Zien: deelnemers van nieuw seizoen 'Ex On The Beach: Double Dutch'

Karen Luiken-12 april 2023 om 12:15

Meer drama, meer jaloezie en meer exen. Dat is wat je mag verwachten van een nieuw seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’. Het programma gaat vanaf 14 mei van start op MTV en dít zijn de kandidaten.

Dylan
De 22-jarige kletskous Dylan was actief militair, maar is er onlangs mee gestopt. Hij heeft het plan om na zijn deelname (langdurig) te gaan reizen. Dylan doet aan fitness, feesten en uitgaan. Momenteel staat het feesten op een lager pitje, omdat hij zich wil focussen op een gezonde levensstijl. Het gaat bij hem altijd tot in het extreme: 100 procent gezond leven of 100 procent feesten.

“Met bepaalde exen kan ik best wel jaloers zijn. Ik ga dan alles tien keer harder terug doen, waardoor het drama alleen maar erger wordt.”

Ellen
De 19-jarige Ellen wordt door haar vrienden omschreven als een ‘Duracell konijntje’, iemand die straight forward is en als ze iets wil, dan gaat ze daar volledig voor. Ook wordt ze vaak als impulsief betiteld. Mensen denken vaak dat ze onschuldig is, omdat ze er als een poppetje uitziet, maar niets is minder waar.

“Ik ben denk ik de eerste deelnemer die meer natuurlijk gaat zijn. Ik lijk wel op een poppetje, zonder iets aan mezelf gedaan te hebben.”

Giorgina
Giorgina heeft zichzelf te lang verstopt, omdat ze niet zelfverzekerd genoeg was. Ze heeft haar haren laten groeien, haar lippen opgespoten en voelt zich nu een stuk zelfverzekerder, maar bovenal vrouw. Ze omschrijft zichzelf als: gek, psycho, sletterig, agressief, sexy, pittig en dominant.

“Waar drama is, ben ik."

Janey
Dit 20-jarige feestbeest is vanaf donderdagavond tot maandagochtend in de stad te vinden. Ze krijgt veel aandacht van mannen en soms vindt ze dit vervelend, maar stiekem geniet ze hier ook wel van. Janey is een echte flapuit, ze schaamt zich nergens voor en stapt ook gerust af op mannen voor een praatje.

“Ik ben jaloers. Als ik bezig ben met een jongen en een meid probeert iets bij hem, dan denk ik: hij is van mij, waarom praat je tegen hem?!”

Joey
De 25-Jarige Joey uit Eindhoven is een echte zelfverzekerde vrouwen verslinder! Hij komt voor lust naar 'Ex On The Beach', maar sluit liefde niet uit. Joey heeft twee kanten; doordeweeks een nette werkende jongen, maar in het weekend een player die van feesten houdt. Joey doet aan kickboksen, voetbal en fitness want hij vindt het belangrijk om er fit uit te zien.

“Ik heb met zo’n tien meiden gezellig app-contact. Als ik niks te doen heb en ik verveel mij, dan is er altijd wel iemand waar ik naartoe kan."

Jonna
De 28-jarige Jon, beter bekend als MC Jonna, is een gezellige jongen uit Den Dolder. Hij omschrijft zichzelf als loyaal, spontaan en hardwerkend. De afgelopen vijf jaar is Jonna hard bezig geweest met zijn carrière als MC. Jonna’s liefdesleven bestaat vooral uit contact met zoveel mogelijk verschillende dames. Hij komt daardoor vaak in drama terecht, omdat hij niet altijd even eerlijk is over zijn intenties.

“Ik ben nu zo’n anderhalf jaar vrijgezel. Wel lange relaties gehad, maar ik heb me ook best vaak misdragen met vreemdgaan."

Marc-Junior
Dit Vlaamse blije ei is een echte grappenmaker. De 20-jarige Marc-Junior is een type die zijn mond wel open durft te trekken en schaamt zich nergens voor. Hij houdt van grapjes uithalen, maar vooral ook van vrouwen, daarom zie je hem altijd goed gekleed en met nette naar achter gekamde haren. Marc-Junior is niet zo van relaties, omdat hij niet snel verliefd wordt, vertelt hij.

“Ik ben niet van de relaties. Ik hou veel te veel van vrouwen.

Michelle
De 20-jarige Michelle is erg temperamentvol en is niet op haar mondje is gevallen. Ze vindt zichzelf ook lief, maar je moet haar niet tegen je krijgen, als je haar iets hebt aangedaan dan vergeet ze dat nooit meer en zal ze je zeker terug pakken. In het weekend gaat ze graag op stap en ziet ze zichzelf als de gangmaker van de groep. Michelle is heel erg jaloers als het op mannen aankomt, als iemand naar haar vriend kijkt, wordt ze boos en een verkeerde blik laat haar ontploffen.

“Ik ben superlief, maar je moet mij niet testen. Als een wijf wil vechten om een jongen dan neuk ik die jongen gewoon voor haar neus.”

Deze bewoner verlaat 'Big Brother'

Karen Luiken-25 februari 2024 om 08:43

Vier. Dat is het aantal bewoners uit de ‘Big Brother’-villa dat tijdens de liveshow van zaterdagavond in de gevarenzone zat. Danny, Glenn, Randy en Doriana. De eerste twee namen uit dit rijtje kregen de meeste stemmen en waren dus als eerste veilig, voor Randy en Doriana bleef het langer spannend. Uiteindelijk maakten presentatrices Geraldine en Tatyana bekend dat Randy in het huis mocht blijven en dat Doriana naar huis werd gestuurd. “Ik zal Ronahi missen, ze is een vriendin voor het leven”, zei ze bij haar vertrek. “Ze woont tien minuten bij mij vandaan, samen gaan we Limburg onveilig maken.”

Sportdrama 'Gran Turismo' vanaf nu te zien

Karen Luiken-24 februari 2024 om 12:43

Groot fan van autosport? Dan hebben we goed nieuws voor je! Het sportdrama ‘Grand Turismo’ staat een paar maanden na de bioscooplancering eindelijk op Netflix.

De film is gebaseerd op het leven van Jann Mardenborough, een tiener die zó goed was in de Gran Turismo-game dat hij een reeks Nissan-wedstrijden won en zo een echte professionele autocoureur werd.

De hoofdrollen worden gespeeld door Archie Madekwe, Orlando Bloom en David Harbour. De regie is in handen van Neill Blomkamp.

Ontdek meer