YouTuber Dylan Haegens vader geworden

Karen Luiken-12 april 2023 om 05:41

YouTuber Dylan Haegens is voor het eerst vader geworden. Zijn vrouw Marit is bevallen van een dochtertje. Dat laat het koppel weten via Instagram.

De kleine spruit kwam afgelopen zaterdagnacht ter wereld. Ze heeft de naam Nami gekregen, wat ‘golf in het Japans’ betekent. “Toen we elkaar ontmoetten kwamen we erachter dat onze namen eenzelfde soort betekenis hadden. Dylan betekent zoon van de zee en Marit dochter van de zee. En nu is onze lieve Nami de golf die wij samen hebben voortgebracht”, zo klinkt het op social media.

“We wisten niet dat de liefde zo intens kon zijn”, vervolgt het stel. “Wij gaan de komende weken even genieten van deze liefdesbubbel.”

Billie Eilish belooft nieuw album

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:05

Fans van Billie Eilish mogen de komende tijd veel nieuwe muziek van hun grote idool verwachten. De 21-jarige zangeres heeft in een interview met het programma ‘The Cookout’ gezegd dat ze met een nieuw album bezig is.

“Er komt een heel nieuw album aan”, aldus Billie. “We zitten in het laatste deel van het maakproces. Dat betekent niet dat het nu al uitkomt, maar wel dat het eraan zit te komen.”

Het album, waarvan nog geen releasedatum bekend is, wordt de derde plaat voor Billie. Eerder bracht ze al ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en ‘Happier Than Ever’ uit.

Ed Sheeran wil elk seizoen nieuw album lanceren

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:01- Foto:

Reuters

Heb je moeite met seizoenswisselingen? Ed Sheeran gaat het makkelijker maken voor je. De zanger, die vrijdag zijn herfstplaat ‘Autumn Variations’ uitbracht, wil volgens Britse media elk seizoen een nieuw album uitbrengen.

“Ik wil een ‘Summer Variatons’ maken en een ‘Spring Variatons’, en er komt ook nog een ‘Winter Variatons’", zegt de Britse zanger. Maar voor het zover is, komt er eerst nog een ander project. "We hebben nog een grote popplaat."

Wanneer de nieuwe albums uit moeten komen, is nog niet bekend.

Ontdek meer