Laura Tesoro en Francisco Schuster doen mee aan 'Special Forces'

Karen Luiken-12 april 2023 om 05:32

Fysieke en psychologische tests, slaapgebrek en honger. Laura Tesoro en Francisco Schuster gaan zich eraan wagen. De twee doen mee aan ‘Special Forces: Wie Durft Wint’, een gloednieuw programma van VTM.

‘Special Forces’ kent al versies in onder andere Amerika, Australië, Finland, Zweden en Nederland, en komt nu ook eindelijk naar Vlaanderen. In het programma moeten deelnemers allerlei moeilijke opdrachten doorstaan die samen de zwaarste training ter wereld vormen.

“Ik weet dat ik de mindset heb om ver te geraken”, zegt Laura. “Ik weet alleen niet of ik de kracht heb om het te doen, dus ik ben echt gewoon heel benieuwd naar hoe ik dit grensverleggend avontuur ga beleven en hoe ver ik ga geraken. Maar ik heb té hard getraind om al na één dag naar huis te gaan.”

En ook Fransisco is er klaar voor. “Als ik het gevoel heb dat het echt niet of niet meer lukt, ga ik toch altijd een weg vinden om nog door te blijven gaan, bijvoorbeeld door mij op te trekken aan de anderen of contact te leggen met mensen die mij erdoor kunnen sleuren. Opgeven vind ik moeilijk, ik ben iemand die altijd verder wil blijven gaan.”

De twee voegen zich bij de al eerder aangekondigde deelnemers Koen Wauters, Ann Wauters en Georges-Louis Bouchez. ‘Special Forces’ gaat binnenkort van start.

Dit zijn de eerste beelden van nieuw seizoen EOTB

Karen Luiken-29 februari 2024 om 07:44

‘Ex On The Beach: Double Dutch’ keert terug met een nieuw seizoen vol liefde, drama en lust. Op 7 april wordt de eerste aflevering uitgezonden. En dít is wat je daarvan mag verwachten. Er is een teaser gedeeld!

Als we MTV mogen geloven, wordt het ‘een onstuimig seizoen waar drama en emoties tot ongekende hoogtes stijgen bij elke nieuwe ex die het strand betreedt’. Het gaat dit keer om een all stars-seizoen, wat betekent dat er voornamelijk oud-deelnemers mee zullen doen. Het programma trapt af met oud-gedienden Maxim, Luca, Ivory, Elias, Ayleen, Michelle, Shirley en Yara-Nour.

Het tiende seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ is vanaf 7 april wekelijks om 22:00 uur te zien op MTV en vanaf 9 april wekelijks bij Streamz.

Ronahi emotioneel in 'Big Brother' na bericht van thuisfront

Karen Luiken-28 februari 2024 om 17:37

De ‘Big Brother’-bewoners hebben wekenlang alleen elkaar. Ze zijn compleet afgesloten van de buitenwereld en ontvangen slechts af en toe – héél af en toe – een bericht van het thuisfront. Dat laatste is ook nu het geval. Als Ronahi een foto van haar familie en vrienden in haar handen krijgt, barst ze in tranen uit. "Ik en mijn man waren nooit langer dan een week apart, dus het doet veel om hem weer te zien”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

Ontdek meer