Regi gaat terug trouwen!

Dieter Blarinckx-12 april 2023 om 08:30- Foto:

Instagram - Regi Penxten

Leuk en happy news uit de Vlaamse showbizz want Regi Penxten is verloofd! Hij vroeg zijn nieuwe vriendin Kristel Hubeny ten huwelijk. Dat maakte hij zopas bekend via sociale media.

Op Valentijn dit jaar stelde Regi zijn nieuwe vlam met trots en fierheid voor aan zijn fans. En nu, twee maanden later, zijn de twee verloofd. “Waarom wachten op de goede dingen?”, klinkt het bij zijn post op sociale media.

Regi was zo’n negen jaar getrouwd met Elke Vanelderen, maar hun huwelijk liep in 2021 op de klippen. De twee hebben twee dochters samen: Ellie Martha (9) en Renée (6).

Check zijn post hieronder.

Proficiat lovebirds!

Billie Eilish belooft nieuw album

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:05

Fans van Billie Eilish mogen de komende tijd veel nieuwe muziek van hun grote idool verwachten. De 21-jarige zangeres heeft in een interview met het programma ‘The Cookout’ gezegd dat ze met een nieuw album bezig is.

“Er komt een heel nieuw album aan”, aldus Billie. “We zitten in het laatste deel van het maakproces. Dat betekent niet dat het nu al uitkomt, maar wel dat het eraan zit te komen.”

Het album, waarvan nog geen releasedatum bekend is, wordt de derde plaat voor Billie. Eerder bracht ze al ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en ‘Happier Than Ever’ uit.

Ed Sheeran wil elk seizoen nieuw album lanceren

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:01- Foto:

Reuters

Heb je moeite met seizoenswisselingen? Ed Sheeran gaat het makkelijker maken voor je. De zanger, die vrijdag zijn herfstplaat ‘Autumn Variations’ uitbracht, wil volgens Britse media elk seizoen een nieuw album uitbrengen.

“Ik wil een ‘Summer Variatons’ maken en een ‘Spring Variatons’, en er komt ook nog een ‘Winter Variatons’", zegt de Britse zanger. Maar voor het zover is, komt er eerst nog een ander project. "We hebben nog een grote popplaat."

Wanneer de nieuwe albums uit moeten komen, is nog niet bekend.

Ontdek meer