Fans enorm bezorgd om Ariana Grandes gezondheid!

Maxine Decaluwé-12 april 2023 om 15:00- Foto:

Insta/Ariana Grande

De 29-jarige zangeres postte een drie minuten durend filmpje op TikTok, waarin ze reageert op fans die kritiek hadden op haar uiterlijk. Ze suggereerde dat mensen "minder commentaar moeten geven op het lichaam van anderen".

Afgelopen weekend werd popfenomeen Ariana Grande gefotografeerd in Londen. Die foto's gingen meteen viraal op Twitter met als bijschrift: “Geef haar wat eten!”. Fans baarden zich zorgen en vonden dat ze er erg mager uitzag.

"Het lichaam waarmee jullie mijn huidige lichaam vergelijken, was toen de meest ongezonde versie. Ik gebruikte veel antidepressiva, dronk veel en at slecht. Ik zat op het dieptepunt van mijn leven toen jullie mij als 'gezond' beschouwden”, vertelt ze op TikTok.

In de video is haar boodschap naar de buitenwereld heel duidelijk. Niet iedereen zijn manier van gezond zijn, is dezelfde. Iedereen is mooi op zijn manier. Amen to that, Ari!

'De Verhulstjes': lunapark gaat fout bij Gert

Karen Luiken-27 november 2023 om 07:45

Wat een leuk bezoekje aan een lunapark in Kopenhagen had moeten worden, is voor Gert Verhulst geëindigd in een fiasco. Hij trapt op een voetbal en bezeert daarbij zijn enkel. "Ik kan beter petanquen, of mag dat ook niet meer?”, zegt hij beteuterd. Je bekijkt het fragment hieronder!

'Twilight'-bedenker wil Jenna Ortega en Jacob Elordi in eventuele reboot

Karen Luiken-27 november 2023 om 07:19

Als er ooit een ‘Twilight’-reboot komt, dan weet de maakster van de franchise al welke sterren de hoofdrol mogen spelen. Catherine Hardwicke zegt dat Jenna Ortega en Jacob Elordi perfect zouden zijn voor de rollen van Bella Swan en Edward Cullen.

In de originele ‘Twilight’-films spelen Kristen Stewart en Robert Pattinson de rollen van Bella en Edward. Dat heeft geweldig uitgepakt, ook al was bedenkster Catherine daar in het begin niet zeker van. Ze twijfelde over Robert Pattinson. “Hij hing destijds veel in de kroeg en was daardoor een beetje uit vorm”, zegt ze. “Ik vroeg me af of het wel ging werken op camera.” Dat deed het uiteindelijk wel. De 'Twilight'-films werden mede dankzij Robert een groot succes.

Een acteur waar Catherine wél meteen enthousiast over is, is Jacob Elordi. Mocht er ooit een ‘Twilight’-reboot komen, dan wil Catherine hem graag als de nieuwe Edward. “Hij is geweldig. Hij zou nu waarschijnlijk Edward kunnen spelen.” Zijn tegenspeelster zou volgens haar Jenna Ortega moeten worden. "Zij is ook geweldig", zegt de filmmaakster.

Ontdek meer