Lijkt Nicolas Caeyers op Jay Alvarrez?? Suspicious Offline

Geoffrey Roose-15 september 2021 om 16:00

Halloween Costume Guide: 8 outfits voor jou en je vrienden!

Lola Obasuyi Van Acker-22 oktober 2021 om 08:38

Volgende week staat een van onze favoriete feestdagen terug voor de deur, Halloween. TAGMAG geeft dit jaar een Trick or Treat Halloween Party waar iedereen bij kan zijn, mits verkleedkledij! Tickets kan je kopen via deze link

En ook al valt de engste dag van het jaar telkens op 31 oktober, is het kiezen van een eng kostuum bij velen een last minute beslissing. Maar, no worries, we geven je alvast wat inspiratie. Dit zijn volgens ons de coolste Halloween kostuums van 2021!

1. Squid Game
Het populairste halloweenkostuum van 2021 wordt ongetwijfeld de Squid Game tracksuit! De kans bestaat dan wel dat je niet als enige rondloopt in de befaamde tracksuit.

2. Verpleger of Dokter
Blijf je liever in het thema van 2020? Dan kan je je verkleden als (enge) verpleger of dokter

3. Enge klassiekers

Scream, The Mummy, Friday the 13th, Nightmare on Elmstreet... Met de horror klassiekers sla je de bal nooit mis

1
2

4. Grappig

Hou je niet zo van enge kostuums en ga je liever voor iets grappigs? Onze favoriet:

5. Superhelden

Als koppel of apart, superhelden op Halloween zijn altijd een goed idee!

6. Villains

Of ga je liever voor het tegenovergestelde van een superheld, een schurk?

7. Koppelkostuums

Kom je als koppeltje naar onze Halloween Party? Hier wat ideetjes:

1
2
3
4

8. K2 zoekt...

Jou, misschien? Kom als de nieuwste aanwinst van Studio 100! Hier kan je met drie een leuk groepskostuum van maken óf extra spooky maken en de kleedjes bekladden met nepbloed! Het is tenslotte Halloween ;)

De K3 kleedjes zijn te vinden op bol.com

© Studio 100

Kom samen met onze TAGMAG Insiders feesten op de TAGMAG Trick or Treat party!

Afspraak op zondag 31 oktober in Bar Bricolage, Gent

See you there!

H&M komt met skate-collectie voor vrouwen

Karen Luiken-01 oktober 2021 om 03:45

H&M gaat regelmatig samenwerkingen aan met toffe merken, grote fashioniconen of andere partijen. Komend najaar is het weer zover; dan staat er opnieuw een leuke collab op de planning. Dit keer is het de beurt aan No Fear, een iconisch skate- en streetwearmerk dat al jaren een groot begrip is in Amerika.

De samenwerking zet de progressieve en inclusieve generatie van jonge vrouwen in de kijker. Speciaal voor die doelgroep zijn er meer dan twintig kledingstukken ontworpen, die variëren van oversized T-shirts tot crop tops, sweatshirts, hoodies, jackets, trainingspakken en joggers. Allemaal voorzien van grafische logo’s of illustraties. Ook zijn er elf accessoires, waaronder tassen, beanies, sportschoenen, sjaals en stickers. De kleuren die je terugziet zijn groen, zwart, wit, kaki bruin en beige.

Een aantal van de items is in samenwerking met The Skate Kitchen gemaakt, een vrouwelijk skate team uit New York, waarvan de leden als sterren in de campagne optreden. De complete collectie is vanaf 14 oktober verkrijgbaar in winkels wereldwijd en via de webshop van H&M.

1
2
3
4
5
6

Ontdek meer