Zien: ‘De Mol’-Lennart te zien in nieuwe Sinterklaasfilm

Dieter Blarinckx-15 september 2021 om 14:48

De 25-jarige De Mol-kandidaat en saboteur Lennart Driesen is binnenkort te zien in de gloednieuwe familiefilm ‘De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje’. Als wethouder van Vleuten zal hij zelfs naast Martien Meiland, Stef Poelman en Robert ten Brink te zien zijn in de nieuwste prent. De film is trouwens het vervolg op de bioscoophit ‘De Grote Sinterklaasfilm' van vorig jaar.

Het is voor zowel Lennart als Martien de eerste keer dat ze op het witte doek te zien zullen zijn, spannend!

Check hieronder alvast de trailer:

Beeld: SBS

Wordt Ryan Gosling Ken in nieuwe ‘Barbie’-film?

Dieter Blarinckx-24 oktober 2021 om 13:58

Actrice Margot Robbie kruipt binnenkort in de huid van één van de bekendste speelgoedfiguren ooit: Barbie. Maar wie haar Ken zal spelen, is nog niet bekend. Al lijkt het erop dat niemand minder dan Ryan Gosling interesse heeft in de rol. Althans, dat schrijft het Amerikaanse magazine Deadline.

De rol werd al meermaals bij Gosling voorgelegd, maar die moest door zijn drukke agenda telkens weigeren. Toch vond hij nu blijkbaar een gaatje en is hij in gesprek om de details verder te bespreken.

De film zou volgend jaar al geshoot worden, met Greta Gerwig in de regisseursstoel.

Deze ‘Harry Potter’-acteur komt naar Gent en Brugge!

Dieter Blarinckx-24 oktober 2021 om 07:00

Potterheads, pak alvast een veer en neem jullie agenda erbij! Er is gisteren namelijk heel magisch nieuws bekendgemaakt, want één van de iconische ‘Harry Potter’-acteurs komt naar ons land! Om de opening van The Wizard Store feestelijk en magisch te vieren, komt niemand minder dan Mark Williams naar Gent & Brugge!

Williams ken je vooral als Arthur Weasley, de vader van de familie Weasley (Wemel in het Nederlands), die in 7 van de 8 films te zien is. Op 15 januari stopt de acteur in The Wizard Store in Brugge, de dag erop zakt hij af naar de Onderstraat in Gent.

Je kan ‘m ontmoeten, zijn handtekening vragen en er zelfs mee op de foto! Maar let op: hier zal je wel voor moeten betalen! Voor een selfie betaal je zo’n 10 euro, 30 voor een handtekening en 35 voor de twee!

Heb je graag meer info? Hier kan je alles terugvinden!

Ontdek meer