Zien: deelnemers van nieuw seizoen 'Ex On The Beach: Double Dutch'

Karen Luiken-12 april 2023 om 12:15

Meer drama, meer jaloezie en meer exen. Dat is wat je mag verwachten van een nieuw seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’. Het programma gaat vanaf 14 mei van start op MTV en dít zijn de kandidaten.

Dylan
De 22-jarige kletskous Dylan was actief militair, maar is er onlangs mee gestopt. Hij heeft het plan om na zijn deelname (langdurig) te gaan reizen. Dylan doet aan fitness, feesten en uitgaan. Momenteel staat het feesten op een lager pitje, omdat hij zich wil focussen op een gezonde levensstijl. Het gaat bij hem altijd tot in het extreme: 100 procent gezond leven of 100 procent feesten.

“Met bepaalde exen kan ik best wel jaloers zijn. Ik ga dan alles tien keer harder terug doen, waardoor het drama alleen maar erger wordt.”

Ellen
De 19-jarige Ellen wordt door haar vrienden omschreven als een ‘Duracell konijntje’, iemand die straight forward is en als ze iets wil, dan gaat ze daar volledig voor. Ook wordt ze vaak als impulsief betiteld. Mensen denken vaak dat ze onschuldig is, omdat ze er als een poppetje uitziet, maar niets is minder waar.

“Ik ben denk ik de eerste deelnemer die meer natuurlijk gaat zijn. Ik lijk wel op een poppetje, zonder iets aan mezelf gedaan te hebben.”

Giorgina
Giorgina heeft zichzelf te lang verstopt, omdat ze niet zelfverzekerd genoeg was. Ze heeft haar haren laten groeien, haar lippen opgespoten en voelt zich nu een stuk zelfverzekerder, maar bovenal vrouw. Ze omschrijft zichzelf als: gek, psycho, sletterig, agressief, sexy, pittig en dominant.

“Waar drama is, ben ik."

Janey
Dit 20-jarige feestbeest is vanaf donderdagavond tot maandagochtend in de stad te vinden. Ze krijgt veel aandacht van mannen en soms vindt ze dit vervelend, maar stiekem geniet ze hier ook wel van. Janey is een echte flapuit, ze schaamt zich nergens voor en stapt ook gerust af op mannen voor een praatje.

“Ik ben jaloers. Als ik bezig ben met een jongen en een meid probeert iets bij hem, dan denk ik: hij is van mij, waarom praat je tegen hem?!”

Joey
De 25-Jarige Joey uit Eindhoven is een echte zelfverzekerde vrouwen verslinder! Hij komt voor lust naar 'Ex On The Beach', maar sluit liefde niet uit. Joey heeft twee kanten; doordeweeks een nette werkende jongen, maar in het weekend een player die van feesten houdt. Joey doet aan kickboksen, voetbal en fitness want hij vindt het belangrijk om er fit uit te zien.

“Ik heb met zo’n tien meiden gezellig app-contact. Als ik niks te doen heb en ik verveel mij, dan is er altijd wel iemand waar ik naartoe kan."

Jonna
De 28-jarige Jon, beter bekend als MC Jonna, is een gezellige jongen uit Den Dolder. Hij omschrijft zichzelf als loyaal, spontaan en hardwerkend. De afgelopen vijf jaar is Jonna hard bezig geweest met zijn carrière als MC. Jonna’s liefdesleven bestaat vooral uit contact met zoveel mogelijk verschillende dames. Hij komt daardoor vaak in drama terecht, omdat hij niet altijd even eerlijk is over zijn intenties.

“Ik ben nu zo’n anderhalf jaar vrijgezel. Wel lange relaties gehad, maar ik heb me ook best vaak misdragen met vreemdgaan."

Marc-Junior
Dit Vlaamse blije ei is een echte grappenmaker. De 20-jarige Marc-Junior is een type die zijn mond wel open durft te trekken en schaamt zich nergens voor. Hij houdt van grapjes uithalen, maar vooral ook van vrouwen, daarom zie je hem altijd goed gekleed en met nette naar achter gekamde haren. Marc-Junior is niet zo van relaties, omdat hij niet snel verliefd wordt, vertelt hij.

“Ik ben niet van de relaties. Ik hou veel te veel van vrouwen.

Michelle
De 20-jarige Michelle is erg temperamentvol en is niet op haar mondje is gevallen. Ze vindt zichzelf ook lief, maar je moet haar niet tegen je krijgen, als je haar iets hebt aangedaan dan vergeet ze dat nooit meer en zal ze je zeker terug pakken. In het weekend gaat ze graag op stap en ziet ze zichzelf als de gangmaker van de groep. Michelle is heel erg jaloers als het op mannen aankomt, als iemand naar haar vriend kijkt, wordt ze boos en een verkeerde blik laat haar ontploffen.

“Ik ben superlief, maar je moet mij niet testen. Als een wijf wil vechten om een jongen dan neuk ik die jongen gewoon voor haar neus.”

Holi: zo duur was het kapsel van Halle Bailey in 'The Little Mermaid'

Karen Luiken-30 mei 2023 om 14:17

De gloednieuwe film ‘The Little Mermaid’ heeft veel geld gekost. In het totaal zo’n 200 miljoen dollar, waarvan een behoorlijk deel naar de oranje lokken van hoofdrolspeelster Halle Bailey zijn gegaan.

Het was belangrijk dat Halle, die al jaren dreadlocks draagt, oranje haar zou krijgen voor haar hoofdrol in ‘The Little Mermaid’. Ze hadden natuurlijk een pruik voor haar kunnen kopen, maar in plaats daarvan werd gekozen voor een andere optie. Een veel duurdere optie. Haarstyliste Camille Friend werd ingeschakeld en zorgde ervoor dat de dreadlocks van Halle een oranje gloed kregen.

Hoe ze dat heeft gedaan? De bestaande dreadlocks van Halle zijn bewaard gebleven en daar zijn drie verschillende kleuren rood omheen gewikkeld. “We hebben de interne structuur van haar haren niet aangepast”, vertelt de haarstyliste volgens Variety. Wel moesten er soms stukken haar verwijderd worden en opnieuw worden aangebracht.

Al met al heeft het uren geduurd voordat het kapsel van Halle perfect was. En tja, dat kost natuurlijk geld. “Minimaal 140.000 euro”, zegt de haarstyliste.

'The Witcher' verlengd met vijfde seizoen

Karen Luiken-30 mei 2023 om 05:51

Hoewel het derde en vierde seizoen nog niet eens zijn verschenen, hebben de makers van ‘The Witcher’ nú al bekendgemaakt dat er ook al een vijfde seizoen van de hitserie in aantocht is.

Het derde seizoen zal vanaf 29 juni op Netflix te zien zijn. De opnames van het vierde seizoen zijn nog niet van start gegaan, maar toch zijn de voorbereidingen voor het vijfde seizoen al wel begonnen. Casting director Sophie Holland zegt dat de eerste stappen zijn gezet.

Acteur Henry Cavill is in het derde seizoen voor de laatste keer te zien als Geralt van Rivia, die hij al sinds het begin van de serie speelt. Daarna wordt de rol over genomen door Liam Hemsworth.

Ontdek meer