die een speciale challenge willen aangaan: 24u lang naar horrorfilms kijken. Als je die challenge overleeft, ga je naar huis met 1.000 dollar. Maar laat wel duidelijk zijn: ze zoeken naar mensen die wel wat horror aankunnen en dus niet met een kussen voor het hoofd zitten te kijken wanneer een bloeddorstige non mensen van kant maakt.

Wél mag je zelf beslissen welke films je in die 24u net kijkt. Je moet rekening houden met een aantal tussen de 12 en 16 films, en de enige voorwaarde is dat de films allemaal in het horror-genre zijn.

Maar dan komt natuurlijk het addertje onder het gras: je kan je enkel inschrijven voor de challenge als je in een Amerikaanse staat woont. Jammer maar helaas dus! Maar hey, niets verbied je om thuis hetzelfde te doen, minus de 1.000 dollar dan weliswaar…

Nieuwe trailer voor 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes'

Simon Smetryns-20 september 2023 om 14:05

Vanaf 15/11 kan je in de bioscoop gaan kijken naar 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes'!

Lionsgate lanceerde vandaag nog een nieuwe trailer en oooh wat kijken we uit naar deze film!

Tiener wist niet dat ze zwanger was tot voetje uit haar vagina stak

Karen Luiken-18 september 2023 om 06:31

Een 19-jarige vrouw uit Engeland is onlangs bevallen van een baby zonder dat ze wist dat ze al maanden zwanger was. Daar kwam ze pas achter toen ze tijdens een toiletbezoek een voetje uit haar vajayjay zag komen.

Faye White beviel in mei van haar dochtertje Luna-Grace Behrens. Ze had geen idee dat ze toen al negen maanden zwanger was. Ze had in die periode wel een aantal zwangerschapstesten gedaan, maar die waren allemaal negatief. Ze had geen zichtbare babybuik en haar menstruatiecyclus was in aanloop naar de bevalling normaal. Ze werd gewoon ongesteld. “Het leven was heel normaal, totdat ik op een ochtend wakker werd door een grote stroom water”, zegt ze volgens Kennedy News.

Wat bleek? Haar vliezen waren gebroken. “Ik ging naar het toilet omdat ik een flinke druk voelde en toen kwam er iets uit”, vervolgt Faye. “Ik merkte dat het een voetje was. Uiteindelijk heb ik de ambulance gebeld.”

Twee uur later was Faye bevallen van een dochtertje. Ze had al een kindje en hoewel ze eigenlijk geen verdere kinderwens meer had, is ze nu heel blij met de kleine spruit. “Vanaf het moment dat ik wist dat ze zou komen, dacht ik: dit is ons kind, we gaan ervoor. Ik dacht aan haar. Ik wilde haar zien en weten of alles goed met haar ging.”

Ontdek meer