Fans enorm bezorgd om Ariana Grandes gezondheid!

Maxine Decaluwé-12 april 2023 om 15:00- Foto:

Insta/Ariana Grande

De 29-jarige zangeres postte een drie minuten durend filmpje op TikTok, waarin ze reageert op fans die kritiek hadden op haar uiterlijk. Ze suggereerde dat mensen "minder commentaar moeten geven op het lichaam van anderen".

Afgelopen weekend werd popfenomeen Ariana Grande gefotografeerd in Londen. Die foto's gingen meteen viraal op Twitter met als bijschrift: “Geef haar wat eten!”. Fans baarden zich zorgen en vonden dat ze er erg mager uitzag.

"Het lichaam waarmee jullie mijn huidige lichaam vergelijken, was toen de meest ongezonde versie. Ik gebruikte veel antidepressiva, dronk veel en at slecht. Ik zat op het dieptepunt van mijn leven toen jullie mij als 'gezond' beschouwden”, vertelt ze op TikTok.

In de video is haar boodschap naar de buitenwereld heel duidelijk. Niet iedereen zijn manier van gezond zijn, is dezelfde. Iedereen is mooi op zijn manier. Amen to that, Ari!

Justin Timberlake had bij arrestatie 'één martini op'

Karen Luiken-19 juni 2024 om 07:36

Justin Timberlake is weer vrij na zijn arrestatie voor het rijden onder invloed. Verschillende Amerikaanse media melden dat de zanger naar eigen zeggen één martini had gedronken toen hij werd gepakt.

Justin reed maandagavond in het New Yorkse dorp Sag Harbor toen hij door de politie werd gearresteerd. Dat gebeurde nadat hij een stopteken had genegeerd en op de verkeerde weghelft reed.

De politie schrijft in een rapport dat Justin naar alcohol rook, wankel op zijn benen stond, langzaam praatte en bloeddoorlopen ogen had. Justin zelf beweerde echter slechts één martini te hebben gedronken.

De zanger heeft een nacht in de politiecel doorgebracht en mocht daarna weer naar huis. Op 26 juli moet hij voor de rechter verschijnen.

EOTB-ster Ayleen heeft eerste filmrol te pakken

Karen Luiken-19 juni 2024 om 07:17

Ayleen uit ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ blijft haar fans verrassen. Een paar weken geleden maakte ze bekend zwanger te zijn van haar eerste kindje. Nu deelt ze een nieuwtje van een heel ander kaliber: ze heeft een rol te pakken in een film!

Via Instagram maakt Ayleen bekend dat ze deze zomer te zien zal zijn in de Nederlandse film ‘Loverboy: Emoties Uit’. “Ik heb superleuk nieuws”, aldus de realityster. “Ik mag eindelijk bekendmaken dat ik een rol heb in een film. Ik heb al wat acteerervaring, maar dit was de eerste keer in een film en ik ben hier zoo blij mee en superdankbaar voor.”

‘Loverboy: Emoties Uit’ gaat over de alleenstaande vader Terrance die zijn 9-jarige dochter probeert te behoeden voor een uithuisplaatsing van jeugdbescherming. Hij raakt verstrikt in een levensgevaarlijk dilemma als hij een torenhoge straatschuld moet afbetalen bij een beruchte mensenhandelaar. Maar omdat hij het geld niet kan terugbetalen, wordt Terrance gedwongen om zijn schuld af te lossen door drie onschuldige jonge vrouwen seksueel uit te buiten. Als hij niet binnen de opgedragen tijdslimiet slaagt, volgen er meedogenloze consequenties.

Ontdek meer