Laura Tesoro en Francisco Schuster doen mee aan 'Special Forces'

Karen Luiken-12 april 2023 om 05:32

Fysieke en psychologische tests, slaapgebrek en honger. Laura Tesoro en Francisco Schuster gaan zich eraan wagen. De twee doen mee aan ‘Special Forces: Wie Durft Wint’, een gloednieuw programma van VTM.

‘Special Forces’ kent al versies in onder andere Amerika, Australië, Finland, Zweden en Nederland, en komt nu ook eindelijk naar Vlaanderen. In het programma moeten deelnemers allerlei moeilijke opdrachten doorstaan die samen de zwaarste training ter wereld vormen.

“Ik weet dat ik de mindset heb om ver te geraken”, zegt Laura. “Ik weet alleen niet of ik de kracht heb om het te doen, dus ik ben echt gewoon heel benieuwd naar hoe ik dit grensverleggend avontuur ga beleven en hoe ver ik ga geraken. Maar ik heb té hard getraind om al na één dag naar huis te gaan.”

En ook Fransisco is er klaar voor. “Als ik het gevoel heb dat het echt niet of niet meer lukt, ga ik toch altijd een weg vinden om nog door te blijven gaan, bijvoorbeeld door mij op te trekken aan de anderen of contact te leggen met mensen die mij erdoor kunnen sleuren. Opgeven vind ik moeilijk, ik ben iemand die altijd verder wil blijven gaan.”

De twee voegen zich bij de al eerder aangekondigde deelnemers Koen Wauters, Ann Wauters en Georges-Louis Bouchez. ‘Special Forces’ gaat binnenkort van start.

Deze actrice speelt hoofdrol in live action-versie 'Moana'

Karen Luiken-13 juni 2024 om 08:05

De nieuwe Moana is bekend. Na een lange zoektocht brengt Disney nu naar buiten dat Catherine Laga’aia de hoofdrol zal spelen in de live action-versie van de animatiefilm.

Catherine is zeventien jaar oud en komt uit Australië. “Ik ben heel blij dat ik dit personage mag omarmen, want Moana is een van mijn favorieten”, zegt ze in een verklaring. “Mijn grootvader komt uit Fa’aala’, Palauli, in Savai’i. En mijn grootmoeder komt uit Leulumoega Tuai op het hoofdeiland ‘Upolu in Samoa. Ik voel me vereerd dat ik de kans krijg om Samoa en alle Pacifische eilandbewoners te eren en om jonge meisjes te vertegenwoordigen die op mij lijken.”

De actrice sluit zich aan bij Dwayne Johnson, die de rol van Maui op zich neemt. Andere acteurs die in ‘Moana’ te zien zullen zijn, zijn John Tui als Moana’s vader, Frankie Adams als Moana’s moeder en Rena Owen als Gramma Tala.

Kevin Jonas onder het mes voor huidkanker

Karen Luiken-13 juni 2024 om 05:52

Kevin Jonas is onlangs onder het mes gegaan voor huidkanker. Een moedervlek op zijn gezicht bleek een basaalcelcarcinoom te zijn.

De zanger maakt het nieuws bekend via Instagram, waar hij een video deelt van voor en na de operatie. “Vandaag laat ik een basaalcercarinoom van mijn hoofd verwijderen”, aldus Kevin. “Het is een klein huidkankermannetje dat is gaan groeien en nu moet ik geopereerd worden om het te laten verwijderen.”

Na de operatie mocht Kevin weer naar huis om de wond te laten herstellen. “Zorg ervoor dat je je moedervlekken laat checken”, waarschuwt hij zijn volgers.

Ontdek meer